Chcem ukoncit stúdium, toto bude najlepsie rozhodnutie v tomto prípade?
Som druhácka na UKF,studujem stredoeropsku areálovú kultúru,odbor je na ho.no, nic sa nenaucime, vcera mi jeden profesor z katedry tvrdil, ze nás obdor je blbost, a tie nase skúsky sú smiesne. Chcem ukoncit stúdium, a prihlásim sa na nadstavbové stúdium,
@freestyler01 Absolvent študijného programu stredoeurópska areálová kultúra môže pracovať vo verejnej a štátnej správe, v kultúrnych inštitúciách, v knižniciach, knižných redakciách, v oblasti múzejníctva, galérií, turistiky, v rozličných nadáciách, v oblasti médií ako odborníci na problematiku strednej Európy, národných a národnostných kultúr v stredoeurópskych súvislostiach. Môže pracovať v oblasti tvorby a realizácie projektov, prezentovať výsledky národnej kultúry a byť súčasne ich tvorcom. Môže zastávať riadiace funkcie, pôsobiť koncepčne, udržiavať kontakty so zahraničnými inštitúciami podobného zamerania.
sprav to, čo chceš ty, tu ti budú všetci hovoriť, nech si spravíš aspoň Bc., ale sama dobre viem aké to je študovať niečo, čo človeka už absolútne nebaví a nemá o to najmenší záujem.
najlepšie by asi bolo dostať sa do ďalšieho semestra a potom tam už nechodiť, ak ťa to fakt nenapĺňa, do júna budeš akože študent a popritom môžeš pracovať
@nelka24 tak ked ta to nebavi a nevidis v tom buducnost, tak skonci.. zbytocna strata casu.. sice rok a pol v prdeli, ale na co zabijat dalsi rok a pol naviac..
uplne cista lenivost a vzdavanie sa. zabite dva roky zivota. ked je ta skola taka, ze pisete piatacke diktaty a pozerate filmiky, Bc. by si mala zvladnut lavou zadnou bez namahy.
nevies ci sa ti niekedy tie dve pismenka nezidu mozno len preto, aby si mohla studovat nieco pribuzne na Mgr, ked od teba IRL budu naozaj ten titul vyzadovat. hocijaky, ale titul.
@nelka24 ja tiez chodim na UKF ale nam sa nestalo ze by nam povedal nejaky profesok ze nas odbor je blbost. Naozaj vam cosi take povedal? no teda a keby si zmenila odbor nejaky odbor na skole?
vcera pred skúskou sme sa stretli s jednym profákom kecali sme a on rovno povedal svoj názor a podla mna a podla niekolkych spoluziakov má pravdu neviem,ze ty na jaky odbor chodis, na ukf sú aj dobré odbory ale fakulta FSS je ho.no nic sa nenaucis popritom aj peniaze aj cas zajebes
a este sa prihlásim na osetrovateslstvo na SZU
ale chcem si najst kvalitny odbor a neni som leniva ,len nechcem mesacne zbytocne vyhodit 150 ci viac eur na skoly, pretoze neni som z NR a okolia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ovládam 2 cudzie jazyky a baví ma zdravotníctvo
po maturite som sa prihlásila na fyzioterapiu ale kvoli chcorobe som sa nedostala na talentovky
asi na ho.no
v mekáci ci kauflande mozem robit aj bez titulu
co pisu o tomto odbore, vobec neni je pravda, ani cudie jazyky sa neucime normálne , len blokovky máme
piseme piatacke diktáty, pozeráme anglické filmy ceskymi titulkami namiesto normálnej vyucby
najlepšie by asi bolo dostať sa do ďalšieho semestra a potom tam už nechodiť, ak ťa to fakt nenapĺňa, do júna budeš akože študent a popritom môžeš pracovať
presne tak chem aj ja urobit , studium ukoncim az v juni ale na prednásky nebudem pravidelne chodit
nechcem chodit teraz chcem si najst dlhodobú brigádu do septembra
nevies ci sa ti niekedy tie dve pismenka nezidu mozno len preto, aby si mohla studovat nieco pribuzne na Mgr, ked od teba IRL budu naozaj ten titul vyzadovat. hocijaky, ale titul.
ale whatever, kazdy ma na vyber.
vcera pred skúskou sme sa stretli s jednym profákom kecali sme a on rovno povedal svoj názor a podla mna a podla niekolkych spoluziakov má pravdu neviem,ze ty na jaky odbor chodis, na ukf sú aj dobré odbory ale fakulta FSS je ho.no nic sa nenaucis popritom aj peniaze aj cas zajebes
a este sa prihlásim na osetrovateslstvo na SZU
ale chcem si najst kvalitny odbor a neni som leniva ,len nechcem mesacne zbytocne vyhodit 150 ci viac eur na skoly, pretoze neni som z NR a okolia