star trek sa mi viac paci, ale keby zit tak jednoznacne harry potter vytvoril by som si kamen mudrcou mozno by som ukradol aj ten dumbledorov bazovy prutik a bol by som neporazitelny. » images.sodahead.com/polls/000178651...
@wolskeoko ach a ty si kto, ze ma o tom ides poucovat -.- najprv som klukla na moznost Star Trek a potom má este napadlo, ze ani moznost Harry Potter ci star warse nie je na zahodenie, tak som to napisala do komentu
nemam rad Seherezadu ale tak preco nie ? byt bohaty podnikatel mat krasnu zensku a zit v Turecku kde je prijemne pocasie a krasne plaze , pamiatky atď. mam rad sice Star Wars tie stare casti ale tak tento zivot Oňúra sa mi paci viac
Ale skôr v knihe, než vo filme, niekde na začiatku pôvodnej série, alebo tak 200 rokov po služobníckom džiháde, alebo niekedy medzi tým, a asi na Saluse Secundus
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
Viem, že je to trochu off topic, ale neskutočne ma to pobavilo
Palit "Moonshine" zo zemackov, sem tam nekomu rozjebat papulu, ci odrezat gule, sem tam dostat po papuli
Pekne "Moonshine" distribuovat a inkasovat nechutne dolariky
Toto
TOTO JE MOJ NAJOBLUBENEJSI FILM
ale tak lord of the rings, rango, how to train a dragon, matrix, hp,...
Ale skôr v knihe, než vo filme, niekde na začiatku pôvodnej série, alebo tak 200 rokov po služobníckom džiháde, alebo niekedy medzi tým, a asi na Saluse Secundus
okrem Star Wars, to by som tiež ešte celkom brala