Najradšej by som bol pochovaný niekde v lese kde budem odpočívať v pokoji a nebudem sa báť že ma raz vykopú a pochovajú tam niekoho iného keď za mňa moji milí potomkovia nebudú platiť poplatky za hrobové miesto
@narazuvzdornaa no on by ti vyzral vnutornosti a tvoje pozostatky by potom nasli nevinne deti s velkymi modrymi ocami, ktorym by to zmenilo zivoty k horsiemu. preto radsej to spopolnenie a rozprasenie
Ja som nad týmto ešte nepremýšľala Ale mamka mala naposledy zaujímavú požiadavku:
Po smrti sa chcem nechať spopolniť a odložiť do nejakej peknej urny. Tú potom so sebou budeš nosiť na dovolenky a výlety a na každom peknom mieste vysypeš kúsok zo mňa, aby som pochodila čo najviac sveta.
Akože, bude to trochu morbídne zrejme, ale tak prečo by som to nesplnila
@goldenr a predstava ako ťa rozožierajú červy ti je bližšia ako spálenie?
dnes som sa nad tým trochu zamyslela, keďže sme pochovávali dedka, ale neviem... no skôr by som asi prijala to spopolnenie
a mám kamoša, ktorý chce byť pochovaný v neoznačenom hrobe, aby nikto nevedel, kto to bol a aby po ňom nikomu neostali žiadne spomienky alebo spopolnený a rozsypaný
Proti kremacii mam vazne vyhrady. Znecistovanie ovzdusia za mojho zivota a este aj kvoli mojej smrti? Dakujem, neprosim!
Pohreb povazujem za zbytocnu, drahu frašku, kontaminujucu zas pôdu, cize taka idea sa mi takisto nepaci.
Rada by som bola rozobrana a zuzitkovana. Dobre organy nech si vezmu a zachrania nimi bars niekomu zivot. Co ostane, nech daju zvieratam do zoo, alebo nieco. Je to predsa iba moje mrtve telo.. Preco by ho mal niekto ctit, ked uz nesplni iny ucel? Chcem, aby splnilo. Bez vsetkej prebytocnej ucty.
pokial by som bola zavrazdena tak chcem byt pochovana aby ma kedykolvek mohli vykopat a pokracovat vo vysetrovani
ak nejak inak tak jednoznacne chcem byt spopolnena, neznasam cervy a nechcem aby po mne po smrti liezli a zozierali ma, fuj... a tiez by som chcela byt rozprasena v mori niekde v chorvatsku, pretoze tam patrim dusou pockat, dobre, polovicu mojho prachu chcem mat v bratislave a druhu polovicu v mori
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
@3 do par hodin ta vyhrabe diviak
Po smrti sa chcem nechať spopolniť a odložiť do nejakej peknej urny. Tú potom so sebou budeš nosiť na dovolenky a výlety a na každom peknom mieste vysypeš kúsok zo mňa, aby som pochodila čo najviac sveta.
Akože, bude to trochu morbídne zrejme, ale tak prečo by som to nesplnila
dnes som sa nad tým trochu zamyslela, keďže sme pochovávali dedka, ale neviem... no skôr by som asi prijala to spopolnenie
a mám kamoša, ktorý chce byť pochovaný v neoznačenom hrobe, aby nikto nevedel, kto to bol a aby po ňom nikomu neostali žiadne spomienky alebo spopolnený a rozsypaný
Nech si ma študenti vypitvú, alebo čo ...
Hlavne nech nikomu nezavadziam a nikoho neotravujem, ako sa ľuďom bežne chce ...
Pohreb povazujem za zbytocnu, drahu frašku, kontaminujucu zas pôdu, cize taka idea sa mi takisto nepaci.
Rada by som bola rozobrana a zuzitkovana. Dobre organy nech si vezmu a zachrania nimi bars niekomu zivot. Co ostane, nech daju zvieratam do zoo, alebo nieco. Je to predsa iba moje mrtve telo.. Preco by ho mal niekto ctit, ked uz nesplni iny ucel? Chcem, aby splnilo. Bez vsetkej prebytocnej ucty.
Mňa môžu aj pohlavne zneužiť a následne zjesť, pokiaľ ide o to
Ale keď už si niečo načrtla, tak musíš prezradiť nejaké pikošky ...
ale tak inak sú decká v podstate celkom slušné, teda nájde sa debil, čo sa hrá s nohou/rukou a je mu to ohromne vtipné, ale tak normálne nie.
ale zas ja keď si predstavím, že by som tam mala taká otvorená ležať a ešte by mi trčali chlpy z nosa, tak neviem veru .. radšej na orgány
ak nejak inak tak jednoznacne chcem byt spopolnena, neznasam cervy a nechcem aby po mne po smrti liezli a zozierali ma, fuj... a tiez by som chcela byt rozprasena v mori niekde v chorvatsku, pretoze tam patrim dusou pockat, dobre, polovicu mojho prachu chcem mat v bratislave a druhu polovicu v mori