No...vadit vadi, ale keby to bola zo zaciatku jedina chyba, ktoru by som vnimal, tak co uz, ale asi by som sa ju snazil odnaucit. Nakladal by som jej take "kardio", ze by nestacila s dychom, musela by prestat!
ak hovorime o cigaretach tak je mi jedno co si ktora robi. ale ja by som priatelku fajciarku nechcel nikdy. a to moze byt aj hocijak extremne vynimocna, s cigaretou v ustach zena sa mi hnusi
ale ináč na mieste chlapa nefajčiara by mi fajčiaca žena asi aj vadila, síce som začala s fajčením skôr ako s bozkávaním, ale tých párkrát, čo som nejaký čas nefajčila a bozkávala sa s fajčiarom to nebola nič moc chuť, takže vlastne absolútne nechápem ako ma môže baliť chlap nefajčiar, fujto!
Keby fajci jointy tak mi to nevadi.. ale s normalnou fajciarkou by som asi nechcel byt (kedze ani ja uz nefajcim), to by musela byt velmi vynimocna, aby som prekusol ten smrad...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
teda, nie tam celkom mi to vadí, ale tak dosť mi to narúša predsavzatia.
iba trochu, ale nie to az tak hrozne..
k téme. áno, prekáža mi to. (ak ide o cigarety )
vadis si sam :o
vieš, že je to u mňa ako u Maťa
ale nie, vadilo by mi to