čaute všetci.. nemožte mi dať nejaké rady ako si získam babu? ja už mám 17 a ešte som žiadnu nemal.. a neskutočne ma to trápi, lebo som moc dobrý a zaslúžim si ju... proste akože s babami sa rozprávam bežne ale vždy sme boli iba kamaráti a dalej to nešlo.
poznam chalanov po 20-ke, co este babu nemali. anilen v posteli, najstarsi taky ide mat 27. casu mas dost.
inak si to sam pomenoval, si tichy... cize hanblivy, skromny, podpapucnik obecny to ja volam... co by s takym asi dievca robilo? na takeho sa neda spolahnut, ten sa iba lutuje...
a ci si dobry chlapec, o tom pomlcim, skusenosti mam s takymi ako ty dost zacni na sebe makat a nefnukaj
@james98 beriem ohlad na jeho vek a neriesim to. okrem toho sama verim, ze si kazdy zasluzi lasku nieco ako zakladny balik prav, neznizujme svoju hodnotu
@kitty7 Lásku áno... Ale toto vyznelo práve tak chladne a majetnícky. Zaslúžim si JU (nejakú babu - hoci akú) lebo som taký a taký. Keby napísal, zaslúžim si vzťah alebo zaslúžim si byť milovaný to už je o inom Inak to by bolo - keby napr. v základných ľudských právach bolo aj právo na lásku
@james98 ja ta chapem, ale aj kvoli tomu som zacala vetou, ze beriem ohlad na jeho vek... nemyslim si, ze to myslel nejako majetnicky a preto mi pripada zbytocne to rozoberat, ako sa tu kazdy nad tym zamysla. chlapec je zufaly, to je vsetko...
@kitty7 škoda ,ale ty mi prídeš taká baba do voza aj do koča ,že za každú srandu,ale zároven triezvy pohlad na svet ... musíš byt parádne kamarátka pre chalanov
Problém je že ty nechceš dievča nejaké konkrétne ty len chceš dievča aby si sa necítil zle.. tak ti poviem... keby si dakedy v buducnosti dačo ešte chcel.. tak si to kúp 8)
Chodievaj aspon raz za cas do spolocnosti, mozno sa ti to protivi, lebo to u vacsiny v tvojom veku znamena ist sa niekde riadne ozrat a potom do rana trsat v zasmradenom pajzli. Ale ty pit nemusis, ked tak iba aby sa ti trochu rozviazal jazyk, a ak mas trochu inteligentnych kamaratov, tak im nebude prekazat, ak pojdete len tak ako partia posediet, zahrat si biliard, bowling,ked uz aj do toho klubu prinajhorsom, podla mna to je vcelku fajn prilezitost spoznat dake baby. A ako som povedala, ked si tichsi, vypi si za jeden a jazyk sa ti rozviaze a aj s dakou babou sa porozpravas a nakoniec aj vypytas cislo, to uvidis podal toho ci sa s tebou bavi ci nie ci to stoji za to Hlavne nech z teba nejde zufalstvo na to davaj bacha, nebud prilis vlezly a nelutuj sa ze nemas babu a ze strasne by si daku chcel proste chodievaj sa bavit a nechaj to na nahodu, na prvykrat sa to podarit nemusi, ale raz isto. A zaluba - jedine ak by si zacal navstevovat tanecny, alebo dramaticky, vytvarny kruzok a pod., lebo na tych sportovych vela bab nenajdes, ale isto su aj daslie, len sa mi nad tym nechce premyslat len ci ta nieco z toho, alebo vobec nieco bavi..
a samozrejme o chvilu sa spusti vlna festivalov, takze tiez odporucam , tam je vzdy kopa ludi a vzdy sa da lahko s hocikym zoznamit a este aj sa fajne zabavis alebo obycajny mensi koncert je tiez dobra prilezitost
kamo aj ja by som chcel babu vobec nato nemam štastie ale Boh to tak chce a ked nemam dievča to znamena že pan to tak chce tak to tak bude sustred sa na ine veci ako baba...začni športovať
mal som taky isti problem ako ty velmi dlho a ešte si našli polovička kamaratov frajerky a ako vidim ako su snimi štastny ta konec...ale už ma to prešlo nemam frajerku lebo Boh to tak chce tak tak to bude
@ihoax ani nehovor že na koncertoch lebo z toho som mal v minulosti depky každy tyžden metalove koncerty všade krasne dievčata a ja ani jednu nepoznam ale už ma to prešlo
@unnormal (som moc dobrý a zaslúžim si ju Možno ju nemáš práve kôli tomu, že obdivuješ seba, a nie dievčatá ) to je hluposť .... tiež to tak mam .. ide oto že ked vidim že aky kokotkovia čo im ide len o sex maju take krasne dievčata a chalani ktori by naozaj dokazali lubiť nemaju nič ...
@patrikpierist no ved to, namýšlam si lebo nie som ako ostatný chalani , lebo nepijem , nejde mi len o jedno , mám dobré srdce , vživote by som neublížil , a tak dalej. mám právo byť sebavedomý : - )
@riso169 bol som v takej situacii ako ty presne viem ako sa citiš čim menej nato mysliš tim lepšie lebo ta to po čase same prejde ja som sa oto prestal zaujimať o dievčata a teraz sa citim lepšie o mesiac mi napiš TSku či ťa to prešlo
@riso169 a same o sebe to je hluposť lebo nič nerobiš len sexuješ a bozkavaš sa...odjebaš cele dni a prestaneš sa sustrediť na veci čo ti budu po čase určite chybať čo tak mesto toho makať do nemoty!? a určite ked pojdeš spať budeš mať lepši pocit na duši ked si povieš že som zamakal celi den než ako keby si mal napr. presedieť pol dna na kofole z čajou
@unnormal lebo sa poznam ... nemam kamaratky nemam žiadny kontakt z "inou rasou" a začal som robiť jeden šport kde som sa ustavične zabaval z jednou "kamaratkou" a stale som nanu mysliel a pisali sme si dlho a stale som jej pomahala lebo bola stale smutna že nema kamaratov davala depresivne statusi a stale som jej nieakou pomohol ajked nie velmi ale len malinko a stale som nanu myslel a pritom sa mi nepačila a nepači ale odkedy sme boli niečo viac ako kamarati tak sa mi zapačila...ale teraz beha po sutažoch tak sa snou nestretavam ani nepišeme to iste aj s byvalou...dal som jej všetko a stale ma ojebala...neoplati sa lubiť dievčata...pojdem do utolku si po psika ktoreho dakto tyral a tomu dam lasku a ver mi že ten si lasku bude ceniť viac ako dajaka "piča"
@patrikpierist ja by som všetko urobil pre dievča aby ma mala rada normálne že pomohol a tak .. dostal zo zleho,,, raz dievčatá pride nato že ja som najlepší, ten pravý ,, taký grand..
@riso169 ras sa určite nejaka najde len nesmieš bit stale ten tichi typ chalana potom to posobi nudne ale but sam sebou a but za každu srandu podla mna bi si ma troch na sebe niečo zmenit a dat sa viac z babami do reči a chodit a tahat ich von abi ste neboli iba kamarati
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
mozno je problem v tom, ze chces babu vseobecne a nie nejaku jednu konkretnu, na ktorej by ti uprimne zalezalo.
inak si to sam pomenoval, si tichy... cize hanblivy, skromny, podpapucnik obecny to ja volam... co by s takym asi dievca robilo? na takeho sa neda spolahnut, ten sa iba lutuje...
a ci si dobry chlapec, o tom pomlcim, skusenosti mam s takymi ako ty dost zacni na sebe makat a nefnukaj
takze z toho rande asi nic nebude
Nezakladaj stupídne fóra.
ty birdz casanova so zajacim xsichtom