Je vpohode keď v poslednej dobe chcem aby ma mali ostatný radi? Citim ze mam dost znamosti, ale najblizsie kamaratky co mam sa mi vidia ako falosne. Chcem na strednej zapadnut do kolektivu . Nemam rada samotu..Ako ste na tom vy?
Je to v poriadku.
Keby si túžila po obdive od druhých, to by nebolo v poriadku.
Ty, seba samú prijímaš takú aká si a prejavuješ sa tak aj navonok, si sama sebou? To je prvý krok...
@georg21 nie nekritizujú, len moja kamoška sa ku mne zrazu začala chovať o dosť horšie..akoby sa na mňa vysrala. Mala pripomienky k môjmu vzhľadu ale to je vedľajšie, to je hlúposť
@eva_45 nezabúdaj si najprv premyslieť čo hovoríš, píšeš, aby si predchádzala blbým pocitom. @6 hej, druhým pomáhaj. Buď si to všimnú a budú si to ceniť alebo nie.
Hľadaj kamošky, ktoré vnímajú veci podobne ako ty. Také kamošky spoznáš podľa toho, že ťa začnú prijímať, spoja sa s tebou...
A môžeš napísať aj sem, radi ti tu poradia: » ipcko.upside.sk/...
Vieš čo? Jeb na nich! Keď sa niekomu nepáči aká si, ak nie si na niekoho zlá, tak sa na takých ľudí vyser. Sama neskôr prídeš na to, že to nestálo zato. Ľudia sú zlí, falošní, pokryteckí, hlúpi a fakt pičusi. Prepáč za vulgarizmy.
@dumbledore pohode máš pravdu pretože ja som dobrá k druhým dorbá. Len raz mi prasknú nervy, zas si nechcem nechať skákať po hlave..aj keď si myslím že je to aj lepšie ignorovať.
tak to chce kazdy ale ja ti moc neporadim ja som este nikam nikdy nezapadol ani asi nezapadnem mna asi skoro nikto okrem najblizsej rodiny a psika nema rad
@eva_45 predchádzajúce príspevky som nečítala priznávam, ale keď chceš aby ťa druhý prijali a mali radi, tak to najskôr musíš spraviť ty sama, keď budeš so svojou osobou úplne ok. bude to z teba vyžarovať a aj ľudia naokolo ťa tak budú vnímať ... a to že chceš zapadnúť je normálne, každý človek potrebuje niekde patriť
Ja to mám podobne. Teraz som nastúpila na strednú a tiež sa mi ťažko zapadá. Ja som si vždy ťažko hľadala nových kamarátov, lebo som skôr taká tichšia. Ale proste keď tak sedím sama V lavici smutne a ide zo mňa taká negatívna energia, tak ľudia sa so mnou skôr nebudú baviť. Ale keď som mala dobrú náladu, usmiala som sa, tak som aj vnímala, že ma skôr chceli prijať.
K zapadnutiu do nejakého kolektívu dosť pomáha naladenie sa na rovnakú vlnovú dĺžku s jeho ostatnými členmi. A teda - mať s tými ľuďmi minimálne podobné záujmy, názory, ciele a pod. Každopádne sa nikdy nesnaž niekomu úmyselne zapáčiť/prispôsobiť vo všetkom, len preto aby ťa mal rád. Takéto niečo možno bude dočasne fungovať. Časom sa však ľudia tvojej dobroty presýtia a budeš tam kde si teraz.
Hm.. Ani veľmi nie.. Ja som skôr čakala, že sa niekto prihovorí mne.. Ale to by som sa asi nedočkala. Tak som niekedy išla len tak za nimi. Chvíľu som počúvala O čom sa bavia, a keď ma napadlo niečo, čím by som mohla prispieť, tak som to povedala... A postupne som sa zapájala do debaty ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Keby si túžila po obdive od druhých, to by nebolo v poriadku.
Ty, seba samú prijímaš takú aká si a prejavuješ sa tak aj navonok, si sama sebou? To je prvý krok...
Ak áno, prečo myslíš, že to robia?
@6 hej, druhým pomáhaj. Buď si to všimnú a budú si to ceniť alebo nie.
Hľadaj kamošky, ktoré vnímajú veci podobne ako ty. Také kamošky spoznáš podľa toho, že ťa začnú prijímať, spoja sa s tebou...
A môžeš napísať aj sem, radi ti tu poradia:
» ipcko.upside.sk/...