Myslite si ze je mozne opravit si znamku z chemie na 3 ak mam priemer 4,25 a presne o mesiac je klasifikacna? Aha este som zabudla ze jednotku dostat z odpovede nemozem lebo take nasa profka NEDAVA
@ghalantas to by som bola rada keby som bola na zakladke ale ja som na prijebanom francuzskom bilingvale, taqze buduci rok budem mat chemiu po francuzsky.
to by si musela viackrát odpovedať, ale tak ked hovoríš že jednotky nedáva, tak asi to už nie je možné ... ale tak skús sa poriadne naučiť a chod odpovedať, a ked uvidí, že sa snažíš, tak ti možno aj prilepší
@cesidka - ako vravím teraz už nemôžeš prakticky nič, zameral by som sa na ostatné predmety, a na tvojom mieste by som cez leto riadne makal na tej chémii pretože určite aj sama tušíš že o rok už možno nedopadneš tak dobre na štyrku
poziadaj o preskusanie u profky, aj za snahu ti moze dat trojku. ja som takto pochodila z fyziky, mala som medzi 3-4 a kvoli znamkam medzi som raz pisala a aj odpovedala, nedopadlo mi to dobre, ale za snahu mi dal profak 3 ale to som tam nemala znamky jak ty...
me raz vychadzalo medzi 3 a 4 z chemie, isla som odpovedat, dostala som 3 (ale aj to muselo byt zazrakom) a dala mi 3 na vysvecku. Ale to bola vadna profka, najlepsia znamka v triede bola 3, teraz nam profku zmenili a idem na 1... vela zalezi na ucitelovi, ako vie ucit. ak si sa aspon trosilinku snazila na hodite a pokusis sa s nou nejako dohodnut, podla mna by sa to dalo zvratit...
no ty tu ucitelku poznas lepsie ako my.. No zalezi vela aj na tom ci si jej oblubena, alebo ci takto skusava a ci je dobra a ci prizmuruje oci aj za to ze sa dobre spravate.
Mne by sa to asi nepodarilo ale ja by som sa v pohode s ucitelkou porozpravala a vysvetlôi jej a hraj sa na nejaku vzornu ziacku abo co
predpokladám, že si ôsmačka...ako môžeš ku*va mať v osmičke štvorky z chémie?!nemyslím, že to stihneš dotiahnuť na trojku.buď sa fakt VEĽMI snaž, alebo skĺzni na päťku a rob komisionálky.
neurazaj Malanikovu... jednotky dava raz tusim dostala "vyborne, Misakova, sadni si" jednotku a aj Andy!!! takze bacha na to!!! treba sa to len NADRISLIŤ smiley: a pekne alkoholy, fenoly no, tak to je v tej chemiji, zijaci a sak ti nedala ani napomienku, takze predpokladam ze ti povie: "no, Abetova no ake tu mas znamky? 4,5,4, toto tu je co? aha, 4 tak, no pod opovedat, Abetova tak, vidim tu zlepsenie, toto vela zijakov nedokaze, tak si sadni Abetova a dones mi ziacku... *DRB!* toto co je Abetova? pekne ju zober a podaj mi ju!" "nech sa paci pani profesorka" "no dakujem, Abetova, tak dam ti dvojku... a co ti uzatvorim... no co povies Sedlackova?" "ale sak, mohli by ste jej dat trojku, pani profesorka, ked sa tak znazila" "no, dobre, Abetova, ked uz ta Sedlackova, sa prihovorila, tak co ti dam? no troooooooooooooooooooojku ti dam tak, Abetova, sadni si a pide odpovedat, no kto pide... Zelniiiiiiiiiiiik" no a tak to je v teh chemiji, zijaci
@nyctea jaj Katka bodaj by to tak bolo najlepsia je ked mi povie ze ma poslednu sancu na opravu a ja dostanem gulu a potom ten jej ksicht Saq ako ale mozes sa zamna prihovorit, mne by to nevadilo len ci by to aj pomohlo
aj ja si myslim ze sa da dostat pekna znamka z odpovede aspon ked uz by si ty dostala 2 by bolo v poho ked mas taky priemer ...napis pisomky v pohode, bud aktivna na hodine a urcite y ti mozno dala3
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
V tvojom prípade by som to nechal tak a radšej sa sústredil na predmety kde ešte nejaká šanca je na opravu
Mne by sa to asi nepodarilo ale ja by som sa v pohode s ucitelkou porozpravala a vysvetlôi jej a hraj sa na nejaku vzornu ziacku abo co
**odíde neveriacky krútiť hlavou**
ked sa chce, tak sa da
ja osobne mám celý rok chémiu v piči, a nezmením postoj k nej