Chceli by ste sa spolupodieľať na tvorbe nového seriálu pre mladých ľudí? Som zvedavý na Vaše postrehy
Náš projekt vychádza z vízie môjho sna a taktiež aj zo snahy o zmenu súčasného seriálového diania. Jedná sa o prvý slovenský online seriál s názvom Lost Angels. Seriál staviame na pevných základoch fanušíkovskej skupiny. To znamená, že každý, kto sa stane
no, nie spatne mne sa to paci... slovenske serialy su dost prepadaky, aspon teda panelaky a ordinacie... ale poznam aj dobry cesko-slovensky serial vola sa to zachranari. no ale k veci... obcasne tocim a chcel by som aj take nieco studovat, takze... ak, tak napis ts, ako si to predstavujes vramci realizacie.
@studiojs no lebo predsa len hrat pred kamerami je narocne, natacat budete asi vo vacsom meste a dobri herci chcu dobry plat a ti co sa zatial nepresadili nemusia byvat prave tam kde to chces natacat a proste ano vyzera to super, ale realizacia? pfuuuuuuuuu
@nietimekki ano podla mna su to prepadaky. Kuka to aj moja mama a zo zaciatku som to pozrel aj ja. Nedavno som si znova kukol jeden diel, a mam taky pocit ze z povodnych manzelstiev co tam boli sa udrzalo asi jedno? aj to ti stari dvaja. Nezda sa ti byt prepadakom serial, ktori pozeraju aj mladsie generacie, kde model rodiny nie je absolutne dolezity? Rodina je zakladna bunka spolocnosti. Neviem co chcel scenarista dosiahnut, alebo kam tym mieril, ale nemam pocit, ze to je zrovna najlepsi serial. a to ze to je najsledovanejsi serial? nezartuj... Sucasne televizne vysielanie ti nedokaze ponuknut nic lepsie, preto to ma sledovanost... bohuzial
@motorbreath to je jedno že ty nevieš čo chcel dosiahnuť, chcel dosiahnuť najväčšiu sledovanosť, tú má, takže to dosiahol... a čo že je to blbé? ja hovorím o sledovanosti, nie o kvalite
@nietimekki jaj tak prepac ak som sa ta dotkol, ocividne to pozeras aj ty ked sa ti nezda ze by to bol prepadak. Pre mna je prepadak aj to co je blbe, nielen to co sa nesleduje. Sledovanost za taku cenu dakujem pekne, to sa len prejavuje opat ludska chamtivost. Odporucam ti pozriet si dokument koliba.
online seriál tu už nejaký bol a dokonca z produkcie, resp. koprodukcie tohto tu birdzu... tak nazvať to prvým slovenským online seriálom mi príde trošku nepravdepodobné a nepravdivé
@loveistheanswer sewa nehovorim, ze je prvy online je to vobec prvy online projekt na svete, kde mozes dej dotvarat a zaroven v nom aj hrat (ci uz ako herec, alebo neherec) a prvy v tom, ze pokial nedosiahneme kvalitu minimalne Vampire Diaries alebo Supernaturalu, tak projekt nespustime, cize nemyslim si, ze Slovensko nieco taketo malo, ma a uvidime, ci bude mat. Ak ano, hod mi link a ihned oslovujem producentov. Cize prvy bude vo viacerich faktoroch, staci nakuknut do nasej skupiny na FB a hned budes v obraze. Samozrejme potrebujeme k tomu koooopeeec ludi a koooopeec spolupraci, ale vidim, ze to ma zmysel a hlavne tomu verim - uvidime, ci nieco aj natocime + taktiez potrebujeme kooopeec kritiky, takze dotoho - nech rastieme rychlejsie
to all k tomu nazvu Predsa nepojdeme do sveta s nazvom Strateni Anjeli Cize slovensky serial v tom, ze bude vytvoreny komplet Slovakmi, ale nie len pre Slovákov chceme ist s nim von - samozrejme vsetko zalezi od ludi, kedze aj filozofia je postavena hlavne na praci s nimi.
to all: pokial mate akotaky minimalny zaujem skuste kuknut nasu skupinu na FB - » www.facebook.com/LostAngels.sk... - a utvorte si na nas vlastny nazor (tam sme uz v pokrocilejsom stadiu) FB preto, lebo nemame svoj web, co uz coskoro pravda nebude
@nietimekki on mysli prepadak skor v tom zmysle, ze je to po dejovej stranke uplny bullshit..a rovnako aj repliky su tam take, ze mam chut si dat pistol do ust a vystrelit si mozog z hlavy..ale to je problem vsetkych slovenskych serialov
"prvy v tom, ze pokial nedosiahneme kvalitu minimalne Vampire Diaries alebo Supernaturalu, tak projekt nespustime"
tak buď máš veľmi veľmi bohatého ocka, ktorý v najlepšom prípade vlastní nejakú tú produkčnú spoločnosť, alebo to všetko ostane ozaj len tvojou víziou
povedz mi ktorý rozumný profesionál (t.j. ten, ktorý si trikrát spočíta, či sa mu investícia do budúcnosti oplatí) sa chytí projektu, ktorý je možno "in a cool", ale vedú ho mladí bez skúseností a v podstate má byť v rukách širokej verejnosti, ktorej vkus (ako tu niekto poznamenal pri tom paneláku) nie je zďaleka merítkom kvality.
čiže môžeš pekne začať natáčať na svoj iphone/vraz peniaze do kamery, a sprav si kanál na youtube. držím palce
@matii uz teraz sa tesim na tvoju sanku, ked si nas budes pozerat a nemam bohateho ocka + presne kvoli takymto postojom ta kvalita na Slovensku ide ku dnu .... ojojooooj Mati Mati ...no bez tak, ci sa k nam pridas teraz, alebo neskor, mne je to uplne jedno ale zasa na druhu stranu .... keby Vas nebolo, nic by ma netlacilo smerom vpred , takze dikees
no a nakoniec ked si kuknes nas fan page, mozes si zratat profesionalov, ak ich samozrejme poznas
@studiojs pochybujem, že to študuješ, lebo keby si sa učil za filmára, tak je tvojou povinnosťou urobiť film ,než výdeš školu a to by si mal automaticky aj ludí a prostriedky.
Si len nejaký trapko, ktorý si vycucal z rukáva prvoplánový nápad a teraz je posadnutý ho realizovať.
@studiojs pozri, ja sa k tomu nestaviam negatívne, ak sa vám ozaj podarí niečo spraviť, budem len rada. sledovať asi nebudem, lebo seriály pre mladých na štýl tých vyššie menovaných nie sú moc podľa môjho vkusu. no to, že vám robí programového partnera Europa 2 a obrázky typu "hľadáme šikovných grafikov a profíkov na efekty" nehovorí o vysokej profesionalite.
celý problém je v tom, že začínajúci slovenský projekt nemôžeš prirovnať k hentakým americkým seriálom. lebo i keď možno po obsahovej stránke stoja za hovno, vizuálne sú nabité a s takou úrovňou sa proste nemôžeš rovnať. ak by si povedal, že chceš urobiť seriál, ktorý bude síce low-costový, ale chceš, aby bol originálny a obsahovo zaujímavý, bola by moja reakcia iná. a teda ešte raz, držím palce
@jezkobezkopichliacik a kde som napisal, ze som nieco taketo vystudoval ?? jeeeezkooo beezzkooo - to bolo k tomu nejaky trapko
nerozumiem tomu, ja obhajujem mladych ludi ... a mladi ludia maju taketo zcestne nazory ... nic konstruktivne ... btw. co si si vycucal z rukava ty ? so sedenim na zadku, este nikto nikdy nic nevymyslel .... ocividne nepochopenie temy .... inak si to vysvetlit neviem .... ale aj tak dikes - nazory vystihuju cloveka, ktory ich prezentuje
@studiojs mno ja sa touto brandžou tak troška živím , narozdiel od tvojho snívania hehe
Podielam sa na tvorbe reklám, aby som bol presnejší, nie je to vysnený flek, ale som in a raz sa trebars vypracujem, možno nie , ale určite robím viac, ako ty.
@jezkobezkopichliacik ale ved o tom to je - ked mas napad, ako nam pomoct, tak to napises a ideme cestou tvojich alebo inych napadov to nie je o mne - ze ja idem robit serial - ale MY uz ma stve, ze Slovaci sa nevedia odprezentovat aj mimo hranic - no a toto je pokus presne o to nic viac, nic menej
@jezkobezkopichliacik no comment sklanam hlavu sefe uvidime, kto s nas dvoch to dotiahne do konca svojho sna tesim sa - a tie tvoje vyrazy, to su len dozvuky puberty ... takze v pohodke 21 rokov v tvojom pripade tomu moze zodpovedat
PS: na akych reklamach ?? hod linky - by si sa nam mohol hodit, samozrejme iba pokial by si chcel :
@studiojs skvelá myšlienka, som za (kašlem na obyčajne pesimistické názory ľudí, nie je dôležitý cieľ (aj keď sa mi páči), ale cesta k nemu) a keby nie, myslím, že určite každý, kto kus do toho svojho času investuje, môže len získať
Ľudia, väčšina z vás stuka, že sa nudí v svojom živote a keď je možnosť sa rozumne zabaviť, tak to každý odsudzuje. Vidno, že málokto dosiahol niečo veľké v tomto živote
@jezkobezkopichliacik 5-krat zmazany svedci iba o jednom - o strachu ... btw. co je este lepsie ... ze pokial ja viem, je toto demokraticke forum ... a o takychto informaciach vie iba admin ... cize neviem odkial to vies ty ... ale nebudem riesit - to, ze nas uz na zaciatku niekto povazuje za konkurenciu je pre nas len a len vyhodou
a reakcia k tej ubohej vete vyssie o zakladani vlastnych nickov .... ano, mas pravdu - mam schopnost sa vracat v case (vysvetlenie pre teba - kedze vsetci ostatni tu disponuju rozumom - pozri si registraciu clena d2s, ktoremu aj touto cestou velmi pekne dakujem )
a budis hod este nejaku ceresnicku z tej tvojej obmedzenej tvorby ja som si uz o tebe obraz spravil - som zvedavy, ako su na tom ostatni.
@studiojs ako idea je to skvelá vec, o tom nepochybujem... lenže z pohľadu diváka, ak by som to mal ja pozerať, tak by to muselo byť naozaj profesionálne natočené aj čo sa týka svetiel, farieb, zvuku... lebo žiadny z našich seriálov nič také nemá, čo by sa vedelo vyrovnať zahraničnej konkurencii... všetko mi to príde amatérske a práve preto nepozerám ani jeden takýto seriál... takže ak sa toho dožijem a bude to naozaj podľa môjho gusta, tak žiadny problém, možno to bude prvý slovenský seriál vôbec, ktorý si pozriem
napísal som na FB na nástenku už Inak už viete asi o čom by mal byť ten seriál? Teda žáner..či niečo na spôsob upírov ako to je vyššie napísané alebo niečo rodinné ako panelák alebo niečo iné ?
@smartboy jj zaner uz mame vysutazeny mozes pokukat cely page a nie ... nechceme nic ako panelak ...skor nieco na sposob upirov, ale s anjelmi exterierove sceny, svetla - super music .... chceme byt ako zahranicie a uvidime, ci sa nam to podari - nech si hovori, kto chce, co chce
@studiojs dúfam len, že to nebude nič príliš krvavé, lebo spomínané Vampire Diaries som prestal pozerať po pár dieloch, lebo už mi to nerobilo dobre ale anjeli sú iná vec pochopiteľne
@studiojs prosím nie, nie som v skupine, teraz sa idem pridať
A hm, nevidím nič zaujímavé na príbehu, že moje mlade/študentské časy = alkohol, cigarety, drogy a sex. Osobné názor, že ľudia, čo miesto toho skúšali, rozhodli sa vycestovať a neviem čo všetko, tj. išli objaviť samy seba, z pohodlia svojho ja, majú u mňa väčšie sympatie ako tí prvý. A že niečo nevyjde, nepodarí sa, nevadí, aj to stáva, keď človek napreduje. Kto hneď vedel chodiť, keď bol malý? Veď ani hrdina nie je hrdinom bez žiadnych zranení pri boji.
@studiojs môže to byť super, takýto žáner mám rada, ak to bude tak primerane fantazijne spracované, neprekombinované a jasné, že originálne, teším sa, že konečne aj Slovensko to možno niekam dotiahne a ukážu sa nové mladé talenty. Držím palce, aby bolo veľa nápadov a veľa divákov!
@pretozenemozem este raz, lebo vidim, ze ty si uz nasa na slovensku bude mat tento serial slovensky ekvivalent - bud Strateni Anjeli alebo Padnuti Anjeli - to sa este v skupine rozhodneme takze sup sup ku nam
@hermes vekovo neohranicene - spotrebujeme vsetko Predstavy na natacanie su velmi nebojacne min. BA urcite - zalezi od viacerych faktorov, ci budeme schopni ist po celej SR - aspon parcialne
mne sa to nepaci, ale mne sa asi nepacia serialy celkovo. podla mna nema zmysel robit serial, aby bol a aby bol sledovany, lebo to su potom strasne hovna v alobale.
prvorady by mal byt obsah, nie forma a vsetky serialy, ktore som doteraz videla, boli len a len a len a len o forme.
btw padli/strateni anjeli su uz tak trosicku klise podla mna, viac by ma potesil nejaky originalnejsi namet alebo minimalne originalnejsi nazov.
a k @20 - uz len to, ze ten nazov je v slovencine uplne onicom o niecom svedci, podla mna je kus odveci produkovat anglicky znejuce bullshity a spoliehat sa na to, ze ludia ich bullshitnost neprekuknu.
@romanussa super kritika .... to sa musi nechat .... ale chcelo by to s tebou stretko medzi 4 a viac ocami aby sme si mohli vsetko vysvetlit, lebo viem, ze by si ma urcite pochopila, navyse - ten nazov poukazuje na mystiku a pozadie serialu, kedze sa snazis nieco, co neexistuje, odprezentovat ludom, tak pod tymto nazvom si vedia viaceri predstavit o aku problematiku by mohlo ist. Ale ako som uz viacerym ludom spominal, pokial niekto pride s niecim prevratnym a bude to mat dobru odozvu, som za, vsetkymi stirmy podla mna, i ked nemas rada serialy, hodila by si sa nam a som rad, ze si napisala svoj nazor - diki moc - s viacerimi vecami suhlasim a aj bez tvojho postrehu by bol serial ich nositelom . tod vsio
ako moze to byt zaujimave hlavne nech je to realne nee ako tie serialy co bezia v TV nech to neni moc najivne a laskyplne ale ani moc frajerske a gangsterske alebo ako by som to nazval a inak celkom ma to zaujalo je uz nejaka stranka na ktorej to bude ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
81 komentov
na slovensku, takpovediac, nemáme nič. a týka sa to nielen seriálov.
ale už ten názov odrádza
- a utvorte si na nas vlastny nazor (tam sme uz v pokrocilejsom stadiu) FB preto, lebo nemame svoj web, co uz coskoro pravda nebude
tak buď máš veľmi veľmi bohatého ocka, ktorý v najlepšom prípade vlastní nejakú tú produkčnú spoločnosť, alebo to všetko ostane ozaj len tvojou víziou
povedz mi ktorý rozumný profesionál (t.j. ten, ktorý si trikrát spočíta, či sa mu investícia do budúcnosti oplatí) sa chytí projektu, ktorý je možno "in a cool", ale vedú ho mladí bez skúseností a v podstate má byť v rukách širokej verejnosti, ktorej vkus (ako tu niekto poznamenal pri tom paneláku) nie je zďaleka merítkom kvality.
čiže môžeš pekne začať natáčať na svoj iphone/vraz peniaze do kamery, a sprav si kanál na youtube. držím palce
no a nakoniec ked si kuknes nas fan page, mozes si zratat profesionalov, ak ich samozrejme poznas
Si len nejaký trapko, ktorý si vycucal z rukáva prvoplánový nápad a teraz je posadnutý ho realizovať.
xixixi
celý problém je v tom, že začínajúci slovenský projekt nemôžeš prirovnať k hentakým americkým seriálom. lebo i keď možno po obsahovej stránke stoja za hovno, vizuálne sú nabité a s takou úrovňou sa proste nemôžeš rovnať. ak by si povedal, že chceš urobiť seriál, ktorý bude síce low-costový, ale chceš, aby bol originálny a obsahovo zaujímavý, bola by moja reakcia iná. a teda ešte raz, držím palce
Tieto veci nie sú až tak komplikované, je to ako s vydaním knihy.... ibaže na film sa kladú ovela väčšie nároky.
nerozumiem tomu, ja obhajujem mladych ludi ... a mladi ludia maju taketo zcestne nazory ... nic konstruktivne ... btw. co si si vycucal z rukava ty ? so sedenim na zadku, este nikto nikdy nic nevymyslel .... ocividne nepochopenie temy .... inak si to vysvetlit neviem .... ale aj tak dikes - nazory vystihuju cloveka, ktory ich prezentuje
Podielam sa na tvorbe reklám, aby som bol presnejší, nie je to vysnený flek, ale som in a raz sa trebars vypracujem, možno nie , ale určite robím viac, ako ty.
xixixi trapuško cmuky
PS: na akych reklamach ?? hod linky - by si sa nam mohol hodit, samozrejme iba pokial by si chcel :
Ja som pubertálny ? ty si priam chodiaca puberta
ja to chcem, ja to musím mať ! , to je puberta kámo, a riadne to s tebou trieska
Súdny človek by si už po piatich zmazaných forach uvedomil, že tu na birdzi pomoc nenájde a išiel by dalej.
A v prvom rade by išiel za niekym, kto tomu rozumie, kto tieto veci podporuje a taký človek keby videl, že to má budúcnosť by ťa podporil.
Lebo by sa mu vrátila investícia.
Ľudia, väčšina z vás stuka, že sa nudí v svojom živote a keď je možnosť sa rozumne zabaviť, tak to každý odsudzuje. Vidno, že málokto dosiahol niečo veľké v tomto živote
a reakcia k tej ubohej vete vyssie o zakladani vlastnych nickov .... ano, mas pravdu - mam schopnost sa vracat v case (vysvetlenie pre teba - kedze vsetci ostatni tu disponuju rozumom - pozri si registraciu clena d2s, ktoremu aj touto cestou velmi pekne dakujem )
a budis hod este nejaku ceresnicku z tej tvojej obmedzenej tvorby ja som si uz o tebe obraz spravil - som zvedavy, ako su na tom ostatni.
A hm, nevidím nič zaujímavé na príbehu, že moje mlade/študentské časy = alkohol, cigarety, drogy a sex. Osobné názor, že ľudia, čo miesto toho skúšali, rozhodli sa vycestovať a neviem čo všetko, tj. išli objaviť samy seba, z pohodlia svojho ja, majú u mňa väčšie sympatie ako tí prvý. A že niečo nevyjde, nepodarí sa, nevadí, aj to stáva, keď človek napreduje. Kto hneď vedel chodiť, keď bol malý? Veď ani hrdina nie je hrdinom bez žiadnych zranení pri boji.
P.S. Natáčate v Blave? A aká je veková hranica?
- tu TA chceme
mne sa to nepaci, ale mne sa asi nepacia serialy celkovo. podla mna nema zmysel robit serial, aby bol a aby bol sledovany, lebo to su potom strasne hovna v alobale.
prvorady by mal byt obsah, nie forma a vsetky serialy, ktore som doteraz videla, boli len a len a len a len o forme.
btw padli/strateni anjeli su uz tak trosicku klise podla mna, viac by ma potesil nejaky originalnejsi namet alebo minimalne originalnejsi nazov.
a k @20 - uz len to, ze ten nazov je v slovencine uplne onicom o niecom svedci, podla mna je kus odveci produkovat anglicky znejuce bullshity a spoliehat sa na to, ze ludia ich bullshitnost neprekuknu.
@wewo cem link!
tipujem, ze hento bolo nieco podobne, len lepsie