Zdravim, od čoho závisí kolko mbps download a upload? Lebo mám net od T-comu a tam mi ide 4,20 mbps download a občas to je aj 1 mbps a vtedy sa ani hrať nedá. Chcel by som mať viac napr. 30 mbps alebo viac, ako sa k tomu dostanem
Zalezi to od toho ake pripojenie si si pri kupe zvolil, ak mas dostupnost optiky, daj si fibernet 250/100:
Ak nemas moznost optiky, tak to je ten smutnejsi pripad a budes si musiet vystacit s DSL, popripade VDSL. Avsak ak mas zmluvu na dobu urcitu (2 roky), musis pockat pokial ti vyprsi tato zmluva a nasledne poziadat o odpojenie a vratit im zariadenia, alebo ak ostanes o poskytovatela, tak iba poziadat o zmenu sluzby (vyssiu rychlost).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Ak nemas moznost optiky, tak to je ten smutnejsi pripad a budes si musiet vystacit s DSL, popripade VDSL. Avsak ak mas zmluvu na dobu urcitu (2 roky), musis pockat pokial ti vyprsi tato zmluva a nasledne poziadat o odpojenie a vratit im zariadenia, alebo ak ostanes o poskytovatela, tak iba poziadat o zmenu sluzby (vyssiu rychlost).
ja to mam so susedom, 5e