Otázka skôr na chalanov a aj keď viem,že každému sa páči niečo iné,no aj tak sa spýtam Čím vás baba zaujme natoľko,že by ste s ňou chceli chodiť? Je to na prvý pohľad, fyziky (oči,úsmev) až po spoznaní sa alebo dokonca po nejakej situácii,keď sa preja
keď je úprimná k sebe aj ostatným, teda keď sa nepretvaruje a ani si nič nenahovára a nemá nejaké závažné nepríjemné komplexy. a nesmie byť egocentrická, napr. kritiku si brať osobne. a musí byť veľmi tolerantná nie kvôli mne, ale celkovo, nie som rád v kontakte s ludmi, ktorí súdia ludí.
a z výzoru sú pre mna najdôležitejšie oči, okrem nich ma ešte dosť pútajú aj vlasy. ale výzor je pre mna len nejaký multiplikátor celkovej atraktívnosti, teda ked je dievča úžasné povahou, ale inak je vzhladovo napr. hlboký podpriemer, tak celkovo môže byť stále veľmi veľmi super.
Mne sa páči, keď je dievča milé, jemné, má pekné oči, dlhé vlasy, hlavne, keď je taká zlatá a nie príliš sebavedomá, aby som mal potrebu ju chrániť a pomáhať jej.
ta pretiahnúť sa dá kadečo ale už keby som mal s niekým chodiť tak by mala vyzerať tak normálne prirodzene v obyčajných veciach rifle a niečo hore a do tváre môže vyzerať aj ako priemer ale musí mať dlhé vlasy aby som sa mal s čím hrať ...vlastnosť ? tak nemala by mať debilné výstupy (ktoré ja nedokážem stráviť ), nesmela by ma naháňať v jednom kuse, a mala by chápať srandu to je úplne dôležité lebo ja som schopný kadečoho XD
Najviac sa mi na žene páčia oči, nezbedný pohľad a jamky v líciach pri úsmeve.
Čo sa táka povahových vlastností, tak by mala byť zhovorčivá, milá, mať zmysel pre humor a hlavne nebiť namyslená a na nič sa nehrať- byť prirodzená, sama sebou.
@hoperpohroma tak to je mozne, ale ja teraz pozeram jeden serial v ktorom hra a je tam neskutocne zlata a mila, tak som sa zalubil na najblizsie tyzdne
všímam si oči, pery, nos, obočie...keď to už mám preskúmané, prejdem na postavu(prsia, nohy, zadok) ale určite by som sa nerozhodol že s ňou chcem chodiť "iba" na základe zovňajšku prvoradá je pre mňa povaha milá, úprimná, zhovorčivá nefajčiarka by bodla
chlapi majú radi hlavne prirodzené baby...
inak si myslím, že je to individuálne, kedy príde ten moment "zaľúbenia sa", niekedy má opačné pohlavie takú charizmu, že si ťa získa hneď a niekedy sa musíš k pokladu, čo skrýva prepracovať, je to normálne si myslím
Čítala som si komenty a po mojej poslednej skúsenosit, šom očakávala iné reakcie - fúha ... raz mi jeden chalan opísal jeho 5 líg .... bol to najpovrchnejší chalan, akého som poznala ....
Ja si prvé všímam vlasy ,oči a obočie Jednoducho na nízke čiernovlásky s rovnými vlasmi krásnymi mám neskutočnú slabost,okamžite ma zaujmú.Potom ked majú pekné obočie tak ešte viac od nich neviem pohlad odrthnút.
Z povahových vlastností nech je milá,rozhodná,ambiciózna a hlavne čo najmenej žiarlivá.Aby chápala to,že som spoločenský typ a rád chodím von aj s kamarátkami len osamote
dost individualne.. avsak nesmie byt suchar, musi byt dostatocne fyzicky pritazliva, ziadne piercingy tattoos.. a musi to byt najma osoba ktora ta nebude brzdit ale urctitym sposobom ta bude posuvat do predu.
@jenner vlasy, oči, tvár celkovo ... potom oblečenie a nakoniec postavu ... musí mi byť vizuálne sympatická a sadnuť mi psychicky ... a na to aby som s ňou začal chodiť ju musím dlhšie spoznávať a vytvoriť si s ňou viac ako len obyčajné kamarátstvo a to nie je len taká krátka záležitosť ... musí byť proste skvelá a zároveň velmi zufalá ak o mňa prejaví záujem
Tak prvé na čo sa pozriem. Je tvár . Nemusí byť úplne že modelka ale aby ma zaujala . očí úsmev . aby nemala na sebe kilo makeupu. proti makeupu nemam nic ale nepaci sa mi ked baba ho ma asi kilo na sebe. ale aby zase nemala vsade jebaky ako spongia potom mi skĺznu oči asi na prsia alebo zadok. prsia tiez nemusia byt nejak extra velke ale ani male (tym nehovorim ze velke nepotesi . zadok by mal byt vyrysovany a nie celulitida sama. a zase postava. na postave zase chcem len aby jej neprevisali vsade tuky. a ked sa spozname tak ma musi smaozrejme nejak zaujat. mam namysli vlastnostami spravanim a ci si hlavne rozumieme.
a neviem preco al nepaci sa mi moc dominantna zena. nehovorim ze to ma byt nejaka ticha myska ale nepaci sa mi ekd je zena panovacna a rada o vsetkom moznom rozhoduje
Na 85% osobnosťou, hodnotami, názormi. V mojom bývalom prípade bolo zo začiatku všetko cez e-maily a ja som ju cez ne dokázal prečítať dokonalo. Vzhľad je len doplnok ale musím sa priznať, že ak by bola pre mňa fyzicky vyslovene odpudivá, asi by to bol problém.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
a z výzoru sú pre mna najdôležitejšie oči, okrem nich ma ešte dosť pútajú aj vlasy. ale výzor je pre mna len nejaký multiplikátor celkovej atraktívnosti, teda ked je dievča úžasné povahou, ale inak je vzhladovo napr. hlboký podpriemer, tak celkovo môže byť stále veľmi veľmi super.
A ano vyzor je v prvom momente velmi dolezity, kedze hodnotit cloveka na zaklade vlastnosti, ktore este nepoznam je dost obtiazne
ja niesom náročný len nič také som ešte nestretol
Najviac sa mi na žene páčia oči, nezbedný pohľad a jamky v líciach pri úsmeve.
Čo sa táka povahových vlastností, tak by mala byť zhovorčivá, milá, mať zmysel pre humor a hlavne nebiť namyslená a na nič sa nehrať- byť prirodzená, sama sebou.
inak si myslím, že je to individuálne, kedy príde ten moment "zaľúbenia sa", niekedy má opačné pohlavie takú charizmu, že si ťa získa hneď a niekedy sa musíš k pokladu, čo skrýva prepracovať, je to normálne si myslím
Z povahových vlastností nech je milá,rozhodná,ambiciózna a hlavne čo najmenej žiarlivá.Aby chápala to,že som spoločenský typ a rád chodím von aj s kamarátkami len osamote