Takže čawte Chcem si vymeniť graficku kartu za lepšiu...lebo mam strašne lamsku...Ale neviem sa rozhodnúť či si mám kúpiť NVIDIA Gainward 9800GTX+ 512MB alebo
ja mam tuto istu od gigabyte a som spokojny...aj ked je to uz stary model a docela shit oproti tomu co sa dneska ponuka ale ide mi na tom vsetko...
utiahnut to samozrejme utiahne...mam podobnu konfiguraciu akurat procak mam asi dva krat tak lepsi...pokial su tie karty na pci-express a na doske ho mas tak by nemal byt problem...
a tazko povedat ktora z tych dvoch je lepsia...u tej druhej neuvadzas znacku...pozri si jak su nataktovane pamate a jadro...a hlavne bude lepsie ak bude mat aktivny chladic pretoze tie s pasivnym sa kurevsky prehrievaju
@filus je to stary model ale do hentakej konfiguracie to je akurat...nejaku silnu grafiku tam nema zmysel kupovat, to uz radsej potom cely comp...ak to bude mat za rozumnu cenu tak preco nie?
@kosmiklove nevravím že tam musí hodiť dáke delo za 500€, ale neviem či sa dá ešte zohnať nová 9800 a ja by som do používanej nešiel, v pohode sa dajú dáke lowendy do 100€ zohnať
z tych dvoch urcite GTX+, ale urcite ani jednu z tych dvoch pozri si na stranke vyrobcu, ake karty podporuje tvoja maticna doska a ak uz trvas na nvidii, tak ber minimalne radu GTX400 (konkretny typ uz podla vyuzitia - grafika/hry/net/...). no ak si financne limitovany a nemas na lepsiu nez su uvedene, potom GTX+. ale v podstate suhlasim s @kosmiklove@3 a @4 .
frez bratranec ma tu kartu celkom dobre pc a naplno mu ide mass efect 3,
najnovšie assainko atd.... takze zas neni taka slaba ale aj tak na hentej čo mam na tej 1gb mi seka cod 4 na rozliseni 1280x720 takze ked som mal este stary pc 1 jadrak mal som tam 8500 gt a islo na plno myslim že ta 9800 mne bude stacit ako je napr taky bioshock 1 assasins 1 atd..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
utiahnut to samozrejme utiahne...mam podobnu konfiguraciu akurat procak mam asi dva krat tak lepsi...pokial su tie karty na pci-express a na doske ho mas tak by nemal byt problem...
a tazko povedat ktora z tych dvoch je lepsia...u tej druhej neuvadzas znacku...pozri si jak su nataktovane pamate a jadro...a hlavne bude lepsie ak bude mat aktivny chladic pretoze tie s pasivnym sa kurevsky prehrievaju
najnovšie assainko atd.... takze zas neni taka slaba ale aj tak na hentej čo mam na tej 1gb mi seka cod 4 na rozliseni 1280x720 takze ked som mal este stary pc 1 jadrak mal som tam 8500 gt a islo na plno myslim že ta 9800 mne bude stacit ako je napr taky bioshock 1 assasins 1 atd..