Chcem sa rozist? nechcem? som kreativna v sexe? ako si predstavujem vztah? co neznasam na vztahu?
neznasam ked sa chlap roby tym macom co nema zavezky. ked je s kamosmi a robi to co by nemal... najprv by sa mal skusit vysporiadat sa s vlastnymi komplexmi, potom sa hrnut do vztahu lebo ka sa clovek nevie rozpravat s matkou a kamosmi, nikdy sa nebude ve
husky to boli len recnicke uvahove otazky... no happy s tym nic nenarobis vacsina chalanov je vo veku medzi 16az21 rokov takych ... ak sa tak chova aj niekto starsi je to idiot ale za to ze s niekym mava puberta este nemusi byt hajzel charakter sa este len vytvara ci uz dobrym alebo zlym smerom ale vytvara sa no neplati to na vsetkich poznam vela madich co maju v hlave viac inteligencie ako 45 roni muzy a mam aj kamosou ktori naozaj dospeli velmi rychlo...
tak niekedy to tak moze byt...ale nie vsetci sme taky. niekedy clovek pride na to ze ma nejake tie komplexi az ked sa dostane do vztahu, popripade kvoli niecomu uz aj z toho vztahu... a niekedy je to tak ze su dievcata take ako ty zly chalani co si myslia ze su macom
vazne netusim ako to vy myslite ale ak niekto s niekym zacne chodit je to ruzove, krasne a vazne super... ale zacali sme s niekym chodit preto, aky je a ako sa k nam sprava... a ak mam povedat ze po niekolkych mesiacoch toto vyprcha je to smutne... ved chodenie zacalo na zaklade tohto preco to neviete respektovat? viem ze pridu stresy problemi a spoznavanie toho druheho ale ak to pride nemyslim se ze je potrebne aby clovek v tedy zostal ticho... myslim ze o tom treba rozpravat a nie len zostat nemim pokial to neprejde... ak sa mame spoznavat, tak uz vo vsetkych ohladoch ci je to dobre alebo zle a v tedy zistime ci chceme byt spolu... nie tak ze sme ticho koli tomu aby sme niekoho nestratili alebo ze su to jeho sracky... prve mesiace su naozaj najlepsie a mozno prave preto to vzdy krachne niekedy skoro, lebo v tom je to kuzlo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
1.neviem, ci sa chces rozist...
2.neviem, ci sa nechces rozist...
3.ci si kreativna, to ja akosi neposudim...
4.ako si ho predstavujes...no zase neviem
5.a taktiez neviem, ze co neznasas...
ludia, piste taketo veci radsej do blogu, oki?
EQ