Ide o to, ze je na skole jedna baba do ktorej som sa tak trochu zamiloval. A chcel by som mat s nou nejaky ten vaznejsi vztach. Ale neviem ci som na take nieco pripraveny v pripade ze by mi to vyslo. Obcas sam o sebe pochybujem ci sa viem postarat vobec s
@flysser ja neviem, ale už len to, že nad tým rozmýšľaš v mojich očiach znamená, že na tom zas nie si až tak zle.myslím, že si uvedomuješ veci, tak ako sú. rada znie : kým nevyskúšaš, nezistíš. takže áno, choď do toho ! ale
@flysser máš jej čo ponúknuť? máš ju čím obohatiť? chceš dať kus seba? hľadáš lásku alebo trofej?
hm, neviem, skôr dozrej, a ponúkni jej potom svojej ochranné krídla, nauč ju smiať, daj jej dôvod, prečo sa na deň dvojnásobné tešiť ... len nečakaj večné, neboj kto hľadá, nájde, hm, už sa chceš zväzovať, ak túžiš po dobrodružstve, skúsenostiach a skúškach (nie v oblasti sexu, ...) hm, vedel by s ňou žiť do konca života?
hm, prepáč, ak prípadne kecám môj pokus Ti niečo odkázať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
I-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------I
Takýto velký ujeb
Zostaň pri masturbácii, nie si pripravený na vstach...
to vieš...celý život sa spolieham na B-fórum a nie na svoju hlavu (
aspon nieco mi dnes vylepsilo naladu
dokelu ja som v piatok zmeskala autobus a prisla neskoro do skoly asi by som sa mala rozist
v
ale ukradnuté učebnice dnes aj tak vedú..
povedala by som to takto aj tej babe.
@20 no je pravda ze od toho vztahu co som mal ked som mal 12, som so ziadnou babou nechodil. na tom je nieco divne?
K veci...môžeš o tom premýšľať do konca života alebo minimálne do konca strednej,alebo to môžeš vyskúšať...tak ako sa rozhodneš ?
co si pod pojmom "postarat sa" vobec predstavujes? O__o kupit jej kofolu raz tyzdenne?
hm, neviem, skôr dozrej, a ponúkni jej potom svojej ochranné krídla, nauč ju smiať, daj jej dôvod, prečo sa na deň dvojnásobné tešiť ... len nečakaj večné, neboj kto hľadá, nájde, hm, už sa chceš zväzovať, ak túžiš po dobrodružstve, skúsenostiach a skúškach (nie v oblasti sexu, ...) hm, vedel by s ňou žiť do konca života?
hm, prepáč, ak prípadne kecám môj pokus Ti niečo odkázať