Ahojte mám 15 a chcel by som začať hrať hokej viem že je neskoro ale chcel by som to strašne kamarát ma učí korčulovať a chceli by sme to skúsiť myslýte že máme nejaku šancu ?
ak profesionalne, tak dovol sa mi zasmiat, ak poloprofesionalne tak potrebujes talent a bohateho otecka aj amatersky, tak zima ma byt tuha, rybniky by mali byt dost zamrznute, tam mas sanci dost
To už jedine s kamaratmi dakde ak si zaplatite aby ste si mohli zahrať na štadione abo čo inak pochybujem strašne. A ešte keď píšeš že ťa "učí korčuľovať" tak to už fakt minimalna šanca
a ja chcem hrať v Nhl myslíte si že po mne siahne nejaké mužstvo v tejto sezone ? To je moja odpoveď na tvoj príspevok nepodcenujem ale uvedom si že hokej neni futbal...
No neviem ako dobehneš 12 rokov cca 6600 treningov... Podľa mňa sa všetko dá ak človek chce ale ak sa len učiś korčulovať tak veľka šanca nie je.. Skus radšej bojove športy
nepaci sa mi toto... ze niektore sporty musis zacat robit uplne maly a investovat do toho trilion penazi, aby z teba nieco bolo :/ je to nefer, ludia by mali dostat sancu nasledovat svoj sen.
Pokiaľ by si vedel špičkovo korculovat techniku korculovania a troska techniky s hokejkou tak by bola aka taka sanca ale pokial sa ucis len teraz korculovat tak snivaj dalej
jasné že máš šancu, ale možno už nie až takú veľkú ..z vlastnej skúsenosti ti viem povedať, že môj brat keď mal 16 už bol prvák na strednej začal chodiť na tréningy s kamarátom tak ho to chytilo, že bol do hokeja celý pobláznený a rozhodol sa hrať...prihlásili sme ho teda do prípravy a začal chodiť na hokej s 5-6 ročnými detičkami...každý ho odrádzal a vysmieval sa mu, ale neodradilo ho to a tak silno makal a drel na sebe že už za pár mesiacov mohol ísť vyššie a potom zasa vyššie ako tretiak na strednej už mohol hrávať za chlapcov v jeho veku ...možno nebudeš hrávať zápasy a možno ti to nepôjde ale sny si treba plniť a všetko treba vyskúšať držím palce
@5 to ze musis od mala je podla mna dobre,co sa tyka ceny kokotizmus cele slovensko co hokej mozu hrat len deti rodicov kt maju penaze :/ preto kazdy druhy hraje futbal a ne hokej aj ked by mozno aj hokej chcel
@qwerty188 nahodou ak natrenujes kondicku , poposilujes v posilke aby si mal svaly a tym aj aby si bol pevnejsi na lade , nevidim dovod preco by sa z teba nemohol stat aj profesional ?? korculovat dopredu aj dozadu sa naucis raz dva behom zopar dni maximalne zopar tyzdnov , a pokial si dobry sprinter napriklad si rychly v behu tak si idealny tip aj na velmi dobreho hraca . Samozrejme musis sa aj narabat s pukom , prihravky , strely ale to je len otazka zopar tyzdnov aby si si osvojil vsetky zaklady . Viem to lebo som chodieval na hokej .
skus,no ja hravam od 4rokov,a poznam takych co to tiez hravaju niakych 15-20rokov a niektory su dobry a iny zase stoja za hovno a to su na lade 6krat do tyzdna a poznam aj takych co maju dvoj fazovo cize do tyzdna su mozno 10-11 krat na lade,takze podla mna urcite neskoro...
Píšem neskoro ale šancu máš ak by si sa šiel spýtať na štadion dákeho trénera tak by ťa dali asi do prípravky podla toho ako vieš korčulovať.
Potom ak by si všetko zvládal tak ťa dajú aj ku Starším.
Je to všetko len o tom ako vieš korčulovať ak sa len učíš a vieš na nich stáť a brzdiť tak by som povedal že máš šancu tak na 3-4 HP časom ťa dajú vyššie. Len Problém je Dres štucne,helma,hokejka,suspenzor,chrániče...
je to dosť peňazí a potom členský príspevok ja som nezaplatil dosť dlho a teraz musím dať 80 euro
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
@qwerty188 presne ako napisala slečna nadomnou...
tiež rozmyšľam, že by som vymenil tátoša
Potom ak by si všetko zvládal tak ťa dajú aj ku Starším.
Je to všetko len o tom ako vieš korčulovať ak sa len učíš a vieš na nich stáť a brzdiť tak by som povedal že máš šancu tak na 3-4 HP časom ťa dajú vyššie. Len Problém je Dres štucne,helma,hokejka,suspenzor,chrániče...
je to dosť peňazí a potom členský príspevok ja som nezaplatil dosť dlho a teraz musím dať 80 euro