boha všade je tu len nepáči sa mi hento na birdz, nechcem toho admina, nechcem tč, nechcem tu tohto a tohto... boŽe sa tu netvárte že ste králi sveta... ak sa ti tu tak nepáči tak buď múdry a sprav si vlastnú stránku
(toto som adresovala tak všeobecne, len aby si niekto nepomyslel že sa tu svet točí okolo neho)
@strangelady POZOR! ...otažku lagku...maju... treba ša šuštredit.
Tak ty by ši rada emo admina? Takego som tam newidel. Ažda až w kolekčii 2011. Badal šom tam iba admina metalištu a punkača. Inak, mali by šme najšt ešte nekogo, bo 2+1 žadarmo nam je wela, nemyšliš?
jasne že by šom rada emo admina! nech mi adminuje! až w kolekčii 2011? :´( ag joj... a aky metališta? punkača negcem. ta dobre, ale ja newiem kde najdeme... abo si icg kupim dvog
@strangelady Dzienkuju bardzo. neboj, špolu to zwladneme. ty ši bardzo dobra žačka, ši jedina, ktora sa priglasila na teto moje bleškowe lekcii polskego jažyka.
Ty ši akaši nenašytna, ne? chčeš až troch? Anebo ty bogata! Ale načo ti všetči budu? Ten metališta ma wlasy gaštanowe, prirodžene mastne. Punkačowi černy wlas stojit do koguta, tžv.čiro i oblečeny jest čely w koži kowom wybijanej. Ty weš predštawit?
Twoje "icg" ša nedalo nelen prečitat, ale ani vyšlovit.
@stage keď myšliš ooooog, ša červenam teraž! twoje bleškowe lekce šu šuper malu reklamu ši šprawil....
a oni nemaju adminky? weš, pre teba... no troch by stačilo... i keď päť by bolo akurat... Ale bogata nie šom, šnaď na nich budem mať penaže... Maštneeeee wlašiiiiii juuuuj!!! ^_^ w koži kowom wybijanej šom i ja oblečena. ta viem trošku. dobra to veruže predštawa....
abo to bolo jak toten kwetinkowy program na pišanie, ICQ.. šom rada a ďakujem, že ši mi to ujasnil
@strangelady Ich chyba! Nebudu wedeť po poľsky, nebudu mocť mať lacnych dobrych adminov z Lidlu v tware metalištu abo punkača. potom nam ich budu darmo zawideť a taketo anketky nadawajuce na terajsich obyčajnych adminow zakladať, ne?
maju tam i adminky pre mužow naročnych w dwoch verziach. jedna je typ emolady (widiš, možeš ši žobrat ženu, keď chčeš mat šilou-močou emo) a druga typ gaždinka š wlašom do drdola žawažanym, w kratkej mini-žašterke oblečena. Obe šu pekne a fajn twarowane. Až šlinky mi tekli keď šom ich v regali widel.
@stage prešne, a to ja wďaka tebe budem wedieť prawdu maš
a ty taku chceš? a newiem, či chčem emo ženu. a ta gruga, wie wariť kwalitne, že ši človek jažyk obliže? Ta ja ši kupim adminow dwoch, potom aj emo admina a ty???
Wieš čo? Šprawime to tak, že keď dawaju ku dwom adminom tretego zdarma, ja ši kupim tu gaždinu, ty ši vežmi punkača a tu emačku nam daju žadarmo. budeš ju mať ty aj s punkačom a len nekedy mi ju požičaš a ja ti požičam wtedy gaždinu. potom w january, keď pridu na šklad nowe typy, kupiš ši ešte togo emaka. wtedy by mal vyjšt na trg i nowy typ adminky, čo pomaga na zagrade i na štavbe - tu bych ši žobral tež a žaše by šme doštali tretego žadarmo, trebarš togo metalištu. Mali by šme šešt adminow a mogli by šme nektorych možno i prenajimat. budeme firma adminska a budeme bogaty.
@stage To by ši pre mňa šprawil, že ja bych mala dvoch a ty len gaždinu? Na zagrade i na stawbe? Tu by ši mi dakedy požičal, keď by šom pekne poprošila? Na togo emaka ša tešíiim ^_^ To š tým prenajimanim je šuper napad! Joooj, ja mam štrašne rada peňažky, to by bolo fakt šuper. Nakoniec owladneme swet
@strangelady ano, to by šom pre teba šprawil! Jašne, požičamaj gaždinu, ale na jar ju budem okrem birdžu došt potrebovat lebo wtedy trawa rašte ako blažon a treba štale košit. To mu rožumem, konečne budeš mat chlapa emaka a ža tak lačno.
Tak ich teda pokupime a dame reklamu, že prenajmeme polskego admina whodnego do portalu komunitnego. Ja šiče penažky už moč ani nepotrebujem, mam došt, ale rad podnikam. Nekričme gop, neweme aky ušpech žožneme. Ale už teraž je jašne, že naša podtatranška poľščina je drugym najpouživanejšim jažykom tuto na Birdži.
@stage Juuuuuuj, ty ši mily!Prešne, mušim košiť každu nedeľu, wiem, o čo govoriš, štrašne rychlo raštie ta trawa... Ta ja newiem, či chčem, ale keď tak wygodno lacno a rychlo, newyužiť to by bola škoda.
Wgodnego i na ine portale ako komunitne! I keď newiem weru, čo by tam porabal... A to ša mi nebojiš powedať, že maš dosť peňeži? Čo ak ťa okradnem? (ale nešprawim to, neboj ša). Ta ty si gumanitny človek šilno podnikawy? Ale tak mušime dufať a weriť ši... Toto je podtatranška poľščina? Ta to šme weliče dobri!!!!
@stage joj, weď ša čerwenať budem, ale ja šom inak wažne leniva.... ale ak by to š tou gaždonou newyšlo, tak ti pokošim i ja.
Podľa togo, aky drug metalištu to bude. Ale keby mi na gitare žagral, to by bolo fajn. Emak? Newiem. Ta tiež možno na gitare. A ak by to bolo emo kid (čo by bolo lepšie) tak by ša šo mnou režal.
Škromnych ľudi obdiwujem šilno. Nee, nekradnem, šiče šem-tam žoberiem ž krčmy popoľnik, ale to len preto, lebo je to u naš tradičia.
Teba by šom nikdy w žiwote neokradla!!! Ožaj, čo som ti dlžna ža lekčie poľščiny?
@strangelady teba by bolo na košene škoda, taka inteligentna. Admin-zagradnička pokoši, neboj. I tebe i mne a ty ša potom v pokoji režat možeš š kidom. Ale teba i na režane škoda! Tušim radšej chytlawe AČ/DČ melodije, čo ty metališta zagra, počuwaj.
A čim by ši ša dokažala odwdačit, ža polščinu i ža to bogatstvo, čo budeme mat? Napada ma wšeličo... ale tušim, dwa popolniky budu štačit.
@stage ja a inteligentna? to wtip? ta to potom fajne, ona pokoši a my budeme mať wiač čašu woľnego. ako go wyužijeme? Jeeee, nepojdeš ša režať š nami? Juj, jaky ši mily ku mne AČ/DČ alebo Metaličča... šprawime daky končert ^_^ budeš wokališta?
ta daj aj čo ťa napada a čo by ťa najwiac potešilo... si ich daš na stwol? dobre, ukradnem pre teba nejake
@strangelady Ja wôl blby, wed metališta nebude predša hrat AČ/DČ, ked to neni metal! Inak ja by som nebol aši dobry metališta-wokališta i ked jažyk mam šikowny, ale glas prefajčeny.
Ty ši ale došt inteligentna na to, aby ši ša neišla režat. Nepojdeme ša režat, wymyšlime nečo normalne, čo by aj mna bavilo, ok? Radšej ša možme nejak, alebo š nečim pograt.
A čo ked ša kwoli popolniku do bašy doštaneš? Jak potom rožbehneme ten naš bižniš špoločny? V baše by ši ša žblažnila, I ked mogol by šom ta chodit požret tam a prinešt nejake podely na žišku. Ašpon nejaku radošt ti urobit...
@stage NENADAWAJ SI!!!! to newadi, že to nije metal, weď weľa metalištow ma rado AČ/DČ.. Ta ty fajčiar silny? To len dobre! Môžeš bars ščreamowať To by bolo šuper š tebou chčem mať kapelu!!
No o tom pochybujem, neprečeňuj ma toľko... Dobre, ja ša rada gram. A ako/š čim grať?
Nijeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Popoľniky kradnem weliče opatrne. Ale ty ši taky mily, že by ši to pre mňa urobil a že na mňa tak myšliš
@strangelady ty ši mužikantka? lebo ja ne! ale milujem mužiku! ja šom aši najvječši mužik-fan na šlovenšku.....škoro...možno. a šcreamowat budem velmi rad, to by ma bawilo. že "aúúúúúúúúúú, waúúúúúúú". dobre to robim?
Mogli by šme ša hrat šo pšom, plawat w bažene, ja by šom pofajčowal.....ty by ši fajčila....ožaj, ty wobeč nefajčiš?
Odwdačit ša mi da všelijako, šak wolačo wymysliš.... Aj ked našej poľščine určite nikto nerozumi, ale neprejdeme radšej do ilegality cez TŠ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
*aah užila si tie minúty*
?!
A tak priznávam sa, jednu osobu chcem, ale žeby to bol práve nejaký admin...
@stage no občas sa tu veru podľa mňa slovenčynou nepýše
(toto som adresovala tak všeobecne, len aby si niekto nepomyslel že sa tu svet točí okolo neho)
- na každé písmeno "c, s, z" dáš mäkčeň
- zrušíš všetky dĺžne
- vo všetkých dvojhláskach "ia, ie, io, iu" vypustíš "i"
- všetky "h" nahradíš "g"
- miesto obyčajného "v" používaš dvojité "w"
čiže veta
"Prosím Vás, stretávate niekoho z Birdzu?" bude znieť :
"Prošim Waš, štretavače nekogo ž Birdžu?"
...a teraz už vieš po poľsky.
Ja nemam šlow Počuram sa ž teba ďakuuuuu!!!
az to bude povedane je lachsie povedat ano alebo nie...
a ďakujem, wďaka tebe ši môžem kupiť adminow poľšky govoriacich
Tak ty by ši rada emo admina? Takego som tam newidel. Ažda až w kolekčii 2011. Badal šom tam iba admina metalištu a punkača. Inak, mali by šme najšt ešte nekogo, bo 2+1 žadarmo nam je wela, nemyšliš?
jasne že by šom rada emo admina! nech mi adminuje! až w kolekčii 2011? :´( ag joj... a aky metališta? punkača negcem. ta dobre, ale ja newiem kde najdeme... abo si icg kupim dvog
keď ša ti nechče čakat na emo, ber metalištu, takego š dlgymi wlašmi. Fakt peknego tam maju. I w ruke drži metalowu lištu.
POZOR! W šlove "ich" ješt pišmeno "ch" a nie "h", tak tam nežamename za "g". ty napišala ( ) , že "icg" a to ješt mi došt šmešne.
ta ja ši kupim oboch abo ešte aj tretiego wlaši ma akej farby? metalowu lištu? xDDD
no weď i mne to šmiešne až moč, ale ta šom ši išta nebola...
Ty ši akaši nenašytna, ne? chčeš až troch? Anebo ty bogata! Ale načo ti všetči budu? Ten metališta ma wlasy gaštanowe, prirodžene mastne. Punkačowi černy wlas stojit do koguta, tžv.čiro i oblečeny jest čely w koži kowom wybijanej. Ty weš predštawit?
Twoje "icg" ša nedalo nelen prečitat, ale ani vyšlovit.
a oni nemaju adminky? weš, pre teba... no troch by stačilo... i keď päť by bolo akurat... Ale bogata nie šom, šnaď na nich budem mať penaže... Maštneeeee wlašiiiiii juuuuj!!! ^_^ w koži kowom wybijanej šom i ja oblečena. ta viem trošku. dobra to veruže predštawa....
abo to bolo jak toten kwetinkowy program na pišanie, ICQ.. šom rada a ďakujem, že ši mi to ujasnil
maju tam i adminky pre mužow naročnych w dwoch verziach. jedna je typ emolady (widiš, možeš ši žobrat ženu, keď chčeš mat šilou-močou emo) a druga typ gaždinka š wlašom do drdola žawažanym, w kratkej mini-žašterke oblečena. Obe šu pekne a fajn twarowane. Až šlinky mi tekli keď šom ich v regali widel.
a ty taku chceš? a newiem, či chčem emo ženu. a ta gruga, wie wariť kwalitne, že ši človek jažyk obliže? Ta ja ši kupim adminow dwoch, potom aj emo admina a ty???
Wieš čo? Šprawime to tak, že keď dawaju ku dwom adminom tretego zdarma, ja ši kupim tu gaždinu, ty ši vežmi punkača a tu emačku nam daju žadarmo. budeš ju mať ty aj s punkačom a len nekedy mi ju požičaš a ja ti požičam wtedy gaždinu. potom w january, keď pridu na šklad nowe typy, kupiš ši ešte togo emaka. wtedy by mal vyjšt na trg i nowy typ adminky, čo pomaga na zagrade i na štavbe - tu bych ši žobral tež a žaše by šme doštali tretego žadarmo, trebarš togo metalištu. Mali by šme šešt adminow a mogli by šme nektorych možno i prenajimat. budeme firma adminska a budeme bogaty.
Tak ich teda pokupime a dame reklamu, že prenajmeme polskego admina whodnego do portalu komunitnego. Ja šiče penažky už moč ani nepotrebujem, mam došt, ale rad podnikam. Nekričme gop, neweme aky ušpech žožneme. Ale už teraž je jašne, že naša podtatranška poľščina je drugym najpouživanejšim jažykom tuto na Birdži.
Wgodnego i na ine portale ako komunitne! I keď newiem weru, čo by tam porabal... A to ša mi nebojiš powedať, že maš dosť peňeži? Čo ak ťa okradnem? (ale nešprawim to, neboj ša). Ta ty si gumanitny človek šilno podnikawy? Ale tak mušime dufať a weriť ši... Toto je podtatranška poľščina? Ta to šme weliče dobri!!!!
Myšliš, že ten emak alebo metališta nepokoši? Newem, ale aši weru ne. Metališta ti aši škor žahra na gitare a emak...čo wlaštne robi emak?
Ale weš, ja mam došt penezi, bo šom škromny. Ty kradneš? A vynaša to?
Počkaj, šnad by ši neokradla šwojego učitela podtatranskej poľščiny.
Podľa togo, aky drug metalištu to bude. Ale keby mi na gitare žagral, to by bolo fajn. Emak? Newiem. Ta tiež možno na gitare. A ak by to bolo emo kid (čo by bolo lepšie) tak by ša šo mnou režal.
Škromnych ľudi obdiwujem šilno. Nee, nekradnem, šiče šem-tam žoberiem ž krčmy popoľnik, ale to len preto, lebo je to u naš tradičia.
Teba by šom nikdy w žiwote neokradla!!! Ožaj, čo som ti dlžna ža lekčie poľščiny?
A čim by ši ša dokažala odwdačit, ža polščinu i ža to bogatstvo, čo budeme mat? Napada ma wšeličo... ale tušim, dwa popolniky budu štačit.
ta daj aj čo ťa napada a čo by ťa najwiac potešilo... si ich daš na stwol? dobre, ukradnem pre teba nejake
Ty ši ale došt inteligentna na to, aby ši ša neišla režat. Nepojdeme ša režat, wymyšlime nečo normalne, čo by aj mna bavilo, ok? Radšej ša možme nejak, alebo š nečim pograt.
A čo ked ša kwoli popolniku do bašy doštaneš? Jak potom rožbehneme ten naš bižniš špoločny? V baše by ši ša žblažnila, I ked mogol by šom ta chodit požret tam a prinešt nejake podely na žišku. Ašpon nejaku radošt ti urobit...
No o tom pochybujem, neprečeňuj ma toľko... Dobre, ja ša rada gram. A ako/š čim grať?
Nijeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Popoľniky kradnem weliče opatrne. Ale ty ši taky mily, že by ši to pre mňa urobil a že na mňa tak myšliš
Ale ja štale newiem, ako ša ti odwďačim...
Mogli by šme ša hrat šo pšom, plawat w bažene, ja by šom pofajčowal.....ty by ši fajčila....ožaj, ty wobeč nefajčiš?
Odwdačit ša mi da všelijako, šak wolačo wymysliš.... Aj ked našej poľščine určite nikto nerozumi, ale neprejdeme radšej do ilegality cez TŠ?