No chcem sa spýtat či by ste chceli vrátit čas a prečo? Ja by som napríklad chcela.. Aspoň na prvého Januára... Táto téma je ako večšina mojích inšpirovaná Michaelom tak ako?..a ludia čo len kritizujú budte tichúčko!!
nechcel by som vratit v case a nechcel by som ani menit ziadne z mojich rozhodnuti, nezavisle na tom ci bolo spravne alebo nie prtze by to mohlo mat katastrofalny dopad na moju buducnost ..
vrátiť čas? párkrát som už na to myslela, že niektoré veci by sa dali spraviť inak a lepšie... ale na druhej strane všetko ovplyvnilo súčasnosť a mám pocit, že ak by som v minulosti zlepšila niečo, tak zasa niečo iné by sa pokazilo a... dobre je tak ako je
nad tym by som uvažovala až keby som mala stroj času lebo nebudem sa zbytočne vracat k nepodarenym veciam.........ktorych bolo mimochodom velmi vela.....
veľmi veľa ráz. najlepšie ním svojvoľne pretáčať ako nepodareným filmom. hľadať scény, ktoré treba vymazať alebo aspon prestrihať, vložiť niečo lepšie alebo najlepšie podpáliť celú pásku a začať od nuly. Ale asi by ma praštilo, keby som urobila tie isté chyby znovu a znovu, kedže by som si ich nepamätala. čiže vlastne by to bolo nanič. Pravdepodobne. Takže asi nič. alebo by som neodolala. áno, neodolala by som a potom to ľutovala ešte viac ešte že som taký optimista.
OMFG... keby sa vratil cas koli Michaelovi Jacksonovi tak by bol aspon pokoj, stale by zil, kazdy by nanho sral a konecne by nebol plny net a media o jacksonovi, a 50 pesniciek napustanych v jukeboxoch v kazdej krcme uz mi to fakt lezie na nervy, pochybujem ze ho kazdy tak "zboznoval" ked este zil, tak ako teraz....
hmm o tom uvazujem kazdy den ,a naozaj chcem vratit cas ,strasne moc veci som pokaslala .....ale hrozne moc ...aspon o nieco vyse pol roka by som to chcela vratit ,lebo potom som sa zamilovala do nespravneho cloveka a trpim tym doteraz ,cize jednoznacne kvoli tomuto ....keby som v ten den ,kedy som ho spoznala radsej nesla na net doteraz si to vycitam a aj budem ....a vsetko co potom nasledovalo chcem vratit ,ale nejde to a teraz trpim
hej, o dva roky späť, ale nie preto, že by som niečo ľutovala ako bolo by fajn prežiť ich trochu inak, ale podstatné je to a vlastne dôvod, prečo by som chcela vrátiť čas, že tie dva roky som bola tam, kde som chcela byť, s ľuďmi, s ktorými som chcela byť a teraz je to len jednoducho preč... a mne to chýba...
nie, nechcela.. za vsetkymi chybami si stojim a doteraz sa vsetky chyby alebo zle rozhodnutia nakoniec vyvinuli v nieco lepsie.. prosto, vsetko zle je na nieco dobre
ja by som chcela byť prváčka mať šesť rokov a vedieť veci, ktoré viem teraz. aby som mohla opraviť všetko čo ľutujem, ale keďže je to nemožné hovorím si, že som nedopadla zas až tak zle
Ano aj nie.. Ako sa to vezme. Keďže teraz už aspoň viem, akí ľudia sú, nechcela by som.. Ale zase, vrátiť tie časy keď medzi nás nič neliezlo... To by bolo celkom fajn x)
@fernet kua už daj Jacksonovi pokoj, už to nie je "in" aby si stále o ňom básnila.... nájdi si inú obeť a o nej básni, ale Jacksonovi daj už pokoj.... toto už je fanatizmus
a k téme: Myslím že by som to nechcel vrátiť, čo sa stalo, stalo sa a keby to vrátim myslím že by to dopadlo rovnako.... Zatiaľ sa mi nestalo nič také čo by som ľutoval až tak aby som vrátil čas....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
akokeby sme boli nejak prepojene
pre vela veci, zmenila by som 3 veci a to moju zakladnu, strednu a VS... a este by toho bolo viac...
@6 , ne ..to bz som sa neodvážila len roymíšlam nad tým kebz som vrátila čas vzpadla bz som do L.A a zabila doktora
skoda reci..
Ale vracat sa spat berem ako stagnaciu
ale pochybujem, že ty by si jacksonovi nejak pomohla
» pozeraj.eu/index.php?page=...
a k téme: Myslím že by som to nechcel vrátiť, čo sa stalo, stalo sa a keby to vrátim myslím že by to dopadlo rovnako.... Zatiaľ sa mi nestalo nič také čo by som ľutoval až tak aby som vrátil čas....