Co si myslite o 18 rocnych "frajerikoch", co zoberu otcovu koktavku so 4 LEDkami vo vnutri (akoze tuning) a struhaju ostre pohlady na chodcov a hlavne na chodkyne? Tuning je tuning, auta su auta, ale tito debilkovia nepatria na cesty!!!
a co boze nech si to robia ked ich to bavi vcelku to nikomu neskodi tak co ja neznasam writerov omg jake je to kokotne iba co mame vsetky domy na ulici popisane picovinamy
neskodni? tak to si si zmylil adresu, Typek...skus prejst po meste v sobotu o 10:00 a uvidis, kolko takych individui ma problem vobec zastavit na prechode pre chodcov. takze kto je viac nebezpecny, writeri alebo tito debilkovia???
no nehovorila by som ze su neskodni, milujem ked niekde kde je 40 ka tak pride nejaky cocot co ide aspon 100 kou... mu vzdy prajem nech vrazi za rohom do stlpu... debil, nech si uvedomi ze ohrozuje ostatnych
anglicko je uplne o niecom inom...tu si za £1000+ kupis take auto, co bolo prevtrtane do poslednej srubky...nie ako u nas...a s tym sa uz inak jazdi...sice na opacnej strane, ale co uz
a ja nemám nic. Iba bike. Desať ročný s tuningom - gumičkou na zaváranie od babky. Drží mi flašu sunquik čo som dostal k sirupu zadara. A též vrhám pohľady na pešichodcov. Ale serú na mňa, asi ako na 18 ročných samojebov v otcových autách...
A K TYM CHODKYNIA. OSOBNE ROZOZNAM ZVUK DERAVEHO VYFUKU OD NOVEJ KONCOVKY, TAKZE BY SA MALI DOST SKORO UVEDOMIT, ZE NA TEN ICH TZV. TUNING IM NALETIA MOZNO LEN NEJAKE SLIEPKY.
otazka bola smerovana na debilou ktori sa prevazaju v drahich autach a maju blbe vyrazi na ludi a machruju nie na idiotov ktori chodia stovko v tam kde sa ma 40 na to totiz vobec drahe auto nepotrebujes
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
anglicko je uplne o niecom inom...tu si za £1000+ kupis take auto, co bolo prevtrtane do poslednej srubky...nie ako u nas...a s tym sa uz inak jazdi...sice na opacnej strane, ale co uz
co sa da zohnat za par supov v UK