Schizofrenik: Powermetal? Ani nie, Melodic Death Metal. Starsie albumy mozno posobia trosku powermetalovo, ale vokal ani nahodou. COB je jedna z mojich naj kapiel, najviac od nich zeriem cely album Hatebreeder, ten nema chyby Z ostatnych albumov moje naj songy:
vyborna kapelka....fajne nadupaní típci...hm co ja viem : Bed Of Razors,Sixpounder,Warheart,Bodom After midnight...a veela ineho...no novy album trochu ...divný...tak by som to nazval
počúvatelné, aj keď čím ďalej sú to čoraz väčšie (podľa mňa) sračky.. ten Blooddrunk - katastrofa v pravom slova zmysle.. Hatebreeder je u mňa najlepší album.. minulé leto som mala možnosť vidieť ich aj naživo a nebolo to ešte až také zlé, akurát Alexi mi pripadal akýsi nezúčastnený.. prišiel tam, "odkrútil" si svoje, akoby nasilu zajačal, hodil tričko a odišiel
Covery sa mi nepáčia a moje oblúbené songy sú: Lake Bodom, Hatebreeder,Taste my scythe,Follow the reaper,Banned from Heaven,Silent Night Bodom night, Hate Me ! a Hatecrew Deathroll
je to super vecicka na kazdodenne pocuvanie XD zabavila som sa na cevery ,,Oops i did it again" paci sa mi Rebel Yell ... XD lepsie nez H-I-M . ale aj tak najlepsii je Freestyler.
a z tekych ,normalnych " s ami najviac paci Hate me! alebo stare dobre LAKE BODOM
Jednoznacne jedna z naj kapiel ake kedy spatrili tento svet...aj ked tie first albumy boli asi lepsie, ale urcite nemozme povedat ze sa "zhorsuju".... ...pred zhruba dvomi-tromi mesiacmi som stahoval novy album Blooddrunk..moj osobny nazor nan je ze uz to asi trosku prehnali...uz to neni ono...aj ked tie sola gitarove ma vzdycky az zrazaju do kolien ...
nedavno som cital v Sparku clanok o nich, a jedna z najlepsich hlasok tam bola, ze ako sa kapela vyjadrila k otazke ci je prvda co sa povrava ze si zvyknu vypit.kapela na toto reagovala slovami ze "U COB sa od pociatku chlastalo" smiley: hh
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Deadnight warrior
Children Of Decadence
Hatecrew Deathroll
Are You Dead yet
Stale lepsie ako death black metalisti s rajo smotanou na xichte a kosou z dracika
ale posledné albumy sú o ničom . ale toto si každá kapela musela/musí prekonať.
milujem Taste of my scythe
a z tekych ,normalnych " s ami najviac paci Hate me! alebo stare dobre LAKE BODOM
nedavno som cital v Sparku clanok o nich, a jedna z najlepsich hlasok tam bola, ze ako sa kapela vyjadrila k otazke ci je prvda co sa povrava ze si zvyknu vypit.kapela na toto reagovala slovami ze "U COB sa od pociatku chlastalo" smiley: hh
Koľko si toho v živote napočúval?