Je vedecky dokazane ze 80% zien trpi poruchou sluchu cize nejako im treba vysvetlit co je prospesne. Niektori ludia su proti ale ja nechapem preco. Co snad bitie zien neprinieslo ziadany vysledok? Prinieslo. Tak nie je o co .
@semhamforas a staré slovenské príslovie hovorí: "keď ženu zbiješ, ako by si roľu pohnojil" myslím, že kedysi mali ľudia viac rozumu, tak by sme si mali osvojiť ľudové múdrosti
Na túto otázku vždy môžem 100 % odpovedať.... nikdy by som dievča neudrel nech je aká je...aj ked čírou náhodou som sparoval na tréningu s dievčaťom, tak som ju nedokázal udrieť a iba som sa uhýbal ....
Neviem prečo by som mal byť ženy.. aj keď mňa niekedy dievčata bili tak jediné čo som robil bolo že som mal uchylne poznámky o SM a tak maximálne som dievča zložil na zem a hovoril som že prehrala (aj keď sa o nič nehralo)
@26 biť* (zvláštne že som si chybu všimol hneď ako som ju napísal ale pokračoval som ďalej v písaní a spomenul si na chybu až jak som stlačil "pridaj koment" .. slovenčina moje koničko no)
Len raz by ma nejaký buchtiak udrel inak než v rámci srandy a letel by do prdele tak rýchlo že by ani nevedel č o sa deje. Sorry ale na toto som mala otca
Nerada nadávam, hlavne nie cez internet, ale toto... Si ti vôbec normálny? A všetci čo dali áno? Ako vás také niečo mohlo napadnúť? To je to isté ako keď žena udrie chlapa, proste to neprichádza do úvahy. Nechápem ako môže chlap ubližovať žene, to je proste, také... no ja sa ani neviem vyjadriť. Žena je predsa dar ktorý sa stará o ďalšie pokolenie.Viete si predstaviť svet bez žien? Nechápem tomu.
@modrookychlapcek Zdieľam názor tohoto človeka, v prípade že to píše bez akýchkoľvek (a hlavne seba) klamov. S takým by som chcela chodiť. Klobúk dolu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
dukatove nikdy
ved nemaju ani vela prilezitosti neposluchat, do 2 minut su zjedene
Aha, len pred chvíľkou som to našla a už to použijem
"LEN" o fyzickom nasili?
(inak toto je dost diskriminacia, nielen chlapi jedia buchty)
...buchty si treba vychutnavat
@modrookychlapcek Zdieľam názor tohoto človeka, v prípade že to píše bez akýchkoľvek (a hlavne seba) klamov. S takým by som chcela chodiť. Klobúk dolu.
hej buchta, hybaj sem... idem ťa riadne vybýchať