sak by mi pri*ebalo z toho keby som to vedel, bal by som sa aj spat, nemohol by som mrhat casom, stale by som pocital za kolko to uz pride sak by som sa z toho zbraznil
asi by som chcela, tak ako pisal tomas, proste keby som vedela, ze umriem čoskoro, nevahala by som žiť absolutne do krajnosti - to sa neda ani ked sa riadite heslom "zi tak ako by bol tento den tvojim poslednym" podla mna viac mimo heslo ani byt nemoze.
a keby som vedela ze umriem az za niekolko rokov, desatroci zasa by som nevahala riskovat..ale isto to ma zmysel, preco to nevieme.
keby vsetci ludia vedeli presny datum svojej smrti, tak by sme mali plne ulice šibnutých ludi, co napríklad, porusuju zakon, lebo vedia, ze ich nestihnu odsudit, sci fi,ale aj tak
tomas mal pekny nazor..taky podobny mam aj ja..ja len jednoducho nechcem odist zo sveta zdesena ze nieco co som cely zivot odkladala som nestihla..lebo som si to nechavala na neskor aby som si to vychutnala..
je pekné vedieť, kedy umriem z dôvodu, že budem žiť vážne naplno, tie sny a tak... ale pri mojej úzkostlivej povahe by som sa len zožierala, že tu už dlho nebudem... čo bude po smrti, čo sa so mnou stane, predstava okamihu smrti... som divná, ale sem-tam ma prepadnú také stavy aj bez vedomia, kedy umriem...
ja by som to velmi chcela vediet ....ale naozaj strasne ......ale kebyze je to zarucene na viac ako sto percent ,nie ze mi niekto povie ,ze umriem o 40 rokov a pritom umriem na druhy den DDDD ale cchem to vediet aj tak ,no zaroven mam z toho datumu obavy ,ale naco vobec taka diskusia ,aj tak to nikdy nikto nebude vediet --
nechcel by som to vediet najlepsie je vzdy zit naplno a netrapit sa so smrtov ... keby si vedela ze ti ostava poslednych 10 rokov tak je to chapes nanic ... mozno by si sa pokusala nieco spravit ale to by nebolo ono ... ja nenavidim take veci ked sa ma o nejakom case skoncit nieco pekne ... je to deprimujuce ... prezivam iba preto lebo viem ze aj ked sa to skonci pride znovu raz nieco pekne ... a tak by si vedela ze uz nepride nic ... to je na slucku
že vraj umrem ked budem mat 88 rokov, zobudim sa pojdem pozerat tv alebo si sadnem do kresla zatvorim oči a uz sa nezobudim, btw zobudim sa mrtva ale bol to len test na Facebooku a pred tym mi test povedal vraj mam Nadherne MODRE oči ta ja nefim
Rozhodne nie... Hlavne preto, že takéto pocit, že viem, že niekto umrie, zažívam nie raz za život a nie je to nič príjemné, občas človek začne byť hrozne paranoidný. A ten pocit nemyslím nejaké psycho-predtuchy alebo čo.
vobec ma to netrapi.....mna netrapi co bolo vcera ani co bude zajtra mna trapi co je dnes.....moje motto je zi kazdy den tak akoby to bol tvoj posledny den v zivote
No jasné.To sú taký experti, čo vám vypočítajú kedy zomriete a potom keď už bude ten deň, tak sa aj sami zabijete. A možno ste ani nemali zomrieť len ste uverili tomu,čo vám nakecali, že to tak musí byť a dnes je ten deň.Je to úplná konina.Ja na také veci neverím a ani veriť nebudem..
Ja to nechcem vedieť... Myslím , že kazdý deň čelýme smrti.. Už len malé kíchnutie nás môže zabiť... Ja som v sobotu bola skoro mrtva a ani neviem ako som tomu o vlások unikla... Potom som chytila taký záchvat smiechu ako ešte nikdy.
moj ujo ked mal asi 20 rokov stretol daku ciganku a ona mu chcela vestit z dlane len tak, a povedala mu, ze bude mat tri deti a dozije sa 74 rokov.....ma tri deti...a ma teraz 56 rokov......ja by som to urcite nechcela vediet, podla mna je to strasne, ked to clovek vie....
tí, čo by ste to chceli vedieť : Predstavte si, že viete, že ste sa práve zobudili do svojho posledného dňa. Zobudíte sa, rozmýšľate a čakáte ako sa to stane... neviem, ako by ste to zvládali.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
..chcem vediet kolko casu este mam..
..stihnut si splnit sny
ak to bude neskoro, aspoň nebudem mať depku
a keby som vedela ze umriem az za niekolko rokov, desatroci zasa by som nevahala riskovat..ale isto to ma zmysel, preco to nevieme.
keby vsetci ludia vedeli presny datum svojej smrti, tak by sme mali plne ulice šibnutých ludi, co napríklad, porusuju zakon, lebo vedia, ze ich nestihnu odsudit, sci fi,ale aj tak
A nesrandujem.
je to lakave, ale radsej by som to nechcel vediet
Inak suhlasim hlavne s @44