matiku mam celkom rada, fyzika by sa teoreticky dala prezit, biolu nemam rada hlavne kvoli tym milionom latinskych nazvov a pri pomysleni na chemiu mam chut sa odstrelit..
ono ..vsetky predmety su fajn ..ak mate spravneho ucitela co vas dokaze zaujat svojim vykladom, motivovat vas ...a zaroven donutit vas ucit sa to ...ale nesmie byt ani moc suchar
Matematika - Vždy som ju zbožňovala a teraz máme takú úžasnú profesorku, že je to ako sen...
Biológia - čo ja viem, k takým veciam nejak nemám vzťah a nezaujímajú ma. Ale máme dobrú profesorku (naša triedna o.i.), čiže sú tie hodiny docela zaujímavé, čo však nič nemení na tom, že všetko z toho mi ide jedným uchom dnu a druhým von.
Fyzika - ani k tomuto som nikdy nemala bohvieaký vzťah, tiež ma to veľmi nebaví, ešte teraz keď máme po koko* vzorcov, ktoré sú navzájom tak popreplietané a všetko závisí jeden od druhého... Nehovoriac o tom, že profesorka je pi*a.
Chémia - bez komentára. Nikdy ma to nebavilo, nikdy som tomu nerozumela (asi to bude tým, že vždy sme mali také divné učiteľky, ktoré to nevedeli vysvetliť...), hodiny chémie sú pre mňa utrpením a profesorka je najväčšia pi*a na škole...
A som živým príkladom toho, že aj keď ma to nebaví, nezaujíma ma to a absolútne nič z toho neviem, mám z toho jednotky
Fyziku som flákala a matiku by som mala rada, keby som pri nej nepotrebovala niekedy logicky rozmýšľať Ale tie mechanické počty na celé A4 som milovala!
určite...určite...a možno ho tráp že sme o ňom dlho neviedli naše známe fejsbukomentárové rozhovory...a teraz plače do vankúša preto nič nerobí...chudák!
pohodička ,to mávam jednotky zo všetkého okrem matiky z tej mám vždy sólovku ,žiaľ chémia sa dá zvládnuť ,dá sa to naučiť ,fyzika taktiež ,biola je ľahká ,a matika no comment
Matika ujde,fyzika sa mi zhnusila minulý rok kedže sme mali "úžasného" učiteľa,ktorý dokonca nechcel akceptovať ani moje počítanie z hlavy,chémia nič neviem a biola
z tejto akcnej stvorice som mala celkom rada len prďák/biolu .. az na tie kamienky co sme brali v ...osmicke tusim? to bolo príšerné... a chémia zakladnych škôl sa ešte dá pochopiť hlavne keď to človeka učí niekto kto vie učiť...
ale fyzika!!! matika?? beznadejny pripad....ale z matiky mi idú aspoň výroky či čo to bolo
Neznášam prírodné vedy A tieto všetky predmety sa musím ešte aj v španielčine učiť, keďže som na bilingválnom gymnáziu! Teda, už iba matiku, lebo som v maturitnom ročníku, tak mi zvyšné odpadli. Radšej by som ale bola, keby nám nechali biológiu. To je pre mňa asi najprijateľnejší z tých predmetov. A mali sme zlatú profesorku
nikdy som sa neučila a najlepšie som natom bola len s matiky a fyziky a chemie hlavne s tých vzorcov a takých hovadín....fyzika je asi pre mňa najzaujímavejší predmet ...chcela by som to študovať....ale s mojim celkovým spravaním a vystriedaniu škol by som to dokončila asi minimálne v 35 ...však uvidíme možno ma osvieti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
(a následne farmakológia a biochémia)
hovoríš mi z duše!
Biológia - čo ja viem, k takým veciam nejak nemám vzťah a nezaujímajú ma. Ale máme dobrú profesorku (naša triedna o.i.), čiže sú tie hodiny docela zaujímavé, čo však nič nemení na tom, že všetko z toho mi ide jedným uchom dnu a druhým von.
Fyzika - ani k tomuto som nikdy nemala bohvieaký vzťah, tiež ma to veľmi nebaví, ešte teraz keď máme po koko* vzorcov, ktoré sú navzájom tak popreplietané a všetko závisí jeden od druhého... Nehovoriac o tom, že profesorka je pi*a.
Chémia - bez komentára. Nikdy ma to nebavilo, nikdy som tomu nerozumela (asi to bude tým, že vždy sme mali také divné učiteľky, ktoré to nevedeli vysvetliť...), hodiny chémie sú pre mňa utrpením a profesorka je najväčšia pi*a na škole...
A som živým príkladom toho, že aj keď ma to nebaví, nezaujíma ma to a absolútne nič z toho neviem, mám z toho jednotky
Fyziku som flákala a matiku by som mala rada, keby som pri nej nepotrebovala niekedy logicky rozmýšľať Ale tie mechanické počty na celé A4 som milovala!
ale biola sa este da
chemizu a fyziku neznášam.
matiku tiez- to iste+ nemam logicke myslenie
fyzika celkom v pohode ucitel+ zaujimaju ma NIEKTORE uciva
biola ma bavi zatial+ skvela profesorka
a ano, oblubenost predmetov mam podla ucitelov ktori ich vyucuju
fyzika je fájn ako teória, ale koho by bavilo počítanie a miliarda vzorcov, všakže ...
biola .. baví ma to
matika ... mi zázračne ide skvele bez toho aby som sa do toho pozeral čomu som strašne vďačný, ale neviem čomu a komu
určite...určite...a možno ho tráp že sme o ňom dlho neviedli naše známe fejsbukomentárové rozhovory...a teraz plače do vankúša preto nič nerobí...chudák!
chemiu a biolu nie
matika cisla ziadny problem , geometria, stereometria velky problem
biola absolutna pohoda
fyzika sa mi nikdy nezdala tazka, ale vzdy som mal smolu, ze ma vyvolali prave v ten den ked som sa do nej vobec nekukol (a to nebyvalo casto)
takze asi tak
fyziku a chemiu by som obmedzila na co najmensi mozny pocet,ze jedine co by sme robili by boli pokusy
a biola..pohodicka to pocuvat ale nie sa to ucit
ale fyzika!!! matika?? beznadejny pripad....ale z matiky mi idú aspoň výroky či čo to bolo
Matiku nemám rád a k fyzike mám neutrálny vzťah.
fYzika - keď išlo o teória nemala som s ňou problém a nevadila mi vďaka bohu, že sa ju už neučím..xD
takže z týchto vyhráva biola