hm CO by ste robili keby baba("A") ma svojho chalana a druhy chalan(kamarat"B") ma svoju babu ...LENZE baba"A" A chalan"B" zitili ze su si strasne blizky je im spolu super doslova ,tym mysliim to ze by aj chceli byt spolu len to ma jeden probleem obaja m
no podla mna preto, lebo uz Ačku aj Béčku vadi ten stereotyp..a citia medzi sebou to, co citilo Acko na zaciatku so svojim chalanom a Bcko na zaciatku so svojou babou..
noo moze to tak byt ...ale baba BECKA je momentalne prec tak preto nechce nic spravit lebo cakaa ...a chalan ACKA je tu stale a aj tak mu je lepsie s BECKOM trva to uz asi mesiac mysliiis ze to len tak odiiide ???
Nech nerobia nič, je to len chvíľkové poblúznenie. Keby sa dá A a B dokopy, tiež by časom upadli do stereotypu a prestalo by ich to baviť, lebo by zistili, že im ten druhý vzťah stal za viac.
no ked sa na to pozriem z mojho uhla pohladu..hej mam jedneho kamarata, ktory je uzasne sexy a ide po mne..ale mam frajera vyse 2roky...a je mi dobre s mojim frajerom...hoci to nieje vzdy ruzove...snazi sa on i ja aby nam nevosiel do cesty stereotyp...nie kazdy den je ruzovy...navzajom sa uz pozname...a som rada ze ho mam..takze s hentym sexy chlapom som iba kamaratka
@2 baba A je decko podla toho ze riesia dva roky a boli par krta rozideny bo to je divne...zalezi od chalana B ci lubi svoju terajsiu...lebo typujem ze baba A sa nema problem rozist s terajsim
keby som bola baba A zostala by som pri tom svojom a chalana B mala za super kamarata myslim .-. neviem takto sama povedat .. ale kedze vas velmi lubim setkych tak asi toto co som napisala apson daky ten nazorik
Najskor si ujasnit ci A aj B nemaju nejake problemy vo vztahu, ak hej riesit problem nie toho druheho. Ak nie, ujasnit si ci to nie je len poblaznenie alebo len kvoli stereotypu vo vztahu.
Dalej nepokracujem, lebo podla mna to je bud jedno alebo druhe a s laskou to nema co robit.
mne sa to stalo...chodim s jednym zlatučkym chalanom s ktoym sa mame strašne radi aj sa pekne dlho pozname.A tak som sa časom donho buchla len som nevedela či aj on do mňa....tak sme mali jeden velmi uprimny rozhovor-prišli sme na to že obidvaja ceme toho druheho a pritom sme boli obaja zadany.Dali sme sa do kopy a ešte v ten den on nechal svoje dievča a ja svojho chlapca....doteraz to ani jeden z nas nelutoval
probleemy vo vztahu ani neboli teda z jednej strany ano kedysi noo skor sa to zacalo koli chalanovi B ...A on to tiez citil tak preco by potom chceli byt spolu ale maju partnerov...ako zistia ze im to moze vyjst ???
mysliite ze to moze vyjst??Taky vztah ked kazdy ma niekoho noo proste raz si uvedomi ze niekoho druheeho ma radsej a mozno je uplne inyy ako ich partneri,,,mozno sa nasli moze sa to stat???
aleee nam nejde o sex ani o to ze druhy je sexi...ani pre krasu ...nam ide o to ze sme nasli nejaku spolocnuu cestu k sebe ,,ale nevieme ci to moze vyjst?
Skôr by som sa asi sama seba opýtala či to nieje len "pobláznenie" a či mi za to stojí opustiť chalana, na ktorého som zvyklá a prežila som s ním nejaký ten čas.
Mám priateľa tri roky a neviem si predstaviť budovať niečo od znovu, pravdu povediac by sa mi do toho ani nechcelo
jeziskove husličky šak načo tolko chodit okolo horucej kaše ked sa mate naozaj radi tak to skuste za to nič nedate a priatelov ešte budeš mat mnoho....či si azda vieš predstavit byt s nim dok onca svojho života?No tak maš dalši dôvod prečo to s nim skusit.Ako zistiš či to može vyjst...nijak inak ako len skusit to
no moja podla mna je to chvilkove pobluznenie, ja som zazila nieco podobne niekolkokrat s jednym chalanom a vzdy to bolo len chvilkovee urobis chybu ak budes s chalanom B lebo tvoj chalan sa isto zmenil pre teba alebo sa aspon snazil a snazi sa byt s tebou..... nebolo by to féér a este aj tak chalan B ma babu a oni tiez nieco prezili uz spolu a tiez sa mozno on pre nu alebo ona pre neho zmenila disappointed: tak skus porozmyslat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a co ten mesiac akoze co spolu robia??
Dalej nepokracujem, lebo podla mna to je bud jedno alebo druhe a s laskou to nema co robit.
Mám priateľa tri roky a neviem si predstaviť budovať niečo od znovu, pravdu povediac by sa mi do toho ani nechcelo
Ale to si musí všetko uvedomiť baba "A"
Veľa šťastia.....