Chcem sa opytat zien aka je vasa muzska stranka a naopak chlapov aka je vasa zenska stranka
Napriklad ja si radsej pozriem v tv romanticky film(nemyslim rosamunde pilcherovu to su uz kraviny) ako futbal alebo nejaky akcnak so Seagalom (sam sa venujem bojovim sportom) a VY?
mám rada futbal a hokej aj ked pozeram len majstrovstva sveta v oboch prípadoch a rada sa hrám na PS všelijaké strielačky a závody a mám slabosť pre uniformy...to je asi vše
tak som na chalanskej skole, ktora VRAJ nie je pre baby, drzim sa v triede so zatial najlepsim priemerom (min. druhym najlepsim) celkovo som menej naladova ako zeny, narozdiel od nich viem co chcem a nepokladam sa za az taku hus ako pokladam niektore baby..
pijem pivo, rada pozerám šport, hrám poker, mám rada pc hry, páčia sa mi (aj) ženy ale nedokážem ich dlho počúvať, a celkovo mám radšej mužskú spoločnosť...
pijem pivo, počúvam veci, ktoré všetci nechápu, že to baba počúva (čo nechápem, čo je na tom divné), som neporiadna, mám chlapčenskú postavu, nemám rada romantické filmy, občas si sadnem i naširoko (ak nemám sukňu)...
Mám rada mäso. Vrátane slaniny a vnútorností. (viem, že toto nie je nejaká typicky chlapská charakteristika, ale isto to nie je typicky ženská vlastnosť).
Nechápem, ako môže dakto považovať za "idol všetkých žien" to, čo tak býva prezentované.
Nemam rad takmer ziadne sporty. Pozeram do zrkadla trosku viac nez je normalne. Nemam problem rozpravat o svojich pocitoch (samozrejme pred tymi spravnymi ludmi). A to je asi tak vsetko.
hmm.. pijem pivo, nebavia ma babské reči typu kto s kým, ako, kedy, prečo, začo, načo.. nenosím sukne, legíny, štekle, náušnice a veci tomu podobné.. smejem sa na hnusných vtipoch o ženách, na hnusných perverzných vtipoch.. a veľa by toho bolo ale tak, som hrdá na svoju mužskú časť môjho JA
pijem pivo s marhuľou/borovičkou, pozerám futbal, hokej, poker, wrestling, formulu 1.... hrám futbal, neznášam sukne/šaty, nemala som to na sebe už dobrých 19 rokov, neznášam ružovú farbu, malé psy, mačky. Páčia sa mi autá, motorky Nemalujem sa......... a som na to hrdá
nadávam (bohužiaľ), som príliš úprimná niekedy neviem,kde sú hranice a neviem robiť veľa vecí naraz a čo ja viem ešte.. to musia povedať ostatní,čo si všimli
milujem pivo, počúvam hudbu, pri ktorej sa na mňa väčšina ľudí otočí s otvorenou sánkou a vetou typu "to akože fakt toto?!", nenávidím opätky, najlepšie mi je v keckách, rifliach a mojom milovanom tričku s Jimmym Sullivanom, neznášam reči o kabelkách, lakoch na nechty, účesoch atď, raz za čas sa nahodím do gala (aj to len vtedy keď musím), vytáčajú ma reči o dietach a o tom, ako má 45kilová baba faldy...a podstatný fakt, vždy som mala v okruhu priateľov viac chalanov ako báb..
Milujem futbal, pozerám ho v telke a chodím na zápasy
Mám rada akčné filmy, rýchle autá, neznášam plyšákov, ked som bola malá tak som sa vždy hrala s autíčkami A do 14 rokov som mala iba jednu kamošku a ostatný kamoši boli chalani Aj teraz sa radšej rozprávam s nejakým chalanom o futbale, neznášam tie babské reči o kozmetike, niekedy mám rada neporiadok
celkom sa odreagujem pri umývaní riadu alebo vysávaní, som hysterický, ukecaný a ked si idem kúpiť tričko občas sa vrátim aj po 4.-5. hodinách chodenia po obchodoch a mám všetko len tričko nie
@flussica a zevraj si "rozumie(s)" s foruom a anketami,pche,mna neosalis! 8) (pre velmi zainteresovanych,ano,je tam naschval nezmysel v podobe s foruom ).
pivo, nedostatok romantiky, neznášam dlhé nákupy, šminky a ženské časopisy. A ani za svet nepochopím, čo majú ženské rady na státí v daždi a na hlučnom zvítavaní a pusinkovaní.
Pivo, chlast in general, prehnané množstvo vulgarizmov, hrubý cynický humor namierený proti svojim najbližším, grganie, prdenie, záujem o automobily a motorky, neznášanlivosť s prehnane romantickými filmami a prílišným sentimentom (hlavne na verejnosti), nechuť k maľovaniu sa, nenávisť k ženským časopisom, zásada, že "najlepší múčnik je klobása".... ja neviem, je toho fakt dosť veľa, ja som taká položena-polochlap. Ale zase mám aj čisto ženské vlastnosti, to nevravím, že nie. Keď si spomeniem ešte na niečo dostatočne šokujúce, dopíšem.
kedysi som mala asi viac chlapských vlastností (neznášala som čokoľvek romantické, väčšina mojich kamarátov boli chlapci, hrávala som gta a mafiu -aj keď trochu dievčenským spôsobom , pivo pijem stále a stále nemám rada opätky a posedenia pri kávičke a podľa mňa aj strašne veľa jem) v poslednej dobe sa však dostáva na povrch moja ženská časť a niektoré veci sa mi na tom fakt nepáčia (napr. žiarlivosť a hysterické záchvaty, nevyjdem von s neumytými vlasmi ...atď)
myslela som, že som asi najviac dievčenská ako sa dá, ale napr. v porovnaní s mojím chlapom používam menej zdrobnenín, menej žiarlim, menej sa zaoberám svojím vzhľadom a tým, či sa ľuďom páčim, menej sa učím a mám horšie výsledky v škole, nefungujem na šalátoch a zdravej výžive, nie som schopná pestovať izbové kvetiny, som ironickejšia a často aj protivnejšia, nie som vôbec hysterická a okrem rodičov sa s nikým iným nikdy nehádam, nechcem sa ešte dlho vydávať a nepríde mi vhodné o tom ani len žartovať
som tak chlapsky ľahostajná, neviem "riešiť", neviem druhých utešovať, nemám záujem rozoberať problémy do detailov - preto sa aj neviem dáko bližšie skamarátiť s rovnakým pohlavím a celú večnosť do podrobností všetko analyzovať.
ked som bola mala hravala som sa s autickami...teraz ked som velka tiez si zahram najradsem Dirta,Colina ale Csko...ked ide nejaka sexy zenska tak mam v mysli presne take iste narazky ako by mal chlap...a taak
@h8u : neviem v nich chodiť, sú strašne nepohodlné, nepraktické, škodia nohám aj chrbtici a klopkajú to je asi najhoršie ...ale páči sa mi ako zužujú nohy
@kachie hej to klopkanie je uplne najhoršia vec, ja opätky milujem, ale strašne mi to lezie na nervy, hlavne keď idem v nejakom podchode alebo tak, to je uplne neskutočné
som nervózna, keď som hladná mám rada úchylné vtipy, mám perverzné reči, mám rada borovičku a klobásu niekedy nepočúvam, keď mi nejaká "kamoška" príliš dlho rozpráva o jednej veci (tie úvodzovky majú svoj význam) aa nie som moc na tie romantické výlevy, niekedy neviem popísať svoje city a mám problém o nich rozprávať
napadá ma asi len to, že nikdy (NIKDY!!!) by som si v reštike ako hlavné jedlo neobjednala šalát, ako to robia pipenky, čo sa boja že priberú 20 gramov. radšej si dám poriadny steak.
štýl obliekania (neznášam sukne, opätky, dlhé náušnice alebo kruhy,balerínky, blúzky...), líčenie (dávam si toho na seba úplné minimum), už teraz mi chutí pivo, vyjadrovanie, strašne veľa ľudí nechápe ako môžem počúvať hudbu, ktorú počúvam a sú úplne zhrozený..., a tak isto nechápu, že sa mi páči štýl ako tunely, tetovania, piercingy... (aj keď to nieje až tak mužske).., radšej idem na nejaky punkovy/rockovy koncert ako na diskotéku alebo posedenie pri kávičke... a tak
moja mužská stránka je hrozné neporiadne hovado... autá, futbal, hokej, vôňa benzínu, vymastenie od oleja až po uši,keď treba pomôcť ockovi v garáži...a tak eňo ňuňo
Často komentujem oblečenie žien napr. v škole na chodbe aj keď negatívne väčšinou lebo mám pocit že ženy čím ďalej tím viac strácajú vkus legíny, tie také topánky čo vyzerajú ako sandále so zapínaním po členky a podobne... vrchol nevkusu
Mám doma zbierku Hotwheels autíčok, milujem rýchle autá a motorky. V živote som na sebe nemala oblečenú minisukňu (t.j. sukňa kratšia než po kolená) a vysoké opätky. Rada nosím šiltovky, mužské tričká, košele a nohavice, lebo sú pohodlnejšie. Nemám rada ružovú. Mám rada dlhé túry, stanovačky. Tiež sa mi páči morbídny a perverzný humor. Rada pílim, sekám drevo, leziem po stromoch...
ja hrávam PC hry. mám rada také klasické strielačky alebo prosto to čo väčšina dievčat nehráva. napr. assassins creed... a som dosť bordelárka, ale nemyslím si že to je niečo konkretne typické pre muž ale vraj je no... ale už nič iné
hrá, futbal, basketbal, milujem pivo, alkohol všeobecne, rada si aj pozriem športy, boj mi nerobí problém, často nemyslím na nič a nerobí mi rpoblém vystriedať 5 chlapov denne, nemám žiadne vzťahy a pritom sa mám skvele, pretože čipsy s pivom pred hokejom mi robía dobre.. oblečenie xxl so strapatými vlasami nosím deň, čo deň a je toho kopec, stačí sa opýtať
tak moja mužská stránka spočíva asi iba v tom, že milujem basketball a hokej a basket možem hrať hocikedy... a ešte mám celkom logické zmýšlanie takže asi aj v tom..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
95 komentov
hmmm hlavne ais tu moju obcasnu pragmatickosť a prehnanu uprimnos,t moc ma nezaujima ak ovelm is tym ublizim.
som vcelku technicky typ a zaujimaju ma auta
a veeela dalsich.
...ty vole ja som chlap
Hmm.. a moja ženská tránka ?... baví ma celkom nakupovanie, ale nie prehnané
mám pokračovať?
Ale nie, mám rada akčné filmy, autá, futbal, basketbal To je tak vše. Ako malá som sa hrávala radšej s legom a autíčkami ako s barbinami a plyšákmi.
no, a slepé babky a malé detičky si myslia že som dievča
Hlavu mam na exaktne prirodne vedy, zaujima ma vojnova historia..
Nebojim sa hmyzu/hadov/mysi/whatever.
A chorobne inklinujem k typicky muzskym castiam odevu.
Mám rada mäso. Vrátane slaniny a vnútorností. (viem, že toto nie je nejaká typicky chlapská charakteristika, ale isto to nie je typicky ženská vlastnosť).
Nechápem, ako môže dakto považovať za "idol všetkých žien" to, čo tak býva prezentované.
A už si asi nespomeniem
Mám rada akčné filmy, rýchle autá, neznášam plyšákov, ked som bola malá tak som sa vždy hrala s autíčkami A do 14 rokov som mala iba jednu kamošku a ostatný kamoši boli chalani Aj teraz sa radšej rozprávam s nejakým chalanom o futbale, neznášam tie babské reči o kozmetike, niekedy mám rada neporiadok
Radšej kosím trávnik ako upratujem a žehlím
...tak dobre,len pre teba,Zet: NENAVDIM ROMANTIKU . si spokojna?
Ujde to.
ee,toto: » www.birdz.sk/forum/otazka-pr...
a nepoznám veľa dievčat ktoré sa vedia na dejepise o politike, hádať s chalanmi tak ako ja
a ja nvm, či sú to vôbec vlastnosti chlapa
A nedokáže ma hneď všetko dojať ...