@melancholik Presne ako píšeš...
Ak si fake a robíš si srandu,si trápny,ak nie si a myslíš to vážne si ešte trápnejší,pretože toto nie je dôvod na samovraždu (nepíšem,že nejaký dôvod na ňu aj je), je to len,ako bolo už vyššie písané,tvoj spôsob ako zaujať,lebo si už absolútne zúfalý.Sorry za tu ofenzívu,ale dnes každý pubertiak,ktorý má nejaký problém, ho chce riešiť samovraždou.Kvôli tomuto,aby si zobral mladý chalan život? Neviem,či ti to pomôže,ale skús sa skôr sústrediť na to,v čom vynikáš,ako na to v čom nie.Možno to bude potom lepšie. Tak si nevšímaj ľudí a ich názory na tvoju osobu,božemôj...
Odporúčam injekciu naplnenú vzduchom do krčnej tepny. Lacné, rýchle, bezbolestné a nenarobíš okolo seba veľa bordelu. Musíš predsa myslieť aj na toho, kto to bode upratovať, nebuď sebec.
Keby si sa chcel naozaj zabiť , už by si to spravil a nerobil toto trapne forum. Bud rad ze si len skaredy. Iny ludia by dali vsetko za normalny zivot. A ty sa ides zabijat lebo si škaredý. Daj si facku a choď spať !
Boh ti dal život, Boh ma jedine právo ti ho zobrať...
ty si nebo určite nevidel, ja už hej a pán ma vrátil späť, lebo som žil zlý život, dal mi možnosť sa napraviť...
ty ju máš teraz a rob všetko preto aby si bol úspešný, sex, baby nie su všetko...
existuje aj duchovné hodnoty, láska, viera v dobro a pokora...
drž sa týchto atribútov a tvoj život naberie iný smer a hodnotu...
ale nemyslim si, ze zivot sa da len tak "skipnut".
myslim, ze by si nemal umierat s nepokojnou a smutnou myslou. a myslim, ze smrt ma prist vtedy, kedy ma prist. a myslim, ze tak, ako nikdy nebude stale dobre, tak nikdy nebude ani stale zle.
@alex458 čo je smutné na tom že niekto chce pozornosť? Nie každý je pekný a obskakovaný ľuďmi.. niekto proste nemá dobrých kamarátov aby si o tom pokecal. Toto mi príde skôr také že uživateľ sa nemal komu vykecať tak proste napísal sem. Tiež niekedy keď mi dačo je napíšem sem aj keď viem že mi budu vo väčšine komentárov vypisovať kokociny...
@Gitarista445 nebuď šašo ak maš 16 tak máš pred sebou (ak ťa nezabije zajtra auto) ešte celkom dosť rokov života. Pri najhoršom v 30tke zbalíš nejakú samotárku na Pokeci.. Ja mam 17 a tiež som nemal riadny vzťah ešte a tu som a radujem sa aj z toho že dnes svietilo slniečko.
nebud slaboch a vydrz to...az ti ludia davaku nieco vyzrat ako hovoris, no a? ludia su spiny zakerne a myslia len na seba...si v kritickom veku, musis byt silny voci tymto socialno psychologickym zmenam...a ked to obdobie pominie uvidis ze ti bude lepsie..len sa neopustaj
k chceš, môžeš mi pomáhať vymýšľať jednohubky, aby si sa cítil užitočnejšie. ale len ak nie si fejk.
a nechci sa zabiť, ide jar, najkrajšie obdobie v roku. proste sa pozri do zrkadla, vylepši na sebe všetko čo sa dá, kúp nejaké nové handry a začni sa mať rád. pokiaľ ešte aj hráš na gitare, zlepšuj sa v tom, na to baby letia : )
@Gitarista445 si myslíš, že ťa začneme odhovárať? keby si to naozaj chcel, nepíšeš o tom, ale spravíš to.. a podľa psychológov a psychiatrov sú tieto myšlienky bežné u človeka.. čo ja viem či je na tom dačo pravdy.. kámo, máš ešte asi tak celý život tipujem.. porozprávaj sa s niekým
@kittan nevravím, že chcieť pozornosť je smutné, ved pozornosť chce každý, ale ten spôsob, akým si pozornosť získa je smutný
ak si chce pokecať mohol dať forum o niečom, čo ho baví a napísali by mu ľudia s rovnakými zálubami napríklad
máš ešte len 16 ? ok, už najvyšší čas na - začni si šetrit (hej, čím skor tým lepšie), je 100 a 1 sposobov jako a kde sporit, od úplne obyčajného do krabičky pod skrinu, až po x roznich sporiacich /investičních foriem šetrenia v bankách, až po aktívne, dynamické, (däy)trading, dlhé-pozičné, na trhoch a burzách..
well, tamj tradovat na burzy radši ne :p ;äň to už je taká hodne "vyšší-dívčí"
ale skúš aj to najblbšie stavebné sporenie, a uvidíš, že s (pomaly, ale isto) rastúcou sumou si na nejaké zabíjanie sa ani len nespomenieš..
@hetfield@34 hhnj, tak ale to už sa do životopisu, a kroník nezapíše, to by nebolo dost kúúl, napíše sa neco vzletnejšie, důstojnejšie - že vo veku 27 rokov sa už definitívne pridal,-a do "Club 27"
Nech sa paci, prosim ale tak, aby si neobtazoval okolie... Nikomu sa napriklad nechce cestovat o 2 hodiny vlakom dlhsie kvoli samovrahom... A pokial mozno, ak treba, prosim schudni, mysli na funebraka, kt. sa bude natahovat s tazkym telom a podobne...
@bitter ak si pamätáš zo starších čias spomeň si na profil zajko30 (=dostal ban a teraz je zajokousko) totálny gay..atď až som ho nemal rád potom sem prestal zrazu chodiť (lebo...) a aký je teraz?
Bože, nepremýšľaj tak. Ja som zatiaľ tiež ešte s nikým nechodila, mám len jednu kamarátku a som tu a radujem sa zo života.... Nikto nieje škaredý. Na každom niečo je a určite sa nájde baba, ktorá ťa bude chcieť. Len vyčkaj. Žiješ len raz, tak si to uži! Nauč sa radovať z maličkostí a nauč sa mať rád sám seba. Výzor nieje všetko
Buď rád, že ta nechcú Ja zasa riešim dilemu, že jedna baba je do mňa a preto, že som jej na to povedal že "ok, buďme kamaráti a uvidíme ako to pojde" si začala rezať žily mužov je málo určite si nejakú nájdeš
@vachtlik
je to jeden z tisícok podobných prípadov ako výdávať na vídeach ľudí, čo niečo také prežili, takú skutočnosť sa nedá zabudnúť, Boh to tak chcel a ja som mu sľúbil, že svoj život zmením...
dovtedy som nevedel kto je Boh, robil som si srandu, nenávidel som a robil čo najhoršie... to stretnutie bolo skutočny zázrak, oblialo ma nesmierné šťastie, kľud, pokoj a keď som ani dovtedy netušil, že to môže byť Boh, v tom momente z toho nesmierneho svetla som pochopil, že to je On...
bol som v raji, na mieste, kde bolo prekrásne, vládol tam taký nesmierny pokoj, ta príroda bola úžasná...
všetko take neskugtočné, čo tu nas zemi som ešte nezažil..
moje srdce skolabovalo, upadol som dokómy na tri dni a potom som sa prebral, všetci v špitáli krútili hlavami, ako je to možné, pretože mje srdce je absolutne zničené a potrebujem nové...
ja som sľubil, že svoj život zmením od základu, snažím sa plniť všetko tak, aby som sa priblížil k Bohu čo najviac, je to nesmierne ťažké, hlavne kvôli mojej orientácii, zanechať sex. život, radovánky potrebuje mať obrovsku pevnu vôľu, zatial sa "držím"..
najviac mi pomáhaju modlitby a viera v Boha...
nebo a peklo existuje, ľudia by mali zastať a porozmýšľať ako zlepšiť svoje životy...
sme tu krátko a žiť s láskou a vierou sa určite oplatí...
@Gitarista445 Ak je naozaj dôvodom to, že ťa ženy nechcú preto, že si škaredý a tebe to, očividne, prekáža...tak začni na sebe makať nie? vyplakávať vie každý...ale urobiť pre to niečo nikto..
@Gitarista445 nj, ale úplne ta chápem,
tiež mi tie "bilancie vychádzajú v samích "červeních číslach :o :/(
@hetfield #71 a ted sa to možno bude uvádzat asi aj u dcéry Whitny houston, asi, tá tiež tak dopadla, presne jak jaká matka taká katka
..ale presne ešte aj sposob a príčina smrti rovnaké :o ;/
Hlavně nebreč. :p Neviem či to tak vidím sama.. Ale podľa mňa ľudia žijú preto, aby niečo dokázali a uspeli. A na to pekný ksicht nepotrebuješ. Okey, chápem, že chceš aj "lásku" ale tá príde keď ju budeš najmenej očakávať a myslím si, že vtedy bude naozaj jedno ako vyzeráš.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
79 komentov
zbytočne nad tým nepremýšlaj, si v krízovom veku, to prejde ver mi
1. alebo si fake
2. alebo si len daj facku, prípadne nádych-výdych a prestaň s takými hovadinami!
Ak si fake a robíš si srandu,si trápny,ak nie si a myslíš to vážne si ešte trápnejší,pretože toto nie je dôvod na samovraždu (nepíšem,že nejaký dôvod na ňu aj je), je to len,ako bolo už vyššie písané,tvoj spôsob ako zaujať,lebo si už absolútne zúfalý.Sorry za tu ofenzívu,ale dnes každý pubertiak,ktorý má nejaký problém, ho chce riešiť samovraždou.Kvôli tomuto,aby si zobral mladý chalan život? Neviem,či ti to pomôže,ale skús sa skôr sústrediť na to,v čom vynikáš,ako na to v čom nie.Možno to bude potom lepšie. Tak si nevšímaj ľudí a ich názory na tvoju osobu,božemôj...
inak @17
Boh ti dal život, Boh ma jedine právo ti ho zobrať...
ty si nebo určite nevidel, ja už hej a pán ma vrátil späť, lebo som žil zlý život, dal mi možnosť sa napraviť...
ty ju máš teraz a rob všetko preto aby si bol úspešný, sex, baby nie su všetko...
existuje aj duchovné hodnoty, láska, viera v dobro a pokora...
drž sa týchto atribútov a tvoj život naberie iný smer a hodnotu...
Filip dobre si napisal
ale nemyslim si, ze zivot sa da len tak "skipnut".
myslim, ze by si nemal umierat s nepokojnou a smutnou myslou. a myslim, ze smrt ma prist vtedy, kedy ma prist. a myslim, ze tak, ako nikdy nebude stale dobre, tak nikdy nebude ani stale zle.
@Gitarista445 nebuď šašo ak maš 16 tak máš pred sebou (ak ťa nezabije zajtra auto) ešte celkom dosť rokov života. Pri najhoršom v 30tke zbalíš nejakú samotárku na Pokeci.. Ja mam 17 a tiež som nemal riadny vzťah ešte a tu som a radujem sa aj z toho že dnes svietilo slniečko.
prežil som "tunel" a doktori moje prebratie z kómy, konštatovali ako zázrak, podľa nich som mal byť dávno mŕtvy...
Filip vazne
a nechci sa zabiť, ide jar, najkrajšie obdobie v roku. proste sa pozri do zrkadla, vylepši na sebe všetko čo sa dá, kúp nejaké nové handry a začni sa mať rád. pokiaľ ešte aj hráš na gitare, zlepšuj sa v tom, na to baby letia : )
ak si chce pokecať mohol dať forum o niečom, čo ho baví a napísali by mu ľudia s rovnakými zálubami napríklad
well, tamj tradovat na burzy radši ne :p ;äň to už je taká hodne "vyšší-dívčí"
ale skúš aj to najblbšie stavebné sporenie, a uvidíš, že s (pomaly, ale isto) rastúcou sumou si na nejaké zabíjanie sa ani len nespomenieš..
však najlepšie to co ta baví a dobre ti ide..
navyše ja sa ani neviem s nimi baviť
Jasne zajko30 pametam to bola legenda
NIKTO NIE JE ŠKAREDÝ, VŠETCI SÚ PEKNÍ. Krása je iba uhol pohľadu!
je to jeden z tisícok podobných prípadov ako výdávať na vídeach ľudí, čo niečo také prežili, takú skutočnosť sa nedá zabudnúť, Boh to tak chcel a ja som mu sľúbil, že svoj život zmením...
dovtedy som nevedel kto je Boh, robil som si srandu, nenávidel som a robil čo najhoršie... to stretnutie bolo skutočny zázrak, oblialo ma nesmierné šťastie, kľud, pokoj a keď som ani dovtedy netušil, že to môže byť Boh, v tom momente z toho nesmierneho svetla som pochopil, že to je On...
bol som v raji, na mieste, kde bolo prekrásne, vládol tam taký nesmierny pokoj, ta príroda bola úžasná...
všetko take neskugtočné, čo tu nas zemi som ešte nezažil..
moje srdce skolabovalo, upadol som dokómy na tri dni a potom som sa prebral, všetci v špitáli krútili hlavami, ako je to možné, pretože mje srdce je absolutne zničené a potrebujem nové...
ja som sľubil, že svoj život zmením od základu, snažím sa plniť všetko tak, aby som sa priblížil k Bohu čo najviac, je to nesmierne ťažké, hlavne kvôli mojej orientácii, zanechať sex. život, radovánky potrebuje mať obrovsku pevnu vôľu, zatial sa "držím"..
najviac mi pomáhaju modlitby a viera v Boha...
nebo a peklo existuje, ľudia by mali zastať a porozmýšľať ako zlepšiť svoje životy...
sme tu krátko a žiť s láskou a vierou sa určite oplatí...
a zadara
@Gitarista445 ako pise @53
tiež mi tie "bilancie vychádzajú v samích "červeních číslach :o :/(
@hetfield #71 a ted sa to možno bude uvádzat asi aj u dcéry Whitny houston, asi, tá tiež tak dopadla, presne jak jaká matka taká katka
..ale presne ešte aj sposob a príčina smrti rovnaké :o ;/