ježiš, teraz dúfam že si to myslela tiež ironicky jak ja, lebo od 16 ročných neviem čo mám čakať, hlavne si nič z toho nedávaj (musela som to napísať lebo kamarát ako 16 ročný jedol bobulky z jedovatého durmanu-len tak tak prežil )
Neviem, ale dávaj si aj pozor pri drhnutí zubov kefkou. Mne zubárka nakázala si umývať zuby len jeden krát denne, pretože aj keď si umývam zuby najmäkšou kefkou, tak si ničím slovinu... v minulosti som bola posadnutá umývaním zubov, umývala som si tri krát denne a úplne mi to zničilo zuby. Doslova som si zuby "olúpala".
skoro si neumyvam zuby (spravidla raz denne max. resp. v priemere, niekedy ani to a niekedy pride proste chut si ich umyt aj dva razy), no casto sa ludia cuduju, ake su biele.
pijem kavu, cierny, zeleny caj a prilezitostne fajcim.
nejem/nepijem vela sladkeho (hlavne sa ale vyhybam umelym sladidlam, hoci z tohto hladiska na to nejestvuje dovod) a tiez obykle nejem prilis masite (rychlo to hnije a je skor pravdepodobny ten charakteristicky zapach).
ked som mal vacsinu zubov mliecnych, jedol som stale med a mal som ich cierne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Tak ako tvrdí ona.
Pásiky sú asi najlepšie. Síce ti kvalitne zničia sklovinu, ale budú aspoň biele.
...ale @gertri , tiež mám podobný problém..ale ber tak, nikto nie je dokonalý
Ahh, nemohla som si to odpustiť
ale neni umývanie ako umývanie... viem o tom svoje
ževraj na nejakej stránke krásne zuby alebo zdravé zuby, alebo boh vie na akej, sú nejaké videá. akože správny postup... skús si kuknúť
2. pravdaže si umývaj zuby
3. ak aj toto všetko robíš a stále nič tak sa môžeš aj na hlavu postaviť, pretože genetiku neoklameš
Veľa ľudí si umýva v podstate zle zuby aj keď si ich drhnú 15 minút..
Btw, kamarátka si zakúpila v lekárni akési násady na zuby "Biel perla " či čo to a vraj je to dobré.. No neviem ti zaručiť.
pijem kavu, cierny, zeleny caj a prilezitostne fajcim.
nejem/nepijem vela sladkeho (hlavne sa ale vyhybam umelym sladidlam, hoci z tohto hladiska na to nejestvuje dovod) a tiez obykle nejem prilis masite (rychlo to hnije a je skor pravdepodobny ten charakteristicky zapach).
ked som mal vacsinu zubov mliecnych, jedol som stale med a mal som ich cierne.
teraz sa maju fajn.