aby nedošlo k nedorozumeniu-pod každodenným oblečením mám na mysli to,v čom chodíte do školy/práce (s výnimkou uniforiem a oblekov), popr. niekedy aj von a pod. alebo hoc aj doma.
Odkedy moja krasna košielka bola v konflikte roztrhana a moje krasne trojštvrťove rifle boli použite ako handra na servoolej a moje krasne brilky boli rozdupane tak uz sa tak neeleganujem r.i.p spomenutym veciam !
záleží od nálady, keď sa mi chce vyzerať tip-top, tak sa vychystám..keď nemám náladu tak idem do mesta nenamalovaná v rozťahanom svetri s výrazom v tvári "mám piči nikto z vás ma aj tak nezajíma" ...
@blackrisq no poprdeli fakt, ked som musel v tych horucavach chodit v dlhych gatoch, ziadne sandale, slapky nic, len tenisky ... a ja som minule dostal od managera znechuteny pohlad ked som mal tricko ACDC (ale to len ten moj je taky prisny, ze ani napis by som nemusel mat, ale kaslem ho, bude to musiet prezit) ... a hlavne polka ludi okolo mna je v oblekoch ci kostymoch zeny a citim sa potom ako šupák pri nich
nie som chlap, ale z mojich pozorovacích schopností ( ) usudzujem, že chlapi v mojom okolí sa vôbec nevedia obliekať.. natiahnu na seba hocičo, čo je po ruke.. no des.. a ešte tie tričká s obrázkami.. (ach) .. česť výnimkám.. žiaľ, tie výnimky sú zväčša inak orientované.
tiež si myslím ,že mužom v mojom okolí je uplne jedno čo si na seba dajú veľmi ma vie dojať ked si daju oranžové tričko a oranžové nohavice a oranžové ponožky
ja neviem, preco by tu niekoho malo zaujimat, co ja na seba natiahnem
keby som dostal za ulohu obliect ostatnych ludi, tiez ich trebars obleciem inak, ale opat nejako nemam potrebu vesat im na nos, ze sa obliekaju zle/inak ako sa mne paci.
@blackrisq a v teple mne dost slapky/sandale, ale celkovo je to o hubu v tom, ze pokial som chcel cez leto po praci niekam, alebo pred nemohol som ratat s tym, ze s cim sedim vonku na terase alebo v cajovni mozem aj tam ... takze bud si zobrat na prezlecenie, alebo trpiet ten cas v dlhych a teniskach/topankach
nosim obycajne, asi non-IN veci a tak nejak mi je to jedno, len nech su neni spinave. potrpim si max. na topankach, tie by som mal asi aj si poriesit nejake konecne
ako správny chlapec z mesta žijúci už na dedine aj do obchodu sa vyberiem v rifliach, botaskach, tričku a mikine narozdiel od tunajších ľudí, ktorí nemajú problém ísť od hnoja do obchodu v gumakoch, monterkach (viď vesnicko ma strediskova či jak sa to vola) spinavom tielku
Ja som v tomto velmi ekonomicky. Nemam potesenie a nevidim zmysel v tom kazdu sezonu vymenit satnik. Takze niektore veci vyzeraju horsie a niektore lepsie podla toho ako dlho to nosim. Co sa tyka zladenia tak v tom som analfabet. Nosim co je aktualne ciste Vadi mi len to ked je nieco fakt prepotene ...
nosim rifle a kosele (volnejsie), rifle a kosele plus saka, rifle a tricko (polo alebo s nejakou komixovou predlohou) a ak je prilis chladno/dazd, tak podla toho co mam, bud trenchcoat alebo nejaka jednofarebna decentna mikina/sveter
zalezi mi na tom, ako sa obliekam ale neriadim sa podla ziadnych trendov, ani nicoho ale podla toho, co sa paci mne
Ja nosim prevazne len skate veci, takze tam vela nenaspekulujem. Samozrejme zvycajne to je zladene tak ako treba, ale ked som noc predtym slopal tak hodim na seba prve co mam po ruke...
Neznášam chalanov, čo nosia obtiahnuté nohavice , našťastie poznám len jedného, čo si je schopný niečo také obliecť. Inak sa mi na chalanoch páči jednoduchosť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
čiže zvonkajšieho pohladu si asi moc nedávam záležať ale propagujem brutal death a mám piči !
niesom jednoducho jeden z tých čo ked bdue v móde si dať na hlavu hovno tak si ho tam dám lebo tak chodia všetci...hvíííí
a hlavne nech na tych veciach nie su dake jebnute napisy a obrazky na styl "1989 summer florida" a pod
Asi takto
jediné, čo ti môže prekážať (a prekáža aj mne) sú tie kraťasy
ale musím povedať, že chlapi na našej škole sa (väčšinou) vedia dosť dobre obliecť
keby som dostal za ulohu obliect ostatnych ludi, tiez ich trebars obleciem inak, ale opat nejako nemam potrebu vesat im na nos, ze sa obliekaju zle/inak ako sa mne paci.
neľúbim všakovaké kokotné nápisy a obrazce.
ale inak každý nech nosí, čo sa mu ľúbi.
zalezi mi na tom, ako sa obliekam ale neriadim sa podla ziadnych trendov, ani nicoho ale podla toho, co sa paci mne