Chlapci vedia ublizit-co robit v takejto situacii??
Myslim ze s takoutou situaciou sa stretlo uz vela dievcat. Chlapec sa ta spyta ci s nim chces chodit a ty mu jemne vysvetlis ze nie.. Lenze potom nastanu komplikacie..Chalpec ta zacne urazat, ohovara ta kade chodi..Skratka nici ti zivot..
hm no tak v prvej moznosti by som sa snazila ho nevsimat ako sa len da....
a v druhej no tak to neviem... ale mam takeho kamosa co ho nechala den pred Sv.Valentinom aa uplne sa zosypal ked sme boli vonku som sa snazila aby sa usmial nevyslo .. teraz to je lepsie ale este stale chce tu holku ....
Ja mám problém, že moj chalan je thaky ze ked za nim pridem je to proste ok ze ma obime a thak..ale ked mu poviem aby on prisiel za mnou vravi ze nema cas ze chodi s kamosmi von a a ze nema nikdy cas...nevideli sme sa dva tyzdne..uz som koli nemu aj trikrat plakala...nwm co mam robit ale mam ho welmi rada...ale ako mam zistit ci aj on mna??..ak by to pomohlo je znamenie vodnar...
a bojim sa ci to nieje ko,i tomu ze som sa s jednym chalanom rozisla pretoze byvali sa ku mne chova divne....a nwm ako mam zistit oco tomuto druhemu vlastne ide..pomozete mi??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
druhá možnosť - nech sa zabije, nech pije
tvoja chyba by to rozhodne nebola...len ti hrá na city...
a v druhej no tak to neviem... ale mam takeho kamosa co ho nechala den pred Sv.Valentinom aa uplne sa zosypal ked sme boli vonku som sa snazila aby sa usmial nevyslo .. teraz to je lepsie ale este stale chce tu holku ....
A nevšímala by som si to... To je jeho problém, nie môj
po B pila by som snim