Unieslo by vaše ego to že by bola vo väčšine tých "chlapských" vecí od vás lepšia tiež kondične či by sa večer na ulici skôr vedela ona postarať o vás než vy o ňu ?
asi áno, ak by sa zamestnanie neprejavilo na celkovom výzore a nechodila by na misie, ak ak by bola horšia v "ženských" veciach, tak by sa ona musela zmieriť s mojím varením
a nejde o to, kto je silnejsi, ale o to, ze je to nebezpecna praca a nechcela by som byt jedna z tych, ktori si nikdy nie su isti, kedy ich polovicka pride domov
Pre mňa sú to hlupáci a nikdy sa nebudem stotožňovať s ich názormi, v živote nikdy nepoviem, že sú to moji obrancovia. Podľa mňa sú to kokoti a nechápem človeka čo ide dobrovoľne do niečoho takého. No zabite ma
@horsiq hovno ho zabili. Infarkt dostal. Tam tá jeho rodina čo si ho v šenku nevedela na uzde udržať aby nerobil bordel, ani nevie koľko trvá kým niekoho definitívne uškrtíš a ani nevedia že pri tom keď niekomu kľačíš zo zadu na krku tak ho v podstate nemáš šancu niekoho uškrtiť.
tamto by mi bolo fakt jedno, keby bola inteligentna ... ani necakam, ze hned bude nasadena niekde do bojov v afganistane, len by bola asi casto pred v kasarnach, mierove misie na par tyzdnov a tak a to je prekazka
@matwejo inteligencia a zabijanie ludi pre uzku skupinku sociopatov si akosi odporuju.. kazdy, kto sa stane vojakom s vedomim, ze raz mozno bude nuteny zabit, je obycajny tupec...
@tommyhot hmm can be, ale zas mas vojakov co robia spionaz, navigaciu, telekomunikacie, ti nezabijaju ... alebo vojaci-medici, ti tiez velmi nie, ... aj ked sa zucastnuju toho pravdepodobne to je tiez pravda ...
ale tak vyznam ma, ze ked ta niekto napadne sa branit a teda branit ludmi co sa vedia branit, ale neutocit zbytocne
@matwejo kazdy vojak, vratane cisticov zemiakov, moze byt povolany aby isiel zabijat pre niekoho uchylne chutky.. s tym vedomim tam idu a to, ze sa zasivaju niekde v kuchyni ich este neospravedlnuje.. na obranu existuju aj ine institucie, na druhej strane ked je tvoj sused vrah a zlodej, tak sa nim preventivne stanes aj ty?
@tommyhot to je strasne zla hypoteticka otazka, ... keby som vedel, ze je, tak zavolam nech ho zavru, ... inak keby som myslel, ze mi hrozi nebezpecenstvo, tak sa naucim branit (bojove umenie, alarm, ...)
A áno určite si v laske vyberieš že " je to síce uplne super chalan/baba citim sa sním/snou fajn je uplne genialna v sexe a lubim ju lebo je vo vsetkom uzastná a vyhovuje mi ale teraz si poviem že ju nelubim lebo je vojačka a ja som kokot lebo možem mať uzastnú ženu a ja si len tak poviem že ta práca je napiču lebo mi može zomriet atd a preto ju nebudem lubit"
Kedy si už kurva uvedomite že život a láska sa planovať vobec nedá Možeš si naplanovať že pojdeš v lete na dovolenku ale aj tak sa može niečo dojebať a nepojdeš nikde Rovno si nalinajkujte celý život
Takže do 30 pojebem asi tak 30báb to su teraz tak 3 na rok, kazdú tak 3-4 mesiae cisto len na sex bez citu niekedy budem aj s 2 naraz ..
V 30 sa zalubim do nejakej baby ale nesmie byt vojačka. Po roku ju napustím a budeme mat krásneho syna. Ja budem robit nejakého stavbyvedúceho, najdem si realitnú maklerku za milenku. S nou budem mat nemanzelské dieta..
Asi v 40 sa rozvediem lebo budem mat manželstva plné zuby ...
Nevadí pretože na svoj vek budem velmi atraktívny, pekný dom budem mať , vela času sám naseba a zase tie milenky...
Alebo ma zajtra zrazí autobus ?(čo je pravdepodobnejsie?
@dee99 nemusia tam byť len svalnaté ženy, jednu poznám, síce bola vojačkou len dva roky, ale rozhodne nebola ako rambo, dokonca som sa začala smiať, keď mi to povedala, lebo ona je taká zlatá maličká chudučká...
Moje chlapské ego asi unesie všeličo ... Preto by nebolo dôvodom toho, že nie, nechodil ...
Toto rozhodne nie je povolanie, ktoré si u partnerky predstavujem ...
A nie preto, že by som nebodaj mal dojem, že by byť slovenským vojakom bola nebezpečná práca, v týchto končinách je také stavanie mostov omnoho nebezpečnejšia práca
Poznám veľa vojačiek neviem čo trepete všetky sú inteligentne všetky si museli prejsť psychotestami a či vy som s nejakou chodil? Určite sú to rozumne ženy a už to že sú v armáde značí o tom že myslia na budúcnosť kvôli finančnej otázke. Peace... Ukrizujte ma
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
a nejde o to, kto je silnejsi, ale o to, ze je to nebezpecna praca a nechcela by som byt jedna z tych, ktori si nikdy nie su isti, kedy ich polovicka pride domov
Pre mňa sú to hlupáci a nikdy sa nebudem stotožňovať s ich názormi, v živote nikdy nepoviem, že sú to moji obrancovia. Podľa mňa sú to kokoti a nechápem človeka čo ide dobrovoľne do niečoho takého. No zabite ma
btw. že vojak je nebezpečná práca. Koľko vojakov nám za posledný rok zomrelo?
ale tak vyznam ma, ze ked ta niekto napadne sa branit a teda branit ludmi co sa vedia branit, ale neutocit zbytocne
A áno určite si v laske vyberieš že " je to síce uplne super chalan/baba citim sa sním/snou fajn je uplne genialna v sexe a lubim ju lebo je vo vsetkom uzastná a vyhovuje mi ale teraz si poviem že ju nelubim lebo je vojačka a ja som kokot lebo možem mať uzastnú ženu a ja si len tak poviem že ta práca je napiču lebo mi može zomriet atd a preto ju nebudem lubit"
Kedy si už kurva uvedomite že život a láska sa planovať vobec nedá Možeš si naplanovať že pojdeš v lete na dovolenku ale aj tak sa može niečo dojebať a nepojdeš nikde Rovno si nalinajkujte celý život
Takže do 30 pojebem asi tak 30báb to su teraz tak 3 na rok, kazdú tak 3-4 mesiae cisto len na sex bez citu niekedy budem aj s 2 naraz ..
V 30 sa zalubim do nejakej baby ale nesmie byt vojačka. Po roku ju napustím a budeme mat krásneho syna. Ja budem robit nejakého stavbyvedúceho, najdem si realitnú maklerku za milenku. S nou budem mat nemanzelské dieta..
Asi v 40 sa rozvediem lebo budem mat manželstva plné zuby ...
Nevadí pretože na svoj vek budem velmi atraktívny, pekný dom budem mať , vela času sám naseba a zase tie milenky...
Alebo ma zajtra zrazí autobus ?(čo je pravdepodobnejsie?
Toto rozhodne nie je povolanie, ktoré si u partnerky predstavujem ...
A nie preto, že by som nebodaj mal dojem, že by byť slovenským vojakom bola nebezpečná práca, v týchto končinách je také stavanie mostov omnoho nebezpečnejšia práca