Áno, dá sa to. Ja som nad tým rozmýšľala, pretože mám jazvu na kolene, nie síce príliš veľkú (skoro kruh s priemerom cca 1 cm) a ani nie veľmi nápadnú, no v lete, keď sa nosia sukne, mi občas trochu prekáža
sakra takych minijaziev mam hadam aj ja par na to kasli..aspon budes zaujimavejsia ked sa ta niekto bude pytat z coho to je noo a okrem toho su na to aj dake specialne kremy ci co- spytaj sa doktorky
Ach ludkovia zavidim vam vasu radostnost! Ja mam teraz styri nove jazvy na predkoleni a vobec mi nie je lahko. Lebo ja som typ postavy, ktory vyzera dobre iba v sukni. Nie dost, ze mam problem niekedy len vstat od stola a prejst sa po svete. Jediny kus odevu v ktorom som ako tak k svetu je sukna, ktora zamaskuje moju viac nez oblu rit, ktora inak vyzera ako keby cervicek prehltol ceresnu a pripadam si akoby najprv do miestnosti vosiel moj nechutny zadok a az za takych pat minut zbytok mojho normalneho tela a osobnosti. Som s toho velmi nestastna, uz nikdy nebudem moct byt ani na chvilku pekna...
Arielka,no myslim že stym sa da žiť,je to koleno a keby si cvičila iste by ti svečali aj nohavice hocijake,ja som mala horsi problem ako dieta som mala hemangion a mam jazvu na čele ale taku co siaha od kusku čela cez nos pri oko..je tenka ale rebriková lebo jazva somnou rastla odmalička,ked som bola pubertačka tak ma to trapilo,počase to riešila ofinka a teraz nedavno som sa rozhodla, že kedže je to chyba chirurga ze to tam mam koly zlej diagnostike kožneho hemangionu(krvny nador)a mam pravo na bezplatnu operaciu ale nevyslo to,pretoze mi tam povedali ze mozu mi to odstranit ale aj tak tam budem mat čiaru ružovu alebo dokonca hnedu ak mi nato bude svietit slnko.a naozaj teraz ju nieje vidno tak,lebo nieje farebne odlišna,tak som to tak nechala ale dam si ju trochu zbrusiť u kozmetičky a budem spokojna,nebrani mi to normalne žit,skor mi vadila nadvaha a ked som výrazne schudla (-26kíl)citim sa tak super,stava sa mi často že aj chlapec ktory ide so svojou kočkou zaruky sa zamnou obzrie a usmeje sa,uz som videla aj skorofacku od jeho kočky.netreba sa hned znervoznovat nad jazvami,aj vdaka jazve sme vínimoční a ja osobne som sa stym naucila žit a ked sa ma niekto na nu spyta co sa nestava často lebo ofina robi svoje:ňtak si vymyslim nejaku fakt super prihodu ako som knej prisla-ludom sa zdam zaujimava a tak je to dobre_) jazvy natele su lepšie ako jazvy na duši..tak dovideniaD
Arielka a tie ktore maju komplexy z malych jaziev a nemoznosti nosit skukne.
Ja som na tom horsie, mam 23 cm jazvu na predkoleni uz mnoho rokov a k tomu uz ked sme pri dolnych koncatinach tak mam na stehne dierku po vpichu injekcioiu pri ockovani a zopar takych malinkych dierok, mam azda oslabene stehenne svaly? A uz ani neviem co mi vac vadi, ale jedno viem, ze je to deprimujuce. Takze sa v podstate nemozem obliect ani do plaviek, hoci niekedy neodolam vode.
A zaroven vedeli by ste mi poradit ako odstranit najlepsie (konkretne)tieto nedostatky? Alebo mate s tym uz skusenoti alebo niekto z vasho okolia? Viem ze plastika ale aka???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ja som na tom horsie, mam 23 cm jazvu na predkoleni uz mnoho rokov a k tomu uz ked sme pri dolnych koncatinach tak mam na stehne dierku po vpichu injekcioiu pri ockovani a zopar takych malinkych dierok, mam azda oslabene stehenne svaly? A uz ani neviem co mi vac vadi, ale jedno viem, ze je to deprimujuce. Takze sa v podstate nemozem obliect ani do plaviek, hoci niekedy neodolam vode.
A zaroven vedeli by ste mi poradit ako odstranit najlepsie (konkretne)tieto nedostatky? Alebo mate s tym uz skusenoti alebo niekto z vasho okolia? Viem ze plastika ale aka???