Ahojte mám kamaráta berieme sa ako súrodenci a on má svoj takzvaný životný cieľ zodvihnúť ma,keď som sa ho pýtala,že prečo on povedal,že časom to pochopím...Prosím neviete prečo majú chlapci za potrebu dvíhať baby alebo čo sa im natom tak páči??
PS:
@koprdil
Práveže on povedal,že niesom ťažká a cvičí len sa bojím toho trapasu,že čo keď náhodou budem len mi nejde dokopy,že prečo ma za potrebu ma zodvihnúť..
@Natyfuckingo
My sme len kamaráti a ja ho beriem ako za brata a on mňa ako za sestru a tiež mu to nedovolím lebo sa hanbím aj keď je z toho nervózny,že sa nemám čoho a snaží sa ma presvedčiť,že niesom ťažká ale predsa
no mne toto presne robia kamoši, ktorí viem že chceli byť ešte nedávno viac, takže neviem ... ale pravdepodobne to nebude čisté kamarádstvo z jeho strany
ja si myslím že je to nejaké (teda aspoň v istých prípadoch isto) dokazovanie svojej mužskej sily pred "samičkou" že aha aký som silný! Sa mi to brut potvrdilo na treningu, keď som sparingovala s jednym chalaniskom, čo furt prekračuje osobnú zonu, pedobearovksy sa kuká etc... a boli sme vcelku vyrovnaný ale capel mi do nosa, tak som sa rozjela a "prehrával" a v tom ma schmatel a zdvihol nad hlavu a držal
čiže ja si osobne myslím, že ten "brat" je chudáčisko v friendzone a dobre to vie a v nútri ma nejake možno nainvé, ktohovie, svetielko že ak bude "silák" (mužnosť-príťažlivosť) tak sa z friendzone vymaní
@Zuzki11 možno nie Haha neviem ako aj ja som sa nad tým zamýšľala,kedže iným kamarátka to nerobí...A @Lawey on sa nepotrebuje ukazovať pretože vie,že ja na takých chlapov neletím ...
určite komplex nejaký, pretože už len to že niekto dá niekomu pocítiť že ho treba dvihnúť mi príde ako pokus o zniženie sebavedomia aj v prípade že by to bolo dvihnutie nad hlavu, potreba si niečo dokázať, že som lepší ako niekto iný napríklad. človek čo chce pomocť to urobí potichu a budeš sa cítiť akoby si bola ty tá čo sa dokáže postaviť na nohy sama. Ludí netreba dvíhať ludom treba ukázať ako vstať ! takto vznikaju práve tie vztahove závislosti, ktoré su pomaly v každom blogu, postav ma na nohy bez teba sa nedvihnem.
Čo má 15 ľudí potrebu neskutočne to riešiť v teoretickej rovine?
Tak sa ťa opýtal, lebo ťa chcel zdvihnúť z nejakého dôvodu, ale nechcel ti napríklad narušiť osobný priestor. Súhlasila si alebo nesúhlasila, koniec dejstva.
Wtf ľudia, bozkávam svojich dobrých kamarátov - chlapov na líce a nechávam sa točiť vo vzduchu pri zvítaní, a absolútne žiadne postranné zámery by som v tom nehľadala, lebo viem posúdiť náš vzťah aj bez perál názorového založenia užívateľov Birdzu.
@mishelfl nooo tak mozno z tvojej strany nie, ale podla mna sa ti snazi nieco naznacit... nehovorim, ze v dvihani musi byt vzdy nejaka romantika, ako pise @24 , ale ak o tom takto hovori, ze chce a raz pochopis preco... tak by som v tom surodenecku lasku nehladala
tak ja som toto zazila len u baby, V SKOLKE. normalne malap otrebu za mnou prist a dvihat ma. haha, a dostala som z toho pruh. a bola som na operacii. a mam jazvu. haha. vyborne spomienky
Vraví sa že láska aj hory prenáša tak ak ta nebude mať silu zdvihnúť alebo ti nebodaj vypadne z rúk a ty si rozmixujes tvaricku na asfalte tak vieš že chce stále byť len tvoj priateľ vopred sa ospravedlňujem ale toto som musel napísať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Prečo mu teda ten sen nesplníš? Ak to zatiaľ nezvládate, ty začni chudnúť a nemu poraď nech začne cvičiť
on mi ešte chce za to zaplatiť, ale aspoň som sa na tom pekne zasmial
(tym nechcem urazit jeho silu, ale moje kila )
Práveže on povedal,že niesom ťažká a cvičí len sa bojím toho trapasu,že čo keď náhodou budem len mi nejde dokopy,že prečo ma za potrebu ma zodvihnúť..
My sme len kamaráti a ja ho beriem ako za brata a on mňa ako za sestru a tiež mu to nedovolím lebo sa hanbím aj keď je z toho nervózny,že sa nemám čoho a snaží sa ma presvedčiť,že niesom ťažká ale predsa
už to konečne pochop! miluješ ho!
a ako čo?? frajeri?? to nie aspoň z mojej strany nechcem byť pokaziť dobré kamarátstvo
Nie nemilujem!!! a dobre nechcem aby prišiel o ruky
toto je aj tak najlepšie:
čiže ja si osobne myslím, že ten "brat" je chudáčisko v friendzone a dobre to vie a v nútri ma nejake možno nainvé, ktohovie, svetielko že ak bude "silák" (mužnosť-príťažlivosť) tak sa z friendzone vymaní
Tak sa ťa opýtal, lebo ťa chcel zdvihnúť z nejakého dôvodu, ale nechcel ti napríklad narušiť osobný priestor. Súhlasila si alebo nesúhlasila, koniec dejstva.
Wtf ľudia, bozkávam svojich dobrých kamarátov - chlapov na líce a nechávam sa točiť vo vzduchu pri zvítaní, a absolútne žiadne postranné zámery by som v tom nehľadala, lebo viem posúdiť náš vzťah aj bez perál názorového založenia užívateľov Birdzu.
@jurito prepac
ale nie iba ma dviiha..len tak odvec od radosti...alebo keď trucujem a ležiim na studenej zemi