samozrejme som zvedavá aj na odpovede dievčat ale . ide o to že minule som tak premyšlala nad tým že či sa vám mužom viac páčia také jemné babiky alebo tie drsné rockerky a punkerky či je to niečo medzi tým ?
mne sa strasne pacia tie jemne krehky babiky ale v zivote by som tak nechcela vyzerat (ja som ten kanadovy typ co prejde na opatkoch asi tak od dveri k maturitnej komisii a nazad na chodbu
Švárne slovanské devy s kompatibilným hudobným vkusom,dostatkom vitamínov I a Q, milujúce langoše a halušky, majúce rady bradaté tváre a tolerujúce zmeny nálady, životný pesimizmus a cynizmus. Zn. Rusofília a konzervatívne názory výhodou.
@19mimi1 velmi dobra a zaroven aj velmi zla otazka , lebo ako sa hovori, 100 ludí -100 chutí takze kazdemu sa paci uplne nieco ine. Ale kazdemu muzovi sa pacia urcite dve veci ale zas aj tu je brane ze aka velkost, lebo to sa paci kazdemu ine
@mielikki Tak si sedíme, ja vediem monológ a Bizbilio nepozorne počúva (..začiatky sú po prázdninách ťažké!), zrazu prídu dve dievčatá tak vo veku 12-14r. a z mobilného repráku si pustia Avril Lavigne .
@mielikki S tým ružovým tričkom? Neviem, @bizbilio , boli drsné? Alebo sme boli viac my, s ružovým dáždnikom uprostred slnečného dňa a prepadnutím korytnačky a jej bodyguard-ky?
Nemusí vyzerať ako lízatko na paličke,hlavne nech vie používať rozum.Pretože stráviť život s niekym ktorému,keď sa pozriete do očí a vidíte že nikto nieje doma,by bol pre mňa doslova horor. :/
Ja osobne, keby som bola chlapom, chcela by som zenu, ktora: je sama sebou, neboji sa povedat svoj nazor, je spravne strelena, nevadi jej, ked niekedy clovek potrebuje cas pre seba a svoje zaujmy (svojich kamaratov), tym padom bez zbytocnych reci pusta na pivo a za kamosmi; vie varit, nevadi jej, ked nie su veci upratane tip-top, vie sa postarat o druhych, je komunikativna, charizmaticka, inteligentna, nema problem vychadzat s ludmi, primerane ukecana, nechodi zmalovana a oblecena tak, aby sa clovek za nu hanbil /ked sme pri vyzore/, nechlasce, nefajci, bavi ju sex a rada sa mu oddava, neodpoveda na otazku: CO TI JE slovkom NIC , dokaze sa normalne najest ...a tak.
Ale zhrnula by som to tak, ze okrem toho, ze kazdy je iny ma clovek aj v kazdom zivotnom obdobi ma ine priority.
hľadaám dievča od 13 do 16 rokov ak je niaka ozvi sa na facebooku potom sa dohodnem chcem z niakou chodiť a zatiaľ som nenašiel pravú le takú chvíľkovú...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
No proste tie co su ohrozeny druh
proste obe su krasne..
a ked niekto vyzerá ako ona...tak ozvite sa!
add @29 myslim,ze najdrsnejsi boli chlapci,kt.prisli.
a k @32 psst! a kde mam fotky??
@bizbilio add @29 No, tak to áno.
add @32 Áno, áno, už idem na to, žmurk.
Ale zhrnula by som to tak, ze okrem toho, ze kazdy je iny ma clovek aj v kazdom zivotnom obdobi ma ine priority.
musia mat smrnc
Hľadáš presne mňa
Napadá mi v tomto momente len jediné :