Hľadám lásku ....dokážem ľúbiť ale nemám tú správnu osobu ktorá si to zaslúži a pre ktorú sa dokážem rozdať celý...chcem aby som znova cítil to štastie keď objímem milovanú osobku a ona aby bola tým najšťastnejším človekom pri pohľade do mojich očí :-
To je pekné, že hľadáš lásku, ale v láske to tak nefunguje, že chcem dievča, ktoré by som ľúbil, tak ho budem mať. Skús sa sústrediť na niečo iné, ako len na to, aby si mal dievča, venuj sa záľubám, priateľom,... Staré známe pravidlo, láska príde, keď to budeš najmenej čakať
A ty mas 21? Kurva chlape sak sa vzchop a prestan fnukat ako mala holka. Takmer kazdy chce niekoho koho by miloval a on/a by miloval/a jeho. A nikdy to nepride, ze si lusknes a tiez to nepride pokial budes doma za netom vyplakavat ako si sam. Ved vyraz von, bav sa a uzi si zivot.
V kazdom pripade, co cakas? Ze sa to zmeni, ked si zalozil taketo forum? Alebo dufas, ze ti nejaka holka z birdzu napise `Ja chcem byt ta tvoja milovana!`?
da sa to ale hlavne musis verit a nestracat nadej!! je milion a este viac dievcat ktore za to stoja... sice je to blbe vzhladom na miliardu ludi ktora na svete zije ale tych spravnych je kusok menej.. neboj bude to dobre hlavne nedaj najavo ze si s tebou mozu robit co chcu
ja sa fakt snazim daku zbalit ale nejde to a nejde to a a us som zufali , a co mam s toho aj tak to skonci vzdy len odjebom alebo je to len jednostranne, kedy sa o mna zacne nejaka baba zaujimat hm ??? alebo aspon mi poradte ako na to aby som daku vedel zbalit lebo mna vkuse beru ako mileho,zlatuckeho fajn chalana ale ja si vraj najdem druhu a takto to vzdy konci a potom sa mi stazuju ze ten a ten ju nechal ale preco to nechce skusit somnou to mi nejde do hlavy... ( a len tak z nahody nemala by laska vzniknut v kamaratstve no nech je ako chce ja asi budem vzdy sam ( ak mate radu tak please
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ja sice teraz nejaku mam, ale aby som bol kvoli tomu nejak extra stastny...
boze ved si najdes nekde.. mozno..ale nefnukaj tu
tu ho nenajdes ako vidis...ludia su svine