....s tymi chlapmi je to niekedy hrozne...zaujimalo by ma, ci sa najdu aj vynimky..ci sa najdu nejaki chlapi, ktori vedia dodrzat slovo vzdy...su k zenam ohladuplni...a neviem..proste len uvazujem...lebo ma akurat jeden nasral
nie, neexistuju, vsetci sme rovnake svine az do tej doby, kym nenajdes svojho noveho jozka/ferka/fridolina, ktory bude samozrejme jedina vynimka na svete
nie som zaujata voci nikomu....tomu chlapovi som davala prilezitost viac ako dva roky...a spravila som aj dost kompromisov..no teraz mi to pride tak,ze som do toho mozno vlozila viac energie, ako bolo nutne..
@6 s chlapmi ake-take skusenosti mam moja.. no az doteraz som chlapov riesila uplne z ineho hladiska .. toto je da sa povedat prvy taky vazny vztah...aa chcela som,aby vsetko bolo skvele..no on to asi zacal zneuzivat..
Sú aj slušní, milí, ohľaduplní, priateľskí, dobrí, verní chlapi.
Ale tím vždy poviete, že budete len kamaráti a idete hľadať nejakého hajzla!
A potom píšete do fóra, ako je na vás zlý, ako sú všetci chalani rovnakí a pritom sa k nemu za týždeň zasa vrátite. Lebo je to hovädo, ale stále viac mi pripadá, že väčšina báb potrebuje kohosi, kto ich mláti.
@21 ink ..no takych som riesila, ale nie na vztah ..toto je ten typ dobreho chlapceka, takeho, ako pises "kamarata...aj bol dobry ako med..dva roky..ale teraz zacal vystrkovat rozky
Mne je to v podstate jedno,aki su ostatni...Moj je presne taky,aky ma byt...a milujem ho zo vsetkymi chybickami,ved keby nie,tak to potom nemilujem jeho,ale vysnivany umely obraz,,,
no moj ma chybiciek dost..a preniesla som sa cez nich...ja som realistka..viem,ze idealizovany rytier existuje len v rozpravkach..a po ziadnom panovi dokonalom netuzim...ale tu ide o nieco, co urobit..a teraz sa tvari,ze je vsetko v pohodicke...
dobre no...tak uznavam,ze sa najdu svetle vynimky..a beriem to aj tak,ze vsetci obcas chybime...ved sme ludia...tak dufam,ze chlapi neboli nahnevani...fakt.. nic proti vam..ako som pisala, s vami tazko, bez vas este viac..
@21 presne. Človek môže byť aj neviem aky dobroprajný, milý, ľudský, dievča aj tak radšej pôjde do rizika z nejakým sexošom ktorého pozná 2 dni Jednoducho byť dobrý, milí a slušný sa dnes nenosí... :p
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
no len preto lebo ta tento jeden naštval
Ale tím vždy poviete, že budete len kamaráti a idete hľadať nejakého hajzla!
A potom píšete do fóra, ako je na vás zlý, ako sú všetci chalani rovnakí a pritom sa k nemu za týždeň zasa vrátite. Lebo je to hovädo, ale stále viac mi pripadá, že väčšina báb potrebuje kohosi, kto ich mláti.
Môjho macíka