mam taky mini problme,cem jedneho chalana(mno teda cela som,ASI)a on ma babu...jaq mam zabudnut..ja uz som snim raz chodila..aje nefiem co mam robit..mohli by ste mi sedci posim napisat was nazor..diq
Sak mu daj pokoj neee??? Ked ma babu je to jasny signal, ze ta ma v p.... no alebo tak nejak.... Si najdi ineho!!!!! Anyway este by si sa mala s babikami hrat a neee chlapov nahanat. Ved co by ste prosim ta robili? Chodili na zmrzlinu a kofolu? Jakeeee traaaapne
Silly Billy, ak si s nim uz raz chodila a uz nechodis tak tam asi nebolo secko o.k....
Forget about him... How could be one girl that stupid...
Oooo super. Zase jedena silno inteligentna tema 13 rocnej pubertacky. Ano. Zatoze ma nejaky chalan babu je svina. Jasne. To dava vela logiky. To mas pravdu. Takze keby ju kvoli tebe nechal a zacal by si s tebou, to uz by nebol svina ???
No a vlastne za to ze ty to on "vyviedol" (ze hned od nej neutiekol k tebe), tak zato su seci chalani svine. Hm. Fakt zaujimavy nazor.
Do pice, jak mozte kurwa hentak rozmyslat. Predstavte si situaciu ked chalan ktory je sam neni zadany ani nic podobne si najde babu ktora taktiez neni zadana a nema ziadne zavezky. Daju sa dokopy. Dojde nejaka trinastrocna pubertacka, a slinta na toho chalana. Lenze sa ani nepokusi ho dostat hned napise takuto jebnutu temu. A lillah s toho automaticky vypliva ze ten chalan ju ma v PICI.
Prosimta akosi na to dosla ze ten chalan ju ma v pecku ? Jak ? Sak ju nepodviedol ani nic. Nepovedal jej ze ju nechce ani nic podobne ?
skapte secii:0).....sorz najmudrejsii...nekto zwas sa nema co starat do mna..ja sa nestaram do was taq sa prosim ukludnite..oka???cela som nazor a ne kktiny....chudaaaaaci!!!!
Ty si jebnuta alebo jebnuta? Si sa pytala na nazor a my sme ti ho napisali, tak co teraz picujes jak chora wrana? Chod si wymastit tu twoju zalepenu picu a ked sa ukludnis tak dojdi spat..
Pýtala si názor, a ten môže byť všelijaký, aj pozitívny aj negatívny. Ak nevieš zniesť kritiku, radšej sa nepýtaj, alebo lepšie formuluj svoju požiadavku.
tak co,no,chapi musia byt trosku svine,inak by ich baby neceli...taktiez take su aj baby..takymito forami,hlavne od baby nizkeho veku sa nic nevyriesi...a preco by ten chalan mal byt svina? len kvoli tomu,ze ta nechce? to potom ten chalan by mohol za lozit temu : "baby su egoistky..ajebo ee??"
chcela si nazor,mas ho mat...nadavat ti nebudem,(preco sa tak znizovat na uroven niekoho ineho)..ale skor ako nieco napises,utried si aspon myslienky...
ale picu..boze uzsa uvedomte?? vazne suhlasim s vacsinou..ako 13rocna baba sa tu jebe, ani nevie cochce..a risi tu picoviny, co naozaj vsetkych zaujimaju..akoze..ubohe..vazne, zamysli sa nad sebou
bez chlapov by nebolo nic my sme stvoritelia sveta pocul nekdo o tom ze by bol boh zena alebo ze by mal dceru ee baby su tu iba na sukanie a na rozsirovanie potomstva
ninufka teda poviem ti ze som zazila daco skoro take iste ako ty a vies co ti poviem???kasli na neho...aj mna to stale chyta ze chodit s nim ale myslim ze by to zato nestalo
nechcem vam tu do toho vela hovorit ale niektory chalani sa nechovaju k svojej polovicke tak ako by sa mali.ved preco by nemohli obetovat pre nu volny cas dat jej nieco z lasky len tak nie ked bude mat narodeniny alebo meniny pozvat ju na veceru aj ked ste spolu dlhsie nech ten vstah trocha ozije.tak asi tolko ak chce niekdo reagovat na to co som napisal tak nech mi napise tajnu spravu
co dodat vystihujete vsetko co by som chcel napisat takze nepisem nic ale inac pekna odpovede az na zopar individui co si mysli ze zeny su iba na S _ X ale inac pekne povedane to tu je. . . sice neviem co ju trapi na tom ze chodi z inou. . . ale pohoda dokym nespacha n eaky trestny in je to O K
ako ja neznasam debilne mlade ruzovucke afektovane zenske co sa stravuju o vode a alkohole aby boli vychrtle ako tie ich uzasne idoly, a co sa snazia byt in, tak pouzivaju cool frazy a pocuvaju cool hudbu a hovoria cool nadavky a myslia si ze su uzasne vtipne...
boha co sa to deje z dnesnou mladezou??????? ved na tom pokeci clovek nevidi denne tolko zdegenerovanych ludi...
akoze do 23tieho komentara som sa v kuse rehotal.. nemohol som z tych komentarov vazne.. ale..
!!Fowl_o-o!!! presne... podla mna vystihol temu "chlapi su swine..ajebo ee??" ale zato si sa k nim nemusel vyslovene prihlasit... totalne si trapny chlapce alebo co si.. dalo by sa povedat vela zleho na to co si napisal..no ja len proste poviem ze ak zije niekto taky ako ty..zeny a holky maju pravo povazovat potom vsetkych shracov za svine..co je mi vazne luto.. chod sa liecit alebo si hod slucku..takyto chory mozog sa myslim ani neda vyliecit..sorry ludkovia..ale mam nervy na podobne individua..
N.i.n.u.f.k.a. - Ja sa ti tiež musím posťažovať. Neuveríš, čo sa mi stalo: Vcera som isiel po ulici a oproti mne išiel jeden pár. Tá baba bola celkom pekná, tak som sa na ňu pozeral dlhšie a predstav si, čo mi tá svina viviedla: No ani sa na mna nepozrela!!! Z toho teda vyvodzujem, ze baby sú svine. Ako sa opovážila NEPOZRIEť SA NA MNA? To sa predsa nerobí!
co ste taky zly? no je mlada pubertacka, tak ma take problemy. bud jej nieco napisete slusne a poradite, alebo sa nato radsej vykaslite a nereagujte. sak aj to dokazuje vasu inteligenciu.. tie nadavky. hmm? ah jaj...
to Janfa : Tak jej poraď ty,keď si taká múdra ! Som zvedavý, lebo ja napriklad nemôžem za to,co som jej napísal,lebo pri nej sa mi normalne pozastavuje rozum, ja za to FUCKT nemôžem... Tak čakám, ako jej poradíš....
mno..to teda aj ja cakam co zo seba janfa vyplodi......lebo ked som si citala diskusiu ninufky...nevedela som ci sa mam smiat,alebo pozastavit nad problemom dnesnych naivnych a sprostych ludi co nevedia co chcu a akoze totalne kokociny od nas chce aby sa dozvedela nas nazor..nazor sa dozvedela a este sa jej aj nepaci!!
Fowl o-o:....zislo by sa popremyslat sam o sebe!!ty si asi riadne debilny alebo si este so ziadnou babou nespal,(z lasky)..keby sa poobzeral,zeny su vynimocne a krasne stvorenia..samozrejme aj muzi,ale ne taki(ako ty)s vymletymi mozgami...a skusal si sa zamysliet co bolo skor???ci vajce alebo sliepka?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
urcite...
EQ
Silly Billy, ak si s nim uz raz chodila a uz nechodis tak tam asi nebolo secko o.k....
Forget about him... How could be one girl that stupid...
No a vlastne za to ze ty to on "vyviedol" (ze hned od nej neutiekol k tebe), tak zato su seci chalani svine. Hm. Fakt zaujimavy nazor.
Do pice, jak mozte kurwa hentak rozmyslat. Predstavte si situaciu ked chalan ktory je sam neni zadany ani nic podobne si najde babu ktora taktiez neni zadana a nema ziadne zavezky. Daju sa dokopy. Dojde nejaka trinastrocna pubertacka, a slinta na toho chalana. Lenze sa ani nepokusi ho dostat hned napise takuto jebnutu temu. A lillah s toho automaticky vypliva ze ten chalan ju ma v PICI.
Prosimta akosi na to dosla ze ten chalan ju ma v pecku ? Jak ? Sak ju nepodviedol ani nic. Nepovedal jej ze ju nechce ani nic podobne ?
A s tym pieskoviskom suhlasim
chcela si nazor,mas ho mat...nadavat ti nebudem,(preco sa tak znizovat na uroven niekoho ineho)..ale skor ako nieco napises,utried si aspon myslienky...
ja sa stanem asi chalpom bah...
boha co sa to deje z dnesnou mladezou??????? ved na tom pokeci clovek nevidi denne tolko zdegenerovanych ludi...
(a to som ja slusny a mily clovek!!!)
Fowl_o-o: dost ubohe konstatowanie.. Baby su krasne stworenia, ktore si treba wazit a ak niekto napise to co ty, tak asi nema wsetkych 5 po kope..
//
heeeeeeej taq toto bolo krásne povedané dakujem za všecky baby
!!Fowl_o-o!!! presne... podla mna vystihol temu "chlapi su swine..ajebo ee??" ale zato si sa k nim nemusel vyslovene prihlasit... totalne si trapny chlapce alebo co si.. dalo by sa povedat vela zleho na to co si napisal..no ja len proste poviem ze ak zije niekto taky ako ty..zeny a holky maju pravo povazovat potom vsetkych shracov za svine..co je mi vazne luto.. chod sa liecit alebo si hod slucku..takyto chory mozog sa myslim ani neda vyliecit..sorry ludkovia..ale mam nervy na podobne individua..