najprv si pozrem kalendar ci nieje 1.4. a ak nieje tak sa opytam kolko toho vypila. Potom sa opytam ci vie kto som a nema nahodov halucinacie (resp. ci je nahulena) a dalej som sa zatial nedostal
inak dnes sa to kamarátovi stalo .. na konci telefonátu mu holka povedala ,, milujem ťa !" a on zložil so slovom ,, Čau!" ... možno si ty to dievča, čo mu vyznalo lásku
dnešna doba je tak moderna,že slovo láska je zrejme už zastarale a gičove. to sudim podla reakcii ludi ktori sa k tejto teme vyjadruju,a nemam pocit že by sa ludia mali uprimne radi,respektive ,že by sa lubili.
nič....tváril by som sa že som zomrel postojačky.......ona by po čase odišla....
zamilované ženy sa boja dlho nehybne stojacich chalanov
a vážne?...ak by to bolo vzájomné tak by som jej asi dal pusu ale ak by nebolo tak by som sa jej snažil vysvetliť že kamarátsky sex je presne to čo potrebujeme
@Maxi30 Vsetky reakcie vyčerpané ..podľa toho o koho ide ..no ale presne tak ako baby, keď ím chalan po sto rokoch povie ,že k nej niečo citi ..že smiech,spamätaj sa ,nerob si srandu a pod. (v zartovnom smere) alebo že spamätaj sa a neotravuj má s takými vecami (s nahnevanym zargonom)
ale moja prva reakcia je,že ma to poteší,usmejem sa a sa spýtam či to kyslí vážne..a potom už podľa odpovedí reagujem ďalej..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
toto je velky pan!
Lebo toto sa mne nestane, ani keby som bol jediný muž na svete.
zamilované ženy sa boja dlho nehybne stojacich chalanov
a vážne?...ak by to bolo vzájomné tak by som jej asi dal pusu ale ak by nebolo tak by som sa jej snažil vysvetliť že kamarátsky sex je presne to čo potrebujeme
ale moja prva reakcia je,že ma to poteší,usmejem sa a sa spýtam či to kyslí vážne..a potom už podľa odpovedí reagujem ďalej..
ale už mi lásku vyznával chalan, a v tom prípade som sa zachoval najhorsie ako som len mohol.
boha šak vieš prečo
Casto sa tomu vyhybam ...