kedze uz je po 22:00 hod mam takuto otazku: je mozne aby sa chlap zacal ukajat po tom, ako vidi zene pod suknu? Nie je to akosi privela? Alebo je to normalne? Nechapem....
Musí ti byť jasné, že nech je pravda akákoľvek, baby ju nepoznajú a my ti ju nepovieme...
Ale ešte na strednej, keď sme mali peknú angličtinárku, sa zvykol jeden čudný spolužiak v zadnej lavici zvláštne hemžiť... Vytvor si názor aký len chceš..
Teba riadne musia zaujímať muži keď tu furt dávaš témy či cítime feromóny, či vycítime nadržané ženy atd
A pre mňa to normálne nieje pre neho asi hej. Každý vidí normálnosť v niečom inom..
chcel by som skúmať ľudský mozog. Lebo keď tak nad tým premýšľam, medzi mužmi je nepomerne viac rôznych úchylákov, než v radách žien
A inak hej, možné je všetko dokonca aby sa navonok normálny, mladý chalan sebaukájal na páre ktorý sleduje pri súloži cez pootvorené dvere Ľudia sú divní
tak asi ta povazoval za pritazlivu a predstavy vselijake..no. je to mozne a je to privela.
a to sa ako ukajal? si ho vybral a zacal mastit pred tebou v restauracii?
boha. mozno to bol ten isty co mi frajerka vravela.. sla z ba vakom v kupe za mnou.. zaspala a ked sa zobudila, ta oproti nej sedel kokot, co ho mal vonku, pokukoval po nej a honil si ho tak nevedela ze co ako robit, tak sa bala a robola ze dalej spi..
mojoš akoze smiesna story, ale nezavidim jej ju.
@mygate @sorsha
ja som uz aj zabudla na tu udalost celkom absolutne uz netusim ako vyzeral, ale hej, tusim som hovorila ze bol mlady a celkom normalne, pohladne vyzerajuci (teda ze nebol nejaky odpudivy, takze ma toto este viac udivilo ci bol obdareny uz tiez netusim
inac a preco myslis ze by mal ist smerom na SNV, ked si ho videla len v elektricke? ci si o nom zistovala nejake dalsie info?
a co si vlastne robila ty pri tom?
a to bola ta elektricka prazdna, ci normalne medzi ludmi? lebo aj v preplnenej elektricke som uz podobne veci zazila, mam zopar peknych prihod ja som priam magnet na taketo individua tusim
@aventine on bol starsi mohol mat okolo 40tky a zda sa mi, ze sme sa uz videli davnejsie, ked som bola na vylete v SNV, ale to je len taka moja domnienka,lebo uz nepamatam velmi.jednoducho jeho tvar mi bola nejaka povedoma. elektricka bola skoro prazdna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ale ešte na strednej, keď sme mali peknú angličtinárku, sa zvykol jeden čudný spolužiak v zadnej lavici zvláštne hemžiť... Vytvor si názor aký len chceš..
A pre mňa to normálne nieje pre neho asi hej. Každý vidí normálnosť v niečom inom..
A inak hej, možné je všetko dokonca aby sa navonok normálny, mladý chalan sebaukájal na páre ktorý sleduje pri súloži cez pootvorené dvere Ľudia sú divní
ja nevim akoze co je na tom nenormalne na com si ma honit na zenskej inteligencii alebo co ?
a to sa ako ukajal? si ho vybral a zacal mastit pred tebou v restauracii?
mojoš akoze smiesna story, ale nezavidim jej ju.
@aventine bejbsík?
@sorsha
ja som uz aj zabudla na tu udalost celkom absolutne uz netusim ako vyzeral, ale hej, tusim som hovorila ze bol mlady a celkom normalne, pohladne vyzerajuci (teda ze nebol nejaky odpudivy, takze ma toto este viac udivilo ci bol obdareny uz tiez netusim
inac a preco myslis ze by mal ist smerom na SNV, ked si ho videla len v elektricke? ci si o nom zistovala nejake dalsie info?
a co si vlastne robila ty pri tom?
a to bola ta elektricka prazdna, ci normalne medzi ludmi? lebo aj v preplnenej elektricke som uz podobne veci zazila, mam zopar peknych prihod ja som priam magnet na taketo individua tusim