Neviete mi poradiť nejakú fakt dobrú komédiu ? Niečo na spôsob : Hangover , Hangover 2 , Scary movie 1-4 , Desnej biják , Rrrrr , Drž hubu , Toto je sparta .. Teraz si neviem spomenúť na názvy nejakých filmov No proste pri čom ste sa naposledy rehlili
Na doraz / Due Date(hra tam Zach Galifianakis takže ak sa ti páčil Hangover1 a 2 a v 2013 hádam bude aj 3 tak sa ti bude páčiť aj tu ....dá sa na tom zasmiať...)
Všetko s Adamom Sandlerom mi príde vtipné ...napr: Skus mě rozesmát, 50 krát a stále poprvé, » www.csfd.cz/film/258977-mac... - toto bol super aj rodinný film ....Zohan!, Trestná lavice, Jack and Jill........a podobne........Hurá do basy je tiež super film!!!...aj Zámena s Jennifer Aniston...a najnovšie som sa posmiala dosť aj na hláškach v The Avengers ...a vydarené paródie: Scary Movie to vieš, Vampire suck sa tiež dalo..ďalej Zahúlime uvidíme, Kick Ass.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
» www.csfd.cz/film/306731-ned...
» www.csfd.cz/film/266503-na-...
» www.csfd.cz/film/226774-bra...
» www.csfd.cz/film/229694-hor...
» www.csfd.cz/film/194955-cle...
» www.csfd.cz/film/236791-vzh...
» www.csfd.cz/film/273582-zku... - nemám rád romantické ale toto sa im podarilo
» www.csfd.cz/film/6663-na-sa...
» www.csfd.cz/film/168413-tre...
» www.csfd.cz/film/23587-zivo...
to ti musí stačiť. Prečítaj si o čom to je a ak sa ti nič nebude páčiť tak ti sem dám ďaľšie:
» www.csfd.cz/film/19452-kdo-...
» www.csfd.cz/film/134184-zah...
» www.csfd.cz/film/234082-zah...
keď som mala možno 12, tak vtedy sa mi to zdalo smiešne
Už dva dni vkuse sa na tom smejem, fakt.
Ale tak mne často príde vtipné to čo väčšine nie :/
aaltra
rubber
i love you philip morris
submarine
jesus henry christ
Nekecej a pádluj
Na doraz / Due Date(hra tam Zach Galifianakis takže ak sa ti páčil Hangover1 a 2 a v 2013 hádam bude aj 3 tak sa ti bude páčiť aj tu ....dá sa na tom zasmiať...)
Šefové na zabiti
Niet čo stratiť
Muži v nádeji
Dospeláci...........