Chodim so svojím priateľom už dva roky, a približne rok si všimam ako moj priateľ ochladol voči mne.Nevravim ,že kedysi bol jeden z tych najpozornejsích, ale aspon ma sem tam pohladil po vlasoch, pobozkal na celo.Teraz?Ak sa ma aj dotkne tak len so sexual
Tak to si musis vyriesit s nim. My ti nepomozeme, musis si s nim pohovorit, pokial sa to neda a nefunguje u vas komunikacia tak to podla mna znaci, ze ten vztah pomaly ale isto skonci.
Pokial sa viete porozpravat tak to urcite nejako vyriesite.
@2 ano, komunikacia je doležita, ale ja ho jednoducho nemozem nutit aby ma hladkal a obijmal.To by ho malo napadnuť same.Ja neviem či to len chlapi su taky že nepotrebuju prejavy nehy,............
No.. myslím,že to,že nie je moc nežný asi nebude také neobvyklé,skôr to,že už s tebou nechce spávať,ak sa to tak dá povedať. hmm.. neviem no,určite sa s ním musíš porozprávať.
ja ked mam s chalanom nejaky problem, hned si to povieme.... sice, za tak kratky cas ich sice vela nebolo, lebo sme spolu 3 mesiace, ale aj tie mensie sa snazime riesit tak, ze sa o tom porozpravame.... vzdy je lepsie o tom hovorit, lebo nadutostou a mlacanim sa este nikdy nic nevyriesilo... ak ta lubi, pochopi ta a bude sa snazit robit ta stastnou... ak uz nie... asi bude najlepsi cas ukoncit to...
fuu tak ja neviem ci by som chcel ženu ktoraa sa ma ledva dotkne..sa čudujem ze sa zahadzujes s takymto chlapom...si myslim ze s nim nie si daako moc stastnaa podla toho co tu citam..povedz mu to rovno do očii co ta traapi...ja osobne som neustaale zakvačeny na mojej priatelke ..vzdy sa jej musim dotykat minimalne za ruku len ..ked ju luubim tak neni co riesit ..preto z mojho pohladu to vyzeraa tak ze tvojmu priatelovi na tebe daako moc nezaalezii...
@0 Uz len letmim pohladom do tvojich zalozenych diskusii vidim, ze problemy s tvojim priatelom pretrvavaju uz dlhsie. A vkazdej jednej z nich ti ludia radia, aby si s priatelom pohovorila ! A stale sa nic nemeni ?
Budem strucny. Vyzera to tak, ze neznostkiam v tvojom vztahu uz nadobro odzvonilo !!! Tvoj chalan sa ukazal ako egoisticky bastard, ktoremu uplne staci, ze mu raz za cas ukojis jeho potrebu. Ked s niekym chodis 2 roky - s tym ze aj sexualne zijete, predpoklada sa ze uz o sebe viete, co ma kto rad. Tvoj chalan podla mna vie, co tebe vo vztahy chyba, ale jemu je to uplne jedno.
Po lopate povedane, miesto plytvania energiou na zakladania for si zacni hladat noveho chalana. Takeho, ktory bude respektovat teba a tvoje potreby. Pretoze momentalny stav nikam nevedia a nicis len sama seba.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Pokial sa viete porozpravat tak to urcite nejako vyriesite.
Budem strucny. Vyzera to tak, ze neznostkiam v tvojom vztahu uz nadobro odzvonilo !!! Tvoj chalan sa ukazal ako egoisticky bastard, ktoremu uplne staci, ze mu raz za cas ukojis jeho potrebu. Ked s niekym chodis 2 roky - s tym ze aj sexualne zijete, predpoklada sa ze uz o sebe viete, co ma kto rad. Tvoj chalan podla mna vie, co tebe vo vztahy chyba, ale jemu je to uplne jedno.
Po lopate povedane, miesto plytvania energiou na zakladania for si zacni hladat noveho chalana. Takeho, ktory bude respektovat teba a tvoje potreby. Pretoze momentalny stav nikam nevedia a nicis len sama seba.