Nie, myslím, že nie som pripravená vedieť také veci. Kedy zomriem, čo ma čaká, čo je nekonečno a či je bratislavská zmrzlina dobrá.. To už ide mimo mňa, všetko .
ano, aby som stihla dokoncit vsetky veci, ktore treba a aby som sa na to mohla dostatocne pripravit - vybrat si hrobove miesto, napis na pomniku, farbu, oblecenie, nechty.. chcem umriet v takej forme, ako ma ludia poznaju.
no, chcel, aby som vedel, ze ci uz mam zacat sporit na tu truhlu a mramorovu dosku, alebo mam este cas... napriklad moj tata uz spori na vlastny pohreb.. on je slusny clovek, nechce zo mna tahat peniaze po smrti...
ano a preco ? je to jednoduche : keby som vedel kedy skapem , konecne by som zacal zit ! aby som do vtedy stihl vsetko alebo aspon cast s toho co chcem ! a ked to neviem tak sa nikdy neodvazim na nic a nezazijem nic tak to je lebo mam taku jebnutu povahu ... asi najlepsie by bolo keby som zomrel a vedel o tom za takych 10 rokov aby som si to mohol uzivat ! sice by som nejake posledne 2-3 roky asi casto smutitl ze uz sa to bliz ale aspon by ten zivot stal za to
@mefistofel ja som mala aj pocit, aj príležitosť, buď som sa rútila, alebo som letela a s určitosťou viem povedať len toľko, že krátko pred smrťou, hoc aj nečakanou, tragickou, počas tých tisícin sekúnd - doposiaľ som sa vždy dohadovala s anjelom
ja som si povedal ze mna zrazi auto a tak zomriem...a tak to aj bude a ja tomu verim... ...a kedy?...tak to mi je jedno lebo som sa naucil zit tak aby som nicoho nelutuval ze som nestihol...zijem tak ze robim to co chcem a uzivam si vsetko co najvac to ide
@skellington666 áno, prežil by si s veľkými bolesťami, krvácaním do mozgu, prepichnutými pľúcami, zlamanou stehennou kosťou, bez ruky a ešte mesiac by si trpel v nemocnici živí, pripútaný hadičkami, na injekciách a liekoch, ktoré by ťa držali pri živote čakajúc na 30.12.2012 kedy by už tvoje telo toto všetko ďalej nezvládlo a ty by si s radosťou už tento svet opustil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
filip
bodaj by boli tvoje slova vyslyšané celým ľudstvom.............filip
Lebo neverím že niekedy zomriem.
Na druhej strane nie , lebo by som sa kazdy den opustal a hovoril si uz len X dni X hodin...