tak napríklad dnes som si dal vlasi do gumičky.... hned ako ma vydela jedna spolužiaka sa začala smiať a hned aj jej sestra .... ale ked mi vlasi idu do oči to nie je najlepšie... tak čo mam robiť???
a ešte keby som prišiel takto v škole určite by ma vysmiali
Jediné čo mi pasuje, pre chalana s dlhými vlasmi, na ich zviazanie, je gumička. Tie ostatné mi k nim nepasujú. Predstavil som si chalana s čelenkou a ... no, radšej gumička.
Poznal som jedného, ktorý si musel, podľa školských predpisov, stiahnuť vlasy, ale ten používal len gumičku.
A môj názor na okrasy na hlave? Sú to ich vlasy. Keď im to vyhovuje, nech to nosia. Nevidím dôvod prečo by to mne malo nejako prekážať.
@pally27 tak v tej celenke to som vobec neriesil, kedze tam by mi gumicka zavadzala a v skole tak tam som gumicku zacal nosit mozno tak mesiac, dva dozadu a proste som tak prisiel a za par hod uz to bolo ok.... a tiez sa 2 roky nestriham ale na 2 roky by si mal mat ovela dlhsie vlasy ako na fotke
@bress to je tak polodlhé vlasy už mam 2 roky keby som sa nestrihal tak mam možno také ako ty a tu je druhý problém = moja genetika nepustí mame to v rodine ze nám pomaly rastú vlasy a ochlpenie
no tie sponky sú dosť hardcore teda fakt viac než veľmi ale tak čelenka no bože boli už aj divnejšie veci ale ak si to dáš do gumičky akurát budeš za metalistu tkaže podľa mňa v pohode
sponky nieeeeeeeeeeeee... ostatne sa da, aj ked lepsie nejaka satka alebo sportova celenka, ako taka daka umelohmotna (babska).. gumicky uplne v pohode.. a onee..ze.. vsetko je to len o tom, na co si u teba tvoje okolie zvykne.. je normalne ze im ta zmena (ze si prisiel s gumickou) mohla prist smiesna, ale za taky tyzden si uz nikto nic ani nevsimne a nebude riesit..
nom ako maj brat nosi gumicky a zapletane copiky bezne cize v pohode...a mna bavi mu ch robit xD ale ako podla mna si v pohode mozes dat aj celenku...xD
mne sa to osobne moc nepači, je to take zženštile..ani dlhe vlasy na chlapoch ma neberu, ale zase ja som dievča a mam kratke vlasy, to iste si môžeš povedať aj ty..ale koľko ľudi, toľko chuti
ja ti poradim..... vyjeb sa na seckych a jebni si na hlavu styri celenky na raz a mas v pici ale ne netrap sa nad..... vyrokmi kokotov a pic z birdzu a hlavne pokecu.sk a daj si v pohode spokojne gumicku alebo celenku alebo sponku... @whatsername8 a ty daj tomu chalanovi pokoj!!!
čo ja viem? .. nemám šajnu... ale tak v dnešnej dobe je už všetko možnéé.. a nad týmto sa už ani nepozastavujem.. a je zrejme veľa ľudí s týmto názorom.. aspoň myslím..
@pally27 nemas za co ja som sa aj ked som chodil na strednu a do zakladnej zastaval hocikoho u mna je to bezne.... ja sa zastanem ludi ktori su normalny... ocuj ale to budes mat potom stale problem... lebo cely zivot sa ti bude niekto smiat.... aj ked sa budes snzit zapadnut ""do prikladnej vacsiny"" aj tak sa v tej partii najdu ludia ktori si budu s teba robit srandu.... a budes moct robit co chces.... a budu si s teba robit srandu aj ked by si skakal ako ti oni povedia...to by si si mal uvedomit..... inak ak si to neuvedomis teraz tak si to uvedomis neskor ... moj sused si to uvedomil v 54 rokoch a som sa s nim o tom bavil este by som ti k tomu povedal hadam tolko... ze ale teraz je trosku taka moda... ze sa zacinaju chalani """"podobat na dievcata """" ... to teraz nie v zlom... inak mne boli vzdy ludia ""tvojho typu"" sympaticki...inak a este zdielam nazor aj s @estrella v podstate..... ja ked by som bol s tebou v partii tak by som sa nad tym nepozastavoval... a ked by sa nad tym niekto s tej partii pozastavoval velice rad by som mu to vysvetlil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
a jj poznám.. podľa mňa sa mu to hodí
a ešte keby som prišiel takto v škole určite by ma vysmiali
Poznal som jedného, ktorý si musel, podľa školských predpisov, stiahnuť vlasy, ale ten používal len gumičku.
A môj názor na okrasy na hlave? Sú to ich vlasy. Keď im to vyhovuje, nech to nosia. Nevidím dôvod prečo by to mne malo nejako prekážať.
@pally27 zo zaciatku sa to stavalo aj mne...
ale suhlasim ze celenka nesedi takmer nikomu z chalanov a sponky som ani nevidel
a čelenky? poznám asi dvoch chlapov, ktorým sa fakt hodia
myslím, že na tom nie je nič smiešne, keď si dáš vlasy do gumičky keď sa ti budú smiať, jednoducho kašli na nich
a držím palce teda
A hroooozne sa mi paci, ked ma chalan, ktory ma dredy, celenku. Och Ze ich ma sice rozpustene, ale vdaka tej celenke mu tak nepadaju do tvare..
ale radsej do gumicky zopinam, to je prijemnejsie
a niektorým sadnú čelenky. a chalana so sponkami som nevidel.,..
Proti gumičke vo vlasoch nič nemám, čelenky viem predýchať, niektorým sa to vyslovene hodí
Tisko o mojich uletoch
a tu je dalsí problem ze ja len tazko viem ignorovat ostatných... vsetko beriem vázne a neviem si potom poradit