prázdniny sú fajn, ja si myslím že niekedy sa viac hodí medzi školským rokom ako tri mesiace naraz, to už by nebolo také zaujímavé všetko by som stihla a netešila sa na ďalší rok
nahodou,ja by som to brala...aj tak sa v tej skole ucime 99percent hovadin ktore nikdy v zivote nevyuzijeme...kebyze mam volno,mala by som viacej casu na realizaciu mojich snov
podla mna to maju aj tak nejak vynahradene, kedze v rusku maju tiez na vacsine skol 3 mesiace prazdnin ale kedysi mavali skolu cez sobotu, teraz myslim ze maju len o tych mozno 5hod tyzdenne viac a pritom sa narozdiel od nasich ucia o 2-3 roky menej a uroven vzdelania je podla mna odost lepsia ako unas
radšej efektívne využiť doterajší prázdninový čas ako pridávať ďalší po troch mesiacoch by som zlenivel do extrému a nečinnosťou by mi odumrelo pomaly viac mozgových buniek ako po konzumácii barelu vodky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
fakt to potom vyzerá na tých ľudovch....žiadna inteligencia v tejto dobe....achhh
pekne sa učiť...aj tak ich bolo dosť tých prázdnin v tomto školskom roku....
asi sa predsa len odstahujem do Irska
a boli ste niekto v Irsku ako tam u nich funguje skolstvo?
Ze su kazdy den v skole minimalne do 4 niekedy do 6
A ze maju denne 9 vyucovacich hodin??
Mimochodom do skoly chodia na 7.40