Ja neviem, išiel som si tak po ulici, v tom cítim , že mi niečo chýba... vrátil som sa po ceste kadiaľ som išiel, ale nič. A tak som prišiel o panictvo
U mna je to dlhší príbeh, ale prezradím. Páčila sa mi holka z pokecu, Mal som 16. Tak som si snou vyšiel von, zalúbil som sa, samozrejme brával som von aj naj kamoša, ktorý mi ju za chrbtom o pár dní prebral. Takže sa mi ušla jej kamoška , nie tak už celkom pekná a trošku konzervatívna. Nevedel som ju lúbiť , ostávalo to pri dotykoch a bozkoch, pretože som myslel stále na tu prvú , tak nám to dlho nevydržalo. No ale po pár mesiacoch, keď to začalo škrípať medzi tou mojou tajnou láskou a naj kamošom a zachádzalo to ktomu , že ju tlkol , tak som natlkol naj kamošovi. No a tak, ked bol medzi nimi konec tak nejak na mna prišli hormony a som za nou zašiel a povedal jej , že po nej túžim od začiatku. Bola prekvapená a tak sme sa zavreli k nej do izby. Zvalili na jej postel , ja na chrbat a ona šup na mna, tak a opýtala sa ma či mam gumu, hovorim, že nie, že bez nej to je lepšie a opytala sa ma či som panic a ja že nie, no a tak som ju vytrtkal na koňa a povedala , že vydržím dlhšie ako Jano... Nejak som to ma v genoch, takže holka ani nespoznala , že to bola prvá moja skúsenosť. No ale po týždni to skončilo, vlastne ma len využila , aby sa zbavila mojho naj kamoša. A tak sa stala zo mňa svina
ako 20 rocny opity na jednej dedinskej disko na petra pavla v strede cesti pod lampou s jednou skusenou o rok mladsou pohodackou ktoru som spoznal v ten vecer a mala tu spravnu iskru ktoru by ta ''prva'' mala mat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Žiaľbohu to prebehlo rýchlejšie, než by sme si obaja želali ale našťastie som dostal viac pokusov
nebolo to naopak?