a fakt @18 ma recht, @sugy1 si ukradol Karolovi vtip, on si ta najde a ktovie s cim sa rano zobudis,
btw on topic: 199-200cm (aj ked najnovsie ma niekto silne presviedcal, ze mam 203 a mam dake strie na chrbte zrazu, tajne dufam, ze su to len nahodne jazvy)
@matwejo inak ja tiež mám strie O.o neznášam to,cítim sa jak popraskana rajčina....nwm prečo to mam...a k teme 173 cm je oki,i keď by som chcel viac,ale...časom všetko dozrie :333
@dconan neneníš? dám ti za ňu hmmm...ropuchu @zajkousko
ach filip, veď zajkovia sú vždy takí krpatí: 183 čo to je? to by ťa ani za kukláča nezobrali na šťastie, ty môj lekvárik @hovnovhlave ,
zelený šmolko veď ja mám 250 cm, ja som chlapina ako hora
ale nevidím tam mefistofela on má 190
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
a fakt @18 ma recht, @sugy1 si ukradol Karolovi vtip, on si ta najde a ktovie s cim sa rano zobudis,
btw on topic: 199-200cm (aj ked najnovsie ma niekto silne presviedcal, ze mam 203 a mam dake strie na chrbte zrazu, tajne dufam, ze su to len nahodne jazvy)
@zajkousko
ach filip, veď zajkovia sú vždy takí krpatí: 183 čo to je? to by ťa ani za kukláča nezobrali na šťastie, ty môj lekvárik
@hovnovhlave ,
zelený šmolko veď ja mám 250 cm, ja som chlapina ako hora
ale nevidím tam mefistofela on má 190
on 0,20.
si zlý a aj tak ti tú ropuchu nechám na lavičke pred divadlom
Skrillex - 164 cm xD