@leoooo preco ju neodporucas? nad tou som premysla ako prvou celkom sa mi paci len v predajni kde chcem objednat ju nemaju tak som ju zatial neriesil...
no vyber si podľa toho, či nb pokladáš napr i na posteľ, či si ho tam berieš. sú také podložky priamo do postele. spodok majú zliaty a ventilátor je vnútri. vyber si takú, ktorá poriadne chladí. nevyberaj podľa toho či sa ti páči, ale podľa kvality.
ja mám za 14€. má veliký ventilátor a chladí perfektne. Nb je až studený z toho.
@chidori presne taku chcem aj do postele aj na kolena proste taku prakticku ... a ktoru ze to mas ty? lebo ja sa v nich velmi nevyznam mne pridu vsetky rovnake
no moju tam už nemajú. to bol dopredaj a akcia. dívaj sa na otáčky čím viac otáčok, tým lepšie chladenie. podporujem skôr veľký ventilátor ako tri menšie, alebo dva.
v podstate mám niečo ako @9 len je zospodu zliata.
@10 + toto ešte, keď objednáš z netu, nezabudni im pripísať veľkosť nb palcovú do poznámky. väčšinou sú podložky do 15,6" ak máš väčší nb, musíš hľadať.
nb mám dobrý, po každej stránke - okrem toho žalostného chladenia - je fajn nemôžem ho mať síce na nohách, lebo by sa mi asi pripiekol o telo ale na to, že je to taký kvalitný zdroj tepla, fičí stále bez nejakých problémov (klop klop)
ale zvažovala som tú podložku už minulý rok, ale nejako som ostala iba pri takej tej z ikey, nechladiacej
vleilla no ako si myslím, že ak chceš mať nb v posteli alebo na kolenách, tak podložku potrebuješ. pretože ventilátor je aj zo spodnej strany, a keď položiť nb na posteľ tak sa ti prehreje, pretože bude fúkať prakticky ten nahriaty vzduch do seba
ako stačí zájsť niekde do výpočtovej techniky v meste a opýtať sa ich, že chceš podložku takej veľkosti pod nb, krytú, lebo sa chceš váľať na posteli a tak... a oni ti poradia už.
@leilla@chidori tak taku jednoduchu si kupim asi aj ja proste do postele aby sa len neprehrieval a budem si setrit aj svoje telo ed je na kolenach len nejaku taku vhodnu najst
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ja mám za 14€. má veliký ventilátor a chladí perfektne. Nb je až studený z toho.
» www.overclockersclub.com/reviews/notepal...
ale do 20 eur zabudni... podložka, čo v loade zníži teplotu o 1 stupeň = vyhodené peniaze
v podstate mám niečo ako @9 len je zospodu zliata.
a akú konkrétne máš? keď máš ntbk z toho až studený, to by som teda skúsila, či by schladila aj môjho homosexuála 50-faktveľa stupňového
Z ničoho nič sa rozleteli vrtule atď.
čítal som chodiaca podložka........a ja že čo dop*** by si ešte nechcel
nb mám dobrý, po každej stránke - okrem toho žalostného chladenia - je fajn nemôžem ho mať síce na nohách, lebo by sa mi asi pripiekol o telo ale na to, že je to taký kvalitný zdroj tepla, fičí stále bez nejakých problémov (klop klop)
ale zvažovala som tú podložku už minulý rok, ale nejako som ostala iba pri takej tej z ikey, nechladiacej
ako stačí zájsť niekde do výpočtovej techniky v meste a opýtať sa ich, že chceš podložku takej veľkosti pod nb, krytú, lebo sa chceš váľať na posteli a tak... a oni ti poradia už.
šak ja mám, len takú... pasívnu neventilátorovú
» www.ikea.com/sk/sk/catalog/p...
toto je celkom zaujimave mozno si vyberiem jednu z nich