caute ludia..za par mesiacov mam 18r.a som este panic!neviem ci to je normalne!?aj chcem sex!ale aj nie!!chcem si to nechat pre jednu lasku a nie pre nejaku uz 10 krat Poj.....ú!!proste neviem ci je dobre si uzit pokial som mlady?alebo ci si to mam nechat
To su mi ale problemy.. Ja to chapem tak,ze zato,ze budes mat 18 tak ,ze uz musis mat sex.Nepaci sa mi take myslenie.Urcite by som volila tu moznost sexu s milovanou osobou.Teda moj nazor.Myslim,ze normalne to je.. Mozno kamosi z tvojho okolia uz niesu...ale tak asi natrafili na tu pravu,alebo si len uzili Myslim,ze nazor je nazor,ale ty by si mal sam vediet ako chces "o nho" prist
To ze mas 18 je uplne jedno a je dost blbost rozmyslat ze mam 18 tak uz s tym asi treba nieco robit!Podla mna je lepsie pockat si na niekoho koho budem mat skutocne rada hoci aj ja neviem do 80 nez sa vyspat s 1. volom co bude mat zaujem...Proste chcem vediet ze ked sa s niekym vyspim budem ho mat rada a nebude to len tak...A ako dievca by ma tiez viac potesilo keby ze ten chalan je tiez panic...Ale v konecnom dosledku je to jedno... To hadam dako vydrzis...
Za to moze ta skazena spolocnost. Ked clovek vidi, ze dnes 13 rocne deti mrdaju ako kraliky, tak sa mu zda, ze ked je v 18 panic, tak ze by sa mal za to hanbit. Budes si pripadat dospelejsi, ked sa s niekym vyspis? Tvoja vec, ale poviem ti, ani bezpecny sex neni 100% bezpecny a stat sa v 18 otcom alebo v tom horsom pripade "stastnym" majitelom virusu HIV, nie je nic, po com by som JA tuzil... no ale kolko ludi, tolko chuti, ze?
to,že maš 18 a ešte si panic vobec nie je take strašne...no myslim si,že by si nemal čakat na tu pravu..ved tym len naberaš skusenosti a ked stretneš tu "pravu" bude to lepšie pre oboch..viac si to aj ona užije,ked už budeš skuseny..ani ja som nečakala na toho praveho a určite to nebola chyba..ale to neznamena,že sa maš vyspat s hocikym...
Cr17: mno neboj ja mam ten isty problem tjez mam za 3 tyzdne 18 a som ete furt panic. ale som rad ze to je tak, wzdy lepsie ako prist o panictwo s babou ktora ma len oebawala (a takych uz bolo dost). takze cakaj a dufaj ze raz pride ta prawa laska
ja mam 18 uz 4 mesiace a som na to hrdy ze som este s nikym nesukal a dokonca ani s nikym nechodil, a prilezitosti na sesso bolo mrte vela... MRTE VELA... len sa mi do toho nejako nechcelo takze nestresuj chlape, a ked ta niekto vysmeje tak sa ho spytaj s kym to robil on prvy krat a uvidis ze hned mu bude menej do reci... ja osobne si chcem prvy sesso uzit viac ako treba, najlepsie s osobou ktoru mam rad... poviem ti este nieco, za posledny tyzden som namotal dve zenske ze sa s nimi mozem vyspat kedy chcem, neviem preco som to robil ale sukat s nimi uz nechcem , totizto chcem zbalit fakt super zensku do kerej som uplne paf, radsej mi poradte ako jej to mam povedat
jo a este niekedy mam stavy ze by som potrtkal pol oravy a niekedy sa mi aj ruka hnusi... som proste egoista a je mi fajn
myslím, že som to už niekde písala na nejakej diskusii. alebo aspoň podobné-môj názor je, že čím neskôr začneš.. sexovať, spávať s niekým alebo hocijaký ekvivalent, tým viac si uvedomiš, čo to pre Teba znamená. že nejde len o to, že "idem na disku a tým si spestrím večer" ,ale že ide o viac.. s niekým, koho máš rád. viac ako nejakú pipku..
ja som zo svojim prvym dievcatom zacal chodit 3 dni pred 21. narodeninami - zajtra to budu presne 3 mesiace, zatial stale NIC Ale tak vidis, ze v 18. to este neni nic nezvycajne
urcite sa ti uz stalo,ze si uvidel nejaku babu a zrazu sa ti zacal zvierat zaludok,krutila sa ti hlava a taq...cize zalubenie,niektori ludia beru sex ako kazdodennu cinnost ako jedenie ci spanok...a niektorim na tom zalezi ako tebe spravny postoj...podla mna,no pockaj na tu pravu..myslim,ze je to ovela krajsie uzasnejsie,sladsie a vzrusujucejsie milovat sa s osobou ku ktorej nieco citis,ktoru si vazis a o ktorej vies,ze ta miluje...neponahlaj sa s tym,mohol by si to neskor lutovat...a tento prispevok neber pls ako halusky nejakej 16 rocnej pubertiacky dik
minule som citala ze vacsina ludi inak aj v birdze je to tu zacina kolo 17 takze 18 alebo 19 este nic neznamena...rozhodne je to lepsie ako keby si sa mal vyspat s niekym ako 14 ci 15 rocny..no su aj taky..ale s tym ze dievca je rada ked ma panica..no to neviem mozno ze ak je aj ona panna tak ako som aj ja...sa bude bat... no robte si ako cete...mnozte sa ci ako to je ale hlavne sa rozhodni sam a nenechaj si to vtlust do hlavy neakym magorom, ok??
mne kamoš povedal aj kamoška (kamoš 19) aby som si to v detstve nekazil takže nie j eočom...ale ide o to že keď budeš panic nájdeš si lásku v 18 -20 pochybujem že bude ešte panna (polka mojich známych panny už nie sú..) vek 15
Presne tak...... ak by si mal nahodou dievča a ty by si už nebol panic tak keby ta mala rada tak by jej to malo byť v podstate jedno............. a v tejto dobe sa už tak ľahko panici a panny hľadajú ťaško
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
18 rokov vlastne nic neznamena
Cr17: mno neboj ja mam ten isty problem tjez mam za 3 tyzdne 18 a som ete furt panic. ale som rad ze to je tak, wzdy lepsie ako prist o panictwo s babou ktora ma len oebawala (a takych uz bolo dost). takze cakaj a dufaj ze raz pride ta prawa laska
ale inak sak ruka to isty ne?
jo a este niekedy mam stavy ze by som potrtkal pol oravy a niekedy sa mi aj ruka hnusi... som proste egoista a je mi fajn
Za vsetko mozu tie americke filmy...
Ja si pockam na tu spravnu aspon dufam ze ju najdem