Surfujem internetom a narazam na temu chlap a oholene nohy.
Este stale ma vela ludi nazor ze chlap s oholenymi nohami je gay
. -.-
Zaujimal by ma vas nazor?
Ja posilnujem a holim sa uplne cely. Aj nohy. Je lepsie vidiet kazdu krivku.
Ale holil by som sa aj keby som necvicil. Je to pohodlne, citim sa taky cisty.
Ked mam chlpy na nohach citim sa strasne zle. Ani poriadne chodit neviem.
Co by ste si pomysleli o chalanovi co ma vyholene nohy?
Vsimol som si ze stale dost ludi havne na SVK nasobi typom: vyholene nohy=gay.
Viete o tom ze napriklad v starovekom Rime a Grecku sa tiez muzi holili uplne vsade? Teda tie vyssie triedy.
Ako velmi by vam prekazalo keby vas kamarat/partner mal oholene nohy?
Alebo vam to je jedno a nestarate sa do druhych?
Dik.
aká by som ja bola šťastná, ak by bolo spoločensky prijateľné, aby som ja to robiť nemusela (nie, že by to občas nebol fajn pocit, ale človeka to nebaví)
ale inak - nepríde mi to ako vrchol estetiky, ale ak sa tak cítia dobre, nech si oholia hoc aj mihalnice, ich vec
@Hsjklaop Choď sa spýtať žien , a uvidíš , čo ti povedia. Ale v pohode , ak už holíš nohy , tak si ohol aj ... , ako povedal @Lipov ý čaj
Kam tento svet speje ...
@rici135 akoze by som bol narcis podla teba ci co? @gitarista445 speje do riadnej sracky, pretoze ludia hovoria co by mali ostatni robit, a kazdy chce aby vsetci ostatni boli ako on.
Teda napriklad sa nejakemu ehm ehm nepaci ze si niekto oholi aj nohy a uz mu pise ze nech si oholi aj , lebo jeho mozocek nedokaze vstrebat ine zvyky/nazory.
Ak by to bolo bežné nevadilo by mi to, možno by som si ich aj ja raz za rok oholil v lete, ale viac by mi vadilo keby sa to stalo povinnosťou, že by si ľudia ukazovali a smiali sa neoholeným Pridávalo by mi to len dosť roboty. Ideálne keby bol neutrálny postoj.
Inak ako sa stalo, že ľudia holenie takmer čohokoľvek považujú za prirodzené u žien ? Však žiletka nieje produkt niekde zo stromu a prirodzené by bolo keby boli všetci chlpatý.
raz v zivote som si oholil nohy, lebo ma svrbeli nohy a daval som to za vinu chlpom, citil som sa lepsie chlpy po mesiaci narastli spat, a ja sa akor stretam s pripadmi, ze sa smeju druhym, ze maju chlpaty chrbat, nohy a dievcata ruky. Ale ja som na tieto veci moc flegmatik a beriem to len z hladiska lepsieho cistenia sa, kedze chlpy spinu zachytavaju, no na druhu stranu aj pory v pokozke a s tymi nic nespravim, tak ci tak budem spinavy, ak som chlpaty, aspon mozem nosit v zime o jednu vrstvu oblecenia menej. Nie fakt chlpy nemaju taky vplyv, mrznu mi vajcia, pod pazuchami a na hrudi mi je zima a oziaba ma na nohy. Takze. Nehovor druhym, ze sa holis, povedz, ze tak normalne malo zarastas a nikto ti nebude vycitat.
omfg... prečo vás zaujímajú názory iných?... len aby ste zistili či si danú vec možete dovoliť?... aby ste náhodou neschytali hate alebo výsmech?... dopekla s takým uvažovaním!.. človeče rob čo ty chceš, obmedzovať názormi sa nechá len slabý... ale aj takí tu musia byť, aby tvorili pozadie
@rici135 a to, ze je rok 2016 znamena akoze co?
Btw ak sa chces riadit podla toho co ie "bezne" tak prosim, javdam prednost tomu co vyhovuje mne osobne.
Je rok 2016 vsetci maju na hlave copiky a cibule, ako si napisal, tak preco nie aj tty?! Ved to je teraz bežne..
Sorry ale uz nebudem stracat s tebou cas maj sa
Este aby som vysvetlil - pred 50 rokmi bolo bezne ze sa zeny NEholili.
Dnes sa 99% holi.
Dnes je bezne (pre niekoho) ze si chlap neholi nohy, no o 20-30 rokov to moze byt uplne bezna zalezitost.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Este stale ma vela ludi nazor ze chlap s oholenymi nohami je gay
. -.-
Zaujimal by ma vas nazor?
Ja posilnujem a holim sa uplne cely. Aj nohy. Je lepsie vidiet kazdu krivku.
Ale holil by som sa aj keby som necvicil. Je to pohodlne, citim sa taky cisty.
Ked mam chlpy na nohach citim sa strasne zle. Ani poriadne chodit neviem.
Co by ste si pomysleli o chalanovi co ma vyholene nohy?
Vsimol som si ze stale dost ludi havne na SVK nasobi typom: vyholene nohy=gay.
Viete o tom ze napriklad v starovekom Rime a Grecku sa tiez muzi holili uplne vsade? Teda tie vyssie triedy.
Ako velmi by vam prekazalo keby vas kamarat/partner mal oholene nohy?
Alebo vam to je jedno a nestarate sa do druhych?
Dik.
ale inak - nepríde mi to ako vrchol estetiky, ale ak sa tak cítia dobre, nech si oholia hoc aj mihalnice, ich vec
Zakomplexovaní ľudia ti povedia,že si buzerant.
Inak to nikoho nezaujíma a rob si čo chceš.
A uz som napisal, premna je to pohodlne a suvisi to aj s posilnovnou.
+ma bavi sa holit. Naozaj.
nepomyslím si, že je gay, v pohode, ale preferujem neoholené
Kam tento svet speje ...
@gitarista445 speje do riadnej sracky, pretoze ludia hovoria co by mali ostatni robit, a kazdy chce aby vsetci ostatni boli ako on.
Teda napriklad sa nejakemu ehm ehm nepaci ze si niekto oholi aj nohy a uz mu pise ze nech si oholi aj , lebo jeho mozocek nedokaze vstrebat ine zvyky/nazory.
Inak ako sa stalo, že ľudia holenie takmer čohokoľvek považujú za prirodzené u žien ? Však žiletka nieje produkt niekde zo stromu a prirodzené by bolo keby boli všetci chlpatý.
Vieš čo? Choď radšej do vani a neplačkaj tu. A nezabudni si oholiť aj šušku!!
ale šak tvoje nohy, tvoj vkus, tvoja snaha sa páčiť sám sebe...
Btw ak sa chces riadit podla toho co ie "bezne" tak prosim, javdam prednost tomu co vyhovuje mne osobne.
Je rok 2016 vsetci maju na hlave copiky a cibule, ako si napisal, tak preco nie aj tty?! Ved to je teraz bežne..
Sorry ale uz nebudem stracat s tebou cas maj sa
Dnes sa 99% holi.
Dnes je bezne (pre niekoho) ze si chlap neholi nohy, no o 20-30 rokov to moze byt uplne bezna zalezitost.
Inak, šušulku si si už oholil?
Rici dnes len ústa otváram keď čítam čo píšeš
@0 ja si nohy od kolien nahor už hej, je to krajšie