mam taky mini problme,cem jedneho chalana(mno teda cela som,ASI)a on ma babu...jaq mam zabudnut..ja uz som snim raz chodila..aje nefiem co mam robit..mohli by ste mi sedci posim napisat was nazor..diq
Oooo super. Zase jedena silno inteligentna tema 13 rocnej pubertacky. Ano. Zatoze ma nejaky chalan babu je svina. Jasne. To dava vela logiky. To mas pravdu. Takze keby ju kvoli tebe nechal a zacal by si s tebou, to uz by nebol svina ???
No a vlastne za to ze ty to on "vyviedol" (ze hned od nej neutiekol k tebe), tak zato su seci chalani svine. Hm. Fakt zaujimavy nazor.
Do pice za vasimi skurwenymi diskusiami. Majlos, jednotka, putziq, tommyhot pome
it:aq sa ti nieco napaci,xod si zakladat "mudre diskusie"a mna nehaj zit.....ja nefim ci si potrebujes nieco dokazat ajebo co...aje mna nehaj na pokoji..toto si rozprawaj niekomu inemu...
K tým diskusiám ty si založila tú svoju dvakrát, načo, čo čakáš, že keď v jednej budú negatívne názory, tak v druhej budú naopak pozitívne?
A načo chceš vlastne názor, veď sama nevieš čo chceš a my to za teba nebudeme vedieť vôbec.
"cem jedneho chalana(mno teda cela som,ASI)a on ma babu...jaq mam zabudnut..ja uz som snim raz chodila." toto hovorí za všetko, proste ešte nie si zrelá nato, aby si chodila s chalanmi. Počkaj kým trošku povyrastieš, trošku ti "narastie" hlavička od skúseností a vedomostí, trošku ručičky, telíčko a tak... a potom hádam už budeš aj trochu zrelá na chodenie s chalanmi. Zatiaľ by ti podľa mňa mohol stačiť aj Ken, pokiaľ samozrejme bude Barbie súhlasiť. No, nemyslím si, že bude odporovať, veď je to len bábika...chápeš???
Takze po prve, mohla by si pisat tak, aby ti normalny Slovak normalne rozumel a nemusel kazde druhe slovo lustit...po druhe, co sa tyka tvojho problemu Putziq ma pravdu, nie si este troska mladucka???A naozj neviem preco by mal byt svina, ved nic zle nespravil si si myslela, ze na teba bude cakat vecne?? a ostatnych nemusis hned hadzat do jedneho vreca, je to ubohe...teraz sa sice bude s pohorsovat, ale za taky rocik si to precitaj zas a potom uvidime....pekny vecer...
Ninufka Ak sa ty nelubia moje nazory tak klikni myskou v lavom stlpci na odhlasit a uz sem nikdy nelez Tot moj nazor, tak jak vy si mozte zak;adat drbnute diskusie ktore nemaju zadnu pointu, tak ja si mozem pisat drbnuteodpovede kam chcem a kedy chcem.
Skusim analizovat
cem jedneho chalana(mno teda cela som,ASI)a on ma babu...jaq mam zabudnut..ja uz som snim raz chodila.
cem jedneho chalana(mno teda cela som,ASI) - Teraz s tychto 9 slov vyplivaju tri skutocnosti, ale nikto z nas netusi ktora je pravdiava.
1.Chces jedneho chalana
2.Asi chces jedneho chalana
3.Chcela si jedneho chalana ale teraz uz nechces
4.Asi si chcela jedneho chalan ale teraz uz nechces
(TJ SAMA ANI NEVIES CO SI NAPISLA, TAK NEVIEM AKO TI MOZE NEKTO PORADIT)
a on ma babu... - podla toho usudzujeme, ze kvoli tomuto ten napis chalani su svine = co je dost ubohe, nakolko aj keby si chodila uz s 1000ckou chalanou, tak by si to nemohla povedat, pretoze hodit vsetkych do jedneho vreca kvoli takejto picovine je ubohe
jaq mam zabudnut. - no zabudnut mozes velice lahko, mas 14 rokov a utrcite to nebol vazny vztah ale len rozmar tvojich pubertalnych hormonov
ja uz som snim raz chodila. - zase tu prejavujes inteligenciu 14 rocneho dietata.
S toho si zase mozme len neco domyslet. Chodila si s nim, a ty si ho nechala alebo on. Ak on nemas co riesit, ak mas iba trochu rozumu vies ze to nema zmysel. Ak si ho nechala ty, si len sproste detsko ktore nevie co chce a teraz sa maju seci posrat s toho ze ty ho zase chces.
Zhrniem to.
Mne to pripada tak, ze ty si chodila s jednim chalanom, dala si mu kopacky, on chudak si nasiel druhu babu (co je normalne, a nikoho s tym nepodviedol nakolko si sa s nim rozisla ty) tebe teraz preplo v hlave (pubertalny rozmar) chces ho naspet, lenze on uz ma babu. Tj s tvojho jebleho zmyslania automaticky vyjde ze seci chalani su svine. Mas pokrokove myslenia fakt.
no fajn takže zasa téma na ktoru nikdo envie(ani nemože)odpovedať pretože zabudnuť musíš vedeť saama ,bud sa ti začne páčiť niekdo iný alebo ja newiem no ale v každom prípad emy ti pomocť nemožeme ani newjeme ani nemožeme akeby sme aj chceli,naša rada by bola na velke H a male o pretože i taq musíš vedieť ty sa ma čo chceš čo nie a ako zabudnuť nezabudneš nato s našou pomocou v tomto prípade to musíš vedieť len ty sama tešilo ma goodbye
IT:...sa mi pacia tvoje nazory na vsetko!!!naozaj....mas odpoved na vsetko....si zastrceny takmer v kazdej jednej diskusii....a mas vsade super nazory.......naozaj.budem si stat za tebou..lebo o tejto diskusii si myslim asi to co ty na zaciatku....a citala som si aj diskusia sedlaci kde rozoberaju blavu.....aj ja som si tam pridala par mojich nazorov...len skoda ze som tu zaregistrovana len kratko a do diskusii sa pripajam neskor ako boli zalozene...sakra..
mno.....hej. N.i.n.u.f.k.a.-si zatial este len babetko....pockaj si kym vyrasties...lebo toto je trosku dost chore...ten chalan by bol svina keby opustil tu svoju kvoli tebe!!..predstav si zeby si bola na jej mieste...vtedy by si ho tez nazyvala svinou!!nie?..ze ta opustil pre inu......Myslim ze ta baba co s nim je traz,si ho naozaj aj zasluzi!
No ja sa necudujem ale aj tak si stojim za tym co som tvrdila .. ze nehadz vsetkych do jedneho vreca aj ked ..po prejdeni tychto uzastnych tem som mala dost ... , ale ja sa s takymi ludmi nestretavam .. vobec ani by ich nieco take nenapadlo nie este to aby to dali na net,preto si s tojim za tym ze su aj normalni! ..no ale to so odbocila ..nevadi
pre škaredé ,nervozne, oduté, negatívne pôsobiace baby sú chalani svine ,pre cicky sú chalani úplne super a zbožňuju byť medzi chalanmi ,pre špatných chalanov sú baby niečo čo ani neexistuje , a pre fešných mladencov v nabliskanom mercedesi od ocka sú baby ten nakrajší majetok, pre pohodových chalanov sú baby proste druhá polovička srdca ..
Ja si myslím že ludia su anieli s jedným krídlom a aby mali dve, musia byť dvaja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
No a vlastne za to ze ty to on "vyviedol" (ze hned od nej neutiekol k tebe), tak zato su seci chalani svine. Hm. Fakt zaujimavy nazor.
Do pice za vasimi skurwenymi diskusiami. Majlos, jednotka, putziq, tommyhot pome
A načo chceš vlastne názor, veď sama nevieš čo chceš a my to za teba nebudeme vedieť vôbec.
"cem jedneho chalana(mno teda cela som,ASI)a on ma babu...jaq mam zabudnut..ja uz som snim raz chodila." toto hovorí za všetko, proste ešte nie si zrelá nato, aby si chodila s chalanmi. Počkaj kým trošku povyrastieš, trošku ti "narastie" hlavička od skúseností a vedomostí, trošku ručičky, telíčko a tak... a potom hádam už budeš aj trochu zrelá na chodenie s chalanmi. Zatiaľ by ti podľa mňa mohol stačiť aj Ken, pokiaľ samozrejme bude Barbie súhlasiť. No, nemyslím si, že bude odporovať, veď je to len bábika...chápeš???
Skusim analizovat
cem jedneho chalana(mno teda cela som,ASI)a on ma babu...jaq mam zabudnut..ja uz som snim raz chodila.
cem jedneho chalana(mno teda cela som,ASI) - Teraz s tychto 9 slov vyplivaju tri skutocnosti, ale nikto z nas netusi ktora je pravdiava.
1.Chces jedneho chalana
2.Asi chces jedneho chalana
3.Chcela si jedneho chalana ale teraz uz nechces
4.Asi si chcela jedneho chalan ale teraz uz nechces
(TJ SAMA ANI NEVIES CO SI NAPISLA, TAK NEVIEM AKO TI MOZE NEKTO PORADIT)
a on ma babu... - podla toho usudzujeme, ze kvoli tomuto ten napis chalani su svine = co je dost ubohe, nakolko aj keby si chodila uz s 1000ckou chalanou, tak by si to nemohla povedat, pretoze hodit vsetkych do jedneho vreca kvoli takejto picovine je ubohe
jaq mam zabudnut. - no zabudnut mozes velice lahko, mas 14 rokov a utrcite to nebol vazny vztah ale len rozmar tvojich pubertalnych hormonov
ja uz som snim raz chodila. - zase tu prejavujes inteligenciu 14 rocneho dietata.
S toho si zase mozme len neco domyslet. Chodila si s nim, a ty si ho nechala alebo on. Ak on nemas co riesit, ak mas iba trochu rozumu vies ze to nema zmysel. Ak si ho nechala ty, si len sproste detsko ktore nevie co chce a teraz sa maju seci posrat s toho ze ty ho zase chces.
Zhrniem to.
Mne to pripada tak, ze ty si chodila s jednim chalanom, dala si mu kopacky, on chudak si nasiel druhu babu (co je normalne, a nikoho s tym nepodviedol nakolko si sa s nim rozisla ty) tebe teraz preplo v hlave (pubertalny rozmar) chces ho naspet, lenze on uz ma babu. Tj s tvojho jebleho zmyslania automaticky vyjde ze seci chalani su svine. Mas pokrokove myslenia fakt.
Vazne vdaka bohu a mojej mame ze niesom ako zakladatelka diskusie (bez urazky)
Ksiksa, huraaa
Ja si myslím že ludia su anieli s jedným krídlom a aby mali dve, musia byť dvaja