to snáď nemyslíš vážne...ja bývam na dedine a nič sa u nás nedá robiť..nemáš kam ísť von a taak..darmo môžeš byť dlho vonku keď nemáš kam ísť..ja by som zas skôr v meste chcela bývať...v meste je viac možností kam sa ísť zabaviť a tak...
No ja byvam v meste a co ja poznam, tak kamarati chodia von lebo: 1.) Sa chcu ozrat. 2.) Si chcu dat vodnu fajku 3.) Sa chcu ozrat a dat si vodnu fajku naraz.
Obcas mam aj ja nejaky ten pocit, ze byvat na dedine je lepsie, ale ma to aj svoje zapory. Hoci by som si na dedine mohol kazdy den vyjst s kamaratmi zasportovat alebo prejst sa do lesa, urcite by som nechcel dochadzat kazdy den na vysoku skolu...
ja byvam na dedina a nikdy by som to nevymenil za mesto, z domu do skoly to mam autobusom asi 20-30 minut co neni take zle kedze aj moji spoluziaci z mesta chodia niektory aj dlhsie, a ty co si myslia ze nejdu spoje sa mylia lebo ich ide dost...dalej niekto si mysli ze mame malo obchodom a za vsetkym treba ist do mesta, to tiez nieje pravda... tu je proste klud ja som si zvykol ze sice neni kam chodit ale je tu viac vyhod...no proste dedina 4ever
zlata blava..kde som vyrastal v petržalke tak to bolo proste super..zvyknutý na ten luxus som sa prestahoval do stupawy a iked je to 3km od zahorskej tie kurvy sem nemožu dat mhdčku..najlepšie je ked šlapem o tretej rano peši zo zahorskej lebo posledny bus do stupawy ide o 11..dakujem pekne..
1ka bol som na 3zakladkach - dve v petržalke a jedna v stupawe - ta v stupawe bola tak isto hrozna jak v petržalke,moj spolusediaci sa šiel 4krat do dna nafajčit,kopa školy boli jebnutí fetaci,aj tí trapní eminemovia tam behali čo si mysleli že došli z bronxu a bordel čo je tu sa neda popisat..
lenže k tomu si pridajme že o 5rano v nedelu mi začne kikirikat kohut spod okna potom smiešny dedo sa cely den od 6vyvaža na poli vedla našho domu,ten smrad ked palia rozny humus a nam to ide do okien,ten trapny rozhlas čo tu hra moravanku ked chcu oznamit že nekdo umrel alebo v lidli maju za 5.50 sk toaletak,tie autobusy čo jazdia tak 1 za hodinu a tam smradlaví sedláci čo sa v zime nekupu bo potok je zamrznutí..skus šlapat ked si nadrbaní o tretej rano po ceste taku hodinu lebo stupawa nepozna nočnu dopravu..ja by som velmi rad sa vratil do petržalky - kludne aj namestie hraničiarov..
achch, vsetko ma svoje vyhody a nevyhody, aj ja by som vypadla niekde prec od smradlavych hlucnych aut, spina, hnus, vzala by som par ludi so seebou, na par mesiacov....inak na vecnost urcite nie, kedze som mestsky zivot..... ale viem priblizne, co je zit na dedine vdaka kamaratke, ktora nic ine nerobi len maka ako fretka, na vastne oci so velaraz videla, proste priroda nepriroda, o nu sa treba aj starat, nielen obdivovat
veru veru na dedine je lepsie...uz styri roky byvam na dedine a viac ma to tu bavi...ale hlavne preto lebo tu mam super partiu...na dedine je dobre byvat , ale treba mat auto inak je to na ...nič..
ja byvam na dedine v ivanke pri dunaji (ono je to uz vlastne take male mestecko), mame tu skolu, obchody, hernu, bary, posilnovnu, ludovu skolu, jazero, mohylu, internet kafe, mame vsetko vlastne. do blavy chodim vlastne len do kina. nesmrdia nam tu nijaky sedlaci, nijaky traktor ani kombajn nam tu pod oknom nehulaka (my sme moderna dedina , proste je t otu jak mesto akurat tu nemame tolko aut, tolko bordelu... len ten rozhlas co nam tu hlasi ze zomrela stara blazkov to je neco... a najlepsie je ked piseme velklu pisomku z matiky a vonku vypeckuju nejaku ludovku aby mali aj dedovia diskoteku. a najviac zo vsetkeho milujem: "občaniaaaa, kožkyyyy, perieee, vykupujeeeem! občaniaaaa! kožky perie! vykupujeeeeem!". proste moju milovanu dedinku by som nevymenil za nic. predtym sme byvali na dlhych dieloch v blave, tiez skotaka, je to vlastne taka petrzalka na kopci. dedina je super, akurat tam na dlhacoch sa dal dobre robit parkour :o/
Nevedela by som si predstavit zivot v meste. Byvam na dedine a som rada aj ked to ma svoje nevyhody ale musi auto a sofer inak by som sa cez vikend unudila.
byvam na dedine...predtym v meste(ba) kks tak dobre umiestneny byt sme mali by som mala secko kusok od domu..a tu taka nuda ze dovi....zaostala dedina par km sice od BA ale fakt tu nechcem byvat!
ja som z blavy a chodim aj do dediny lebo tam mame chatu a myslim si ze raz za cas by nikomu nezaskodilo ist aj na dedinu. Neda sa presne povedat ci sa mi viac paci zivot na dedine alebo v blave ale zas na dedine je klud pohoda a v blave je vsetko uponahlene a aj ludia sa inac chovaju nez na dedine.na dedine su mili a slusni a aj ked piju nie su vytrzni.a v blave sa tiez pije povedala by som ze este viac nez na dedine.je to len o tom jak si to kto zariadi.ja by som isla zit na dedinu ale z apon par cool obchodov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Obcas mam aj ja nejaky ten pocit, ze byvat na dedine je lepsie, ale ma to aj svoje zapory. Hoci by som si na dedine mohol kazdy den vyjst s kamaratmi zasportovat alebo prejst sa do lesa, urcite by som nechcel dochadzat kazdy den na vysoku skolu...
lenže k tomu si pridajme že o 5rano v nedelu mi začne kikirikat kohut spod okna potom smiešny dedo sa cely den od 6vyvaža na poli vedla našho domu,ten smrad ked palia rozny humus a nam to ide do okien,ten trapny rozhlas čo tu hra moravanku ked chcu oznamit že nekdo umrel alebo v lidli maju za 5.50 sk toaletak,tie autobusy čo jazdia tak 1 za hodinu a tam smradlaví sedláci čo sa v zime nekupu bo potok je zamrznutí..skus šlapat ked si nadrbaní o tretej rano po ceste taku hodinu lebo stupawa nepozna nočnu dopravu..ja by som velmi rad sa vratil do petržalky - kludne aj namestie hraničiarov..