No jo, spýtať sa baby už po týždni je zavčasu, ale nevadí. Skús si dobre a hlavne pozorne prečítať jej profil (ak ho má obšírnejšie spracovaný) a pozri hlavne čo ju zaujíma..No potom je to lahšie - pýtaj sa na veci čo ŇU zaujímajú, to majú baby rady. Uvidíš, neskôr ti to pojde lepšie..ver mi. A ja som sa na azte spoznal s babou a neskôr aj osobne a prišlo to až na križovatku..takže viem o čom je reč..
aha...no to je dosť blbé..poznám to a prepáč ked ti napíšem že či vlastne chce s tebou si písať, že či vlastne je o čom..možno sa mýlim ťažko povedať..
Hehehe, 95% pokecu su tupe pubertacky, u ktorych je to furt o tom istom: "Ahoj, popises?" "Jasne, ved na to som tu." "Ok, zacni:" Prehodite spolu max. 5 viet, lebo stale pise takym stylom, ze sa na to neda reagovat, resp. rozvijat normalna debata. Ja takym uz ani neodpisujem, nemam rad nedozrete osobnosti.
1ka máš pravdu, ale tých ostávajúcich 5% stojí za to. Velmi stojí za to - to sú tie pravé, ktoré v tej džungli dotýčný hladá.. Otázka je či tá s ktorou si píšeš patrí do tých 5%.
Hm to sa prave snazim zistit, Sakul mi dal par rad ktore som pouzil a je trochu uvolnenejsia, aspon to tak vyzera, len neviem dokedy, rad by som ju videl v reale.
lol dobreeee. ja poviem jednu vec na pokec ze kazdy ma svoju osobnu schyyyzu a ta sa prejavi praave tam.... ale paci sa mi ten nazor 5%nych fakt klobuk dole ako ste to pekne vystihli
Vysvetlenie prečo dotyčná píše krátke odpovede sú rôzne:
- Buď je ešte mladučká
- Alebo má toho naozaj veľa na odpisovanie a nestíha
- Alebo nemá záujem si s tebou rozsiahlejšie písať
Ale dám ti radu:
Vyvaruj sa stretnutiam cez internet s dievčatom, ked sa ti niekto pozdáva ked si s nim pises, neznamená , že taký bude aj realnom živote. Samozrejm sú vynimky ale ako si pisal tyzden pisania nic nezanmená aj ked ste si pisali kazdý den...Na každého príde čas a hlavne to nenáhli, a nehľadaj si dievča cez internet.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
- Buď je ešte mladučká
- Alebo má toho naozaj veľa na odpisovanie a nestíha
- Alebo nemá záujem si s tebou rozsiahlejšie písať
Ale dám ti radu:
Vyvaruj sa stretnutiam cez internet s dievčatom, ked sa ti niekto pozdáva ked si s nim pises, neznamená , že taký bude aj realnom živote. Samozrejm sú vynimky ale ako si pisal tyzden pisania nic nezanmená aj ked ste si pisali kazdý den...Na každého príde čas a hlavne to nenáhli, a nehľadaj si dievča cez internet.