Co si myslite o chlapoch,ktori furt pozeraju za kazdou suknou..... myslim suknickarov,ktori vzdy pozeraju za kazdou babou...vyjadrite sa pleasky pleasky
To je uplne normalne, ze sa pozeraju. Ide skor o to za akym ucelom. Mozno porovnavaju, mozno len hladaju inspiraciu a mozno slintaju, a mozno nemaju na vyber, lebo im to inak podvedomie nedovoli.
@Krasna a čo máš proti tomu, že sa nejaký chlap alebo aj všetci pozerajú po babách? veď to je úplne normálne... či keby každú na ktorú by sa pozerali aj prehýňali, tak to by už ti nevadilo? sa uvedomte už konečne, že pozeraním sa nikomu neubližuje...
@Krasna že by som ho mučila lebo ja by som mučila každého len preto že nemaju kramy a nemusia byt tehotny hehe.. no ale o suknickaroch.. ked je to thake ze to niekomu ublizuje ze je napr. zenaty alebo ma babu a podvadzaju thak toho by som vazne zabila.. ten by bol hned mrtvýý ani sa nenazdá.. ale vlatsen teraz ked sa nad tym zamyslam asi by som ho najskor mucila a ptm zabila
No čo ti mám k tomu povedať ? Je pravda že si radi pozrieme na pekné dievčatá ktoré idú okolo nás ale väčšinou zostane len pri tom pozeraní. Je to tak a nikto to nezmení pretože je to v nás. A musíte sa s tým proste zmieriť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
A inac moj priatel stale hovori ze obzriet sa za peknou zenou je jak obzriet sa za peknym autom ...
pleasky, pleasky
No čo. Aj ja sa pozerám za chlapcami. Aj za dievčatami. Svet je plný inšpiratívnych múz, tak čo
na to je jedna pekna veta : "Povedz svojim prsiam, nech mi prestanu cumiet na oci !!! "
A na toto poviem iba, you can look but you can"t touch
sukničkár je niečo iné
» www.rasto.krestania.sk/blok/oko/ludsky...
Feministicke picoviny